Dvigubi standartai kovojant su politine korupcija Lietuvoje. Kodėl nelikviduojamas Sorošo fondas – uždelsto veikimo mina po politiniu Lietuvos valstybės pamatu?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-06 13:00:50, skaitė 664, komentavo 1

Dvigubi standartai kovojant su politine korupcija Lietuvoje. Kodėl nelikviduojamas Sorošo fondas – uždelsto veikimo mina po politiniu Lietuvos valstybės pamatu?

https://1.bp.blogspot.com/-L_HD2YVVOGs/Wnngk-N9ztI/AAAAAAAAIDc/b2jxAq7IQmEkfIqILgaECkjnqxcec3HQACPcBGAYYCw/s1600/wR-sJsXl.jpg

Birželio 5 d. neeiliniame Seimo posėdyje buvo pritarta Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) atlikto parlamentinio tyrimo dėl asmenų, verslo subjektų ir kitų interesų grupių galimo neteisėto poveikio valstybės institucijoms priimant sprendimus ir galimos neteisėtos įtakos politiniams procesams išvadai. Už tai numatantį Seimo nutarimą (projektas Nr. XIIIP-2291) balsavo 88 Seimo nariai, balsavusių prieš nebuvo, susilaikė 18 Seimo narių.

Parlamentiniam tyrimui vadovavęs NSGK pirmininkas Vytautas Bakas pasakė, kad „MG Baltic“ ir kitos verslo, interesų grupės, taip pat „VP Market“ atsirado tyrimo dėmesio centre tik dėl to, kad, jų kišimasis į politinius, visuomeninius procesus, įtaka sprendimų priėmėjams yra ne atsitiktinė, ji yra sisteminė.

„Ji trunka daugelį metų ir su tuo mes negalime taikstytis. Iš tikrųjų sprendimai turi būti priimami čia, Seime, turi būti priimami Vyriausybėje. Teismai, prokuratūra, kitos valstybės institucijos negali tapti atskirų interesų grupių tarnaitėmis“, – teigė komiteto vadovas.

Aš pritariu Seimo sprendimui. Bet kodėl korupcionierių sąruošuose nėra Tarptautinio mafijozio Džordžo Sorošo, jo fondo? Tai juk planetarinio masto nusikaltėlis, kuris jau daugelį dešimtmečių visame pasaulyje užsiima politine korupcija. Kodėl taikomi dvigubi standartai?

alf-osf-lt-nuotr-300x224.jpg

Atviros Lietuvos Fondas“ - pavojus šalies politinei sistemai

2017 metų balandžio 18 d. po 8 metų pertraukos skandalingai pagarsėjusio verslo magnato, finansų rinkų spekulianto, milijardieriaus Džordž Sorošo (George Soros) valdomas „Atviros Lietuvos Fondas“ (ALF) vėl atnaujino savo veiklą Lietuvoje.

ALF valdybos pirmininke išrinkta sociologė, religijotyrininkė VDU docentė Milda Ališauskienė.

Kiti valdybos nariai – LRT Radijo žurnalistė Audra Čepkauskaitė, „EIKA“ vadovas Domas Dargis, sociologas, kriminologas, VU profesorius dr. Aleksandras Dobryninas, „IQ“ vyriausiasis redaktorius ir leidėjas Ovidijus Lukošius, filosofas, VU docentas dr. Nerijus Milerius, politologė, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos profesorė dr. Jūratė Novagrockienė, kultūros istorikas, VU docentas dr. Aurimas Švedas ir teisininkas, Mykolo Romerio universiteto profesorius dr. Justinas Žilinskas.

Sorošo fondo veikla Lietuvoje atnaujinta tuo metu kai JAV ir Rytų ir Vidurio Europos valstybėse po JAV prezidento Donaldo Trampo išrinkimo imta kritiškai vertinti Sorošo finansuojamų nevyriausybinių organizacijų veiklą. Po to, kai naujasis JAV prezidentas D. Trampas nutraukė JAV administracijos palaikymą kai kurioms globalistinėms ir genderistinėms ankščiau Vašingtono remtoms Sorošo organizacijoms priešiškumas Sorošo fondo veiklai kilo Vengrijoje. Čia premjero Viktoro Orbano rėmėjai „užsienio jėgų remiamas“ nevyriausybines organizacijas apkaltino siekiais užtvindyti Europą pabėgėliais bei transformuoti krikščionybę į kairiųjų pažiūrų multikultūrinį globalizmą.

Makedonijos premjeras Nikola Gruevskis taip pat paskelbė, kad būtina atlikti visuomenės „desorošizaciją“. 2017 metų sausio mėnesį jis pradėjo judėjimą, kuris vadinasi „Stop operacijai Sorosas“.

Lenkijos valdančios partijos lyderis Jaroslavas Kačinskis (Jaroslaw Kaczynski) pareiškė, kad Dž. Sorošo valdomi fondai „siekia visuomenės be tapatybės“ ir parėmė pastangas apriboti jų veiklą.

Rumunijos valdžia pareiškė, kad Dž. Sorošas „finansavo blogį“ ir iškėlė sau tikslą jį nugalėti. Panašūs judėjimai kilo Serbijoje, Slovakijoje ir Bulgarijoje.

2016 metais DCleaks.com nutekinti Dž. Sorošo valdomo Atviros visuomenės fondo dokumentai visam pasauliui atskleidė, kaip pasitelkus šimtus milijonų JAV dolerių kairiųjų iniciatyvų paramai buvo kišamasi į valstybių vidaus politiką visame pasaulyje. Nutekintieji dokumentai atskleidė daugiamilijoninę Sorošo paramą naujajai Europos Sąjungos (ES) pabėgėlių politikai, siekiant Europą užgriuvusią imigracijos krizę paversti „naująja norma“ ir „pastovia būsena“. Jie taip pat parodė, kad Sorošas darė spaudimą JAV prezidento Barako Obamos administracijai siekdamas padidinti į JAV kasmet priimamų pabėgėlių skaičių nuo 70 iki 100 tūkstančių. Be to paaiškėjo, kad milijardierius nurodinėjo tuometinei JAV Valstybės sekretorei Hilari Klinton (Hillary Clinton), kaip elgtis užsienio politikoje, siekė pakeisti abortus draudžiančių šalių įstatymus, užčiaupti islamo kritikus bei kišėsi į Europos šalių rinkimus.

Dokumentai parodė Sorošo požiūrį į Europos imigracijos krizę. Sorošas siekė politikams įteigti, kad pabėgėlių krizę reikėtų priimti kaip „naująją normą“ ir atsisakyti požiūrio, jog į ją reikia kaip nors reaguoti, bandant sustabdyti milžiniškus migracijos srautus. Paaiškėji, kad Sorošo grupes Europoje teikė paramą politikams, pasisakantiems už atvirų sienų politiką, taip pat finansiškai rėmė žurnalistus, palankiai atsiliepiančius apie imigraciją į Europą. Pavyzdžiui, Sorošo remiamos grupės agitavo prieš partijos „Teisė ir teisingumas“ išrinkimą Lenkijoje, o pats Sorošas siūlė nepaisyti referendume Britanijoje išreikštos britų valios palikti Europos Sąjungą.

Politikos apžvalgininkės Pamelos Geler (Pamela Geller) teigimu, Sorošas siekia įgyvendinti globalistinę viziją, o islamizaciją mato kaip pasaulinės transformacijos, kurią nori pasiekti, šalutinį efektą: „Jis yra globalistas, kuris tiki, kad sunaikinus tautas bus sunaikintas nacionalizmas ir įsigalės pasaulinė taika, tarp žmonių ištrindama visas sienas ir skirtumus. Globalizacija ir islamizacija iš tiesų yra dvi tos pačios monetos pusės – islamizacijos pagalba Vakarų šalys praranda savo identitetą kaip nepriklausomi, krikščioniški vienetai ir tampa labiau linkusios į globalizaciją, siekiančią atimti iš jų suverenitetą ir veiksmų laisvę. Be globalizacijos ideologijos, islamas prarastų vieną iš mirtiniausių savo ginklų pasaulinėje arenoje. Globalizacijos ideologija, skatinama tokių žmonių kaip Sorošas, užkerta kelią veiksmams, kurie Vakarams leistų apsiginti nuo islamo pavojaus“, – teigia P. Geler.

Sorošas beveik 650 tūkst. JAV dolerių yra parėmęs organizaciją Black Lives Matter, atsakingą už JAV juodaodžių keliamus išpuolius ir riaušes prieš šalies policininkus bei agresyvų elgiasį prieš vietos baltaodžius.

Paviešinti slapti dokumentai atskleidė ir Dž. Sorošo planą kovojant už „moterų teises“ pakeisti įstatymus visose negimusią gyvybę saugančiose pasaulio šalyse, ypač didelį dėmesį skiriant konservatyviajai Airijai. O pasinaudojus šia šalimi kaip pavyzdžiu siekti abortus legalizuojančių įstatymų priėmimo „kitose katalikų dominuojamose šalyse“.

20141210_EP-013752-dba_027.jpg

Sorošas papirkininėjo Europos parlamentarą Petrą Auštrevičių, ES parlamento darbuotojus iš Lietuvos

Sorošo apmokamos agentūros sąraše – europarlamentaras Petras Auštrevičius iš korupcionierių liberalų sąjūdžio partijos, buvęs Lietuvos euroderybininkas, „išsiderėjęs“ ypač blogas stojimo į ES sąlygas Lietuvai.

„Sorošo tinklas, kuris siekia daryti povaikį Europos gyvenimui, turi būti atskleistas“, - pažymėjo Orbanas.

Tai iš naujo atkreipė dėmesį į DC leaks 2016 metų rugpjūtį paviešintą Džordžo Sorošo „Atviros visuomenės“ archyvą.

Kol visi juokėsi iš konspirologijos, kalbančių apie visagalį Sorošą ir liberalų sąmokslą, „Atvira visuomenė“ neleido laiko veltui. Dabar tai patvirtina dokumentai.

Bet svarbu, kad Sorošas veikia ne savo vardu. Greičiau, jis yra globalistinio tinklo avangardas. Tokiu būdu, suokalbis ir vieningas globalus tinklas veikia, kaip minimum, Europos parlamente. „Atvirosios visuomenės“ dosjė nurodomi 226 deputatai. Ten pažymima, kad jie jau bendradarbiavo su Sorošo organizacija ir „gali būti panaudoti vėl“.

Pastatyti savo žmones į tarptautines politines struktūras, kad jie užsiimtų liberalių projektų lobizmu - variantas garantuojantis sėkmę.

Europos Sąjungos parlamentą tiesioginiuose rinkimuose renka Europos Sąjungos piliečiai. Paskutinieji rinkimai vyko 2014 m. gegužės 25 d. Tai didžiausias pasaulyje daugiatautis parlamentas: 751 narys iš 28 valstybių atstovauja daugiau nei pusei milijardo piliečių. Lietuvai atstovauja 11 parlamentarų.

Pasirodo, mes nežinome, kokius žmones renkame, bet stebimės, kai jie balsuoja už imigraciją, „genderinę lygybę“, vienalytes santuokas, valstybių suvereniteto naikinimą ir panašias Sorošo „Atviros visuomenės“ programas, skirtas Europos tautų naikinimui.

Tarp Sorošo maitinamų EP socialinių parazitų daugiausiai social-demokratai, kairieji, ekologai ir „žalieji“.

Sorošo sąraše tik du Vengrijos atstovai. Kurie gi Lietuvos atstovai dirba ne Lietuvai, o Sorošui, kurie iš jų yra mūsų atžvilgiu socialiniai parazitai?

„Kumqat Consult (Nyderlandai) pagal G. Soros Open Society užsakymą parengė jos sąjungininkų sąrašus 2014-2019 kadencijai Europos Parlamente, viso 226 nariai iš 751 parlamentaro.

Susipažinti: https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf, pakankamai nuodugnu ir aišku 177 puslapiuose.

Lietuvai sąrašuose atstovauja P. Auštrevičius, du darbuotojai frakcijose : Renaldas Vaisbrodas – ALDE (liberalai), Lietuvoje ir F. Kukliansky žmogus LŽB , Rasa Rudzkytė (S&D).

Krinta į akis daug baskų ir katalonų Ispanijos parlamentarų tame sąraše, taip pat net trys turkai, atstovaujantys Bulgarijai. Tiesa, nei vieno iš Latvijos ir 2(dvi) iš Estijos."

Manau, kad Lietuvos saugumas turi rimtai timptelėti poną Petrą Auštrevičių už tų jo iš Sorošo sąrašų kyšančių ausų, nes pakęsti, kad EP Lietuvą atstovautų nupirktas parsidavėlis – situacija nepakenčiama.

Agramunt1_L.jpg

Pedro Agramunt atliktas Sorošo veiklos tyrimas

Buvęs Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos prezidentas Pedro Agramunt atliko Sorošo veiklos tyrimą.

Jo tyrimas parodė, kad Europos organuose veikia visas Sorošos korupcinių organizacijų tinklas. Apie šio tarptautinio mafijozio veiklą buvo žinoma jau anksčiau. Nobelio premijos laureatas Polas Krugmanas net buvo sugalvojęs terminą „sorošai“ - sinonimą spekuliantų, manipuliuojančių rinkomis ir rengiančių krizes visame pasaulyje. Paryžiaus teismas aštuntame dešimtmetyje Sorošą buvo pripažinęs kaltu finansiniuose nusikaltimuose, siekiant užvaldyti banką Societe Generale ir jis buvo įpareigotas sumokėti 2,2 milijono dolerių baudą, vietoj 2 metų trukmės įkalinimo.

Sorošą drąsiai galima pavadinti ir politiniu spekuliantu. Peticija JAV prezidentui dėl Sorošo pripažinimo teroristu per 10 dienų surinko 100000 parašų Baltųjų rūmų puslapyje.

Jau minėjau Vengrijos premjero kovą su Sorošu. Turi jis sąskaitų ir su Izraelio premjeru Benjaminu Netanyagu. Visų pirma – už kairiųjų liberalų organizacijų finansavimą.

Sorošas pats pripažino, kad organizavo Ukrainoje 2004 metais „Oranžinę revoliuciją“. 2018 metais jis organizavo „aksominę revoliuciją“ Armėnijoje. Žinoma, kad apie penkis tūkstančius visuomeninių organizacijų ir fondų, užregistruotų Armėnijoje, finansavo Sorošo fondas.

Yra daugybė duomenų nurodančių, kad prie valstybės perversmo Ukrainoje 2014 metais prisidėjo Sorošo fondas. Rusijoje Sorošo veikla yra uždrausta įstatymu. Vengrijos ir Italijos vadovai konstatavo, kad Džordžo Sorošo pasisakymus dėl migracijos politikos po kurio laiko atkartoja Žanas Klodas Junkers ir Angela Merkel.

giga-umvolker-soros-stiftet-merkel-an.jpg

Sorošo fondas – uždelsto veikimo politinės korupcijos mina po Lietuvos valstybės pamatu

Sorošo fondas pajėgus padaryti valstybės perversmą bet kurioje valstybėje, tai jis ne kartą įrodė, todėl ši politinės korupcijos organizacija turi būti likviduota Lietuvoje. Dvigubų standartų kovoje su politine korupcija negalima toleruoti. Tai nusikaltimas Lietuvos valstybei ir jos gyventojams. Laikas likviduoti Sorošo fondą – uždelsto veikimo miną, padėtą po Lietuvos valstybės politiniu pamatu.

Nuorodos:

http://alkas.lt/2018/06/05/seimas-pritare-parlamentinio-tyrimo-del-neteiseto-poveikio-valstybes-institucijoms-isvadoms-video/
http://lebionka.blogspot.com/2017/04/soroso-fondas-susmirdes-globalizmo.html
http://lebionka.blogspot.com/2017/11/judas-pardavinejantis-lietuvos.html

https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf
http://vzglyad.az/news/110910/Этот-ненавистный-Сорос--по-следам-расследования-Аграмунта….html