Juvenalinė justicija: sekantys bus mūsų vaikai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-06 13:02:01, skaitė 923, komentavo 2

Juvenalinė justicija: sekantys bus mūsų vaikai

https://1.bp.blogspot.com/-uqhvy_0aPDU/WxebRy78_-I/AAAAAAAAKEI/GOq04WVpt58ROpBjBoExbfbhho-Ui3q5ACLcBGAs/s1600/malchikvdetdome.jpg

Viena religinė bendruomenė, prieš kelis tūkstančius metų užsibrėžusi tikslą valdyti visą pasaulį, ypač nekenčia protiškai pranašesnių už save, bet ne tokių klastingų, gobšių ir grobuoniškų – baltosios rasės pasaulio gyventojų. Yra daugybė faktų, įrodančių, kad yra suplanuota sunaikinti baltuosius planetos gyventojus, sumaišyti su juodaodžiais, azijatais, sunaikinti europiečių šeimas, atimti vaikus ir juos paversti lytiniais iškrypėliais ir degeneratais. Būtent tam sugalvota juvenalinė justicija, genderizmas, tam Europos valstybės verčiamos pasirašyti iškrypėlišką Stambulo konvenciją.

Visur pasaulyje, kur tik gyvena europiečiai, prieš juos vykdomas genocidas pagal tą pačią, Vakaruose jau aprobuotą ir veikiančią, metodiką. 

Dabar šie genocido metodai diegiami europiečių apgyvendintame rytiniame jų gyvenimo areale – Rusijoje.

Žemiau pateikiu rusų žmogaus teisių gynėjo Romano Juškovo straipsnį, pasakojantį apie rusų šeimų griovimą. Šis straipsnis įtikina, kad visų baltųjų civilizacijos griovimas vyksta pagal vieną ir tą pačią schemą.

Sekantys bus mūsų vaikai

Paskutiniais mėnesiais man teko prisiliesti prie vaikų paėmimo iš šeimų problemos pas mus Permės krašte. Be viso ko aš daug bendravau, ginčijausi, koliojausi su daugeliu oponentų, visų pirma, su valdininkais. Ir štai ką galiu pasakyti šia tema.

Pagal gana gudrų sumanymą juvenalinė justivcija įžengia į savo teises Rusijoje kaip ir Vakaruose, pradedant nesėkmingomis šeimomis. Nuo tų, pas kuriuos apgriūvę nameliai, skurdus valgis ir kita buitis, vaikai prastai aprengti, neturi žaislų, nestabilios pajamos, išgėrinėjantis arba nesantis tėvas ir t.t. Ypač dažnai valstybės vykdomo vaikų atėmimo aukomis tampa tėvais tapę buvę vaikų namų auklėtiniai, kurių gyvenimai nesutvarkyti, kurių nėra kam užtarti, kartai jie vienutėliai visame pasaulyje.

Ir tiktai „pasitreniravę ant kačių“ juvenalininkai vėliau pas mus pereis prie šeimų „per daug krikščioniškų“, šeimų, ignoruojančių seksualinio švietimo pamokas patiems mažiausiems, šeimų kuriose fiziškai baudžiami vaikai, su „per didele motinos priežiūra“, su „per dideliu tėvo dominavimu“ ir t.t. Tokia juvenalinės justicijos trajektorija buvo visur Vakaruose.

Tuo pačiu, suprantama, niekam iš mūsų globos organų neateina į galvą paimti vaikus iš migrantų arba čigonų, pas kuriuos vaikai dažnai laksto apiplyšę ir basi per purvą ir sniegą (asmeniškai mačiau žinomą „čigonų baraką“ pas mus Krasnokamske). Taip pat kaip Prancūzijoje, kur tenykščiai juvenalininkai nelandžioja į arabų šeimas, o Vokietijoje – į turkų. Ir mūsų, ir jų juvenalininkai gerai žino, kad sulauks tokio atkirčio, kad gali nespėti išnešti sveiką kailį, ir policija jiems nepadės. Paprasčiau atimti vaikus pas flegmatiškus, suskaldytus ir nuolatos pjudomus baltuosius.

Ginti, ir teismuose, ir viešai, nesėkmingus tėvus nuo vaikų paėmimo būna labai sunku. Nes net pas mūsų žurnalistus galvose miglotas supratimas. Tipinga globos organų auka šiandien, kartoju, visai ne hipsterė mamytė su sulaižytu vaikeliu, sėdinčiu džinsiniame kengūros krepšyje. Štai ši klastinga frazė, kuri daugelį suklaidina situacijoje, kurioje, pavyzdžiui, globos tarnyba atima vaiką pas nelaimingą ir neturtingą vienišą motiną, buvusią vaikų namų auklėtinę, kad perduoti „normaliai šeimai“: „Vaikas turi būti ten, kur jam geriau!“ „Geriau” šiuo atveju reiškia „turtingiau“ ir „sočiau“ - niekas juk nematuoja vaiko skausmą jį atskirus su motina. Skausmas motinos juo labiau neįvertinamas. Tai yra skaitoma, kad idealiu atveju vaikus reikia atimti iš vargšų ir atiduoti turtingiems? Na, tuomet pagal šią logiką anuliuokime visus „Dimos Jakovlevo įstatymus“ ir atiduokime visus rusų vaikus į Ameriką, turinčią pas mus dešrų rojaus reputaciją. O visus uzbekų vaikus paimkim ir atiduokim, pavyzdžiui, į Jungtinius Arabų Emyratus – ten tikrai visko saugiau, ir naftos, ir maisto.

Reikia ginti idėją, kad vaikai iš principo yra neliečiami. Pas mus šventa tapo privati nuosavybė, kiek riksmo dėl kiekvieno jos perskirstymo. Bet juk vaikai — tai daug sakrališkiau. Paimti juo iš tėvų reikia tiktai pačiais išimtiniausiais atvejais, tiktai esant piktybiniam ir nusikalstamam tėvų elgesiui, esant tiesioginei grėsmei vaikų gyvybei, ir jokiu būdu ne todėl, kas kitoje vietoje „jiems bus geriaus“. Būtent taip ir vyko TSRS, ir Vakaruose iki atėjimo dabartinių juvenalinių justicijų satanistinių.

Mes visi privalome suprasti, kad jeigu mes šiandien leisime atiminėti vaikus pas girtaujančius kaimo skurdžius, rytoj jie ateis atimti mūsų vaikus. Iki to laiko kaip tik suskubs su savo paklausa vienalyčių porų rinka, kurie gaus įsūnijimo teisę. Būtent todėl negalima šiandien leisti atiminėti vaikus pas neturtingas ir užstumdytas vaikų namų auklėtines natašas ir valias.

Šaltinis: https://narzur.ru/sledujushhimi-budut-vashi-deti/

P.S. Kaip pamatau nupirktose televizijos pokalbių laidose moterų pavidalą priėmusias juvenalines valpurgijas, už 30 sidabrinių pardavinėjančias Lietuvos ateitį, pagalvoju – koks šlykštus buvo Judo veidas! Koks šlykštus!