V. Uspaskichas: A. Sacharuko parodymai turi prilygti sprogusiai bombai!!!

Autorius: Viktoras Uspaskichas Šaltinis: https://www.uspaskich.eu/aktua... 2018-06-08 23:35:44, skaitė 825, komentavo 0

V. Uspaskichas: A. Sacharuko parodymai turi prilygti sprogusiai bombai!!!


Aleksandras Sacharukas

Aleksandro Sacharuko viešai duoti parodymai, kaip buvo šokdintas premjeras A. Kubilius, ir niekieno nepaneigti – normalioje teisinėje valstybėje turėjo prilygti atominės bombos sprogimui. Bet mūsų valstybėje viskas yra supuvę ir likę po senovei. Apie jokį tyrimą nėra net ir kalbos. Prieš tai išviešintoje NSGK išvadoje ministro ir ministro pirmininko G. Kirkilo šokdinimas buvo paminėtas tik šiek tiek.

Komiteto pirmininkas V. Bakas lyg ir užsiminė „užsukti“ tyrimą. Bet iš pirmos paviešintos išvados jau dabar aišku – tas tyrimas bus tik tam, kad į viešumą patekę faktai būtų numarinti, o ne ištirti. Nes jau dabar V. Bakas kalba, kad geri konservatoriai esą palaiko tą tyrimą. O dabartinis premjeras S. Skvernelis jau užtarė socdemus, kad jie švarūs ir kristaliniai. Prieš tai buvo paviešintas premjero A. Butkevičiaus šokdinimas – apie tai nebijodama viešai paliudijo buvusi ministrė V. Baltraitienė.  Pas liberalus jau nėra laisvos vietos kur dar būtų galima priklijuoti su korupcija susijusius nepaneigiamus faktus. Apie visą šitą įvykių eigą žinojo ir kai kur net dalyvavo prezidentė D. Grybauskaitė.

Ir kaip jūs galvojate – šitie socialkonservatoriai + liberalai su Prezidente priešaky darys kokį nors nuoširdų tyrimą apie savo korupciją?

Prezidentė D. Grybauskaitė, žinodama verslo struktūrų galią, per numylėtinį liberalą E. Masiulį prašo verslo struktūrų leidimo paskirti savo generalinį prokurorą.

Premjerui A. Kubiliui net per kalėdinį vakarėlį neleista pailsėti – priverčia duoti interviu, kad A. Sacharukas šiaip normalus vyras. Aišku tik tuo atveju, jei balsuos taip, kaip reikia konservatoriams, o jei ne, tai paskutinis svoločius. Ir todėl jį reikia užkasti gyvą po žeme, nes jis paspaudė mygtuką už savo kolegą ir taip padarė „didelį“ nusikaltimą. Na, dėl konservatorių keturgubos  moralės jau seniai suskaldyta visuomenė, padaryti milijardiniai nuostoliai, visi žino, kad jų valdymo laikotarpiu valstybė prasiskolino daugiausiai – bet jie nepakaltinami, todėl ir neliečiami.

Premjerui A. Butkevičiui sekasi geriau – jis vertas Gineso rekordų knygos, nes ir sinoptikų orų prognozė yra kur kas tikslesnė, nei jo minčių pastovumas. Bet jeigu jiems tektų prognozuoti A. Butkevičiaus nuomonės kaitaliojimą, jie tikriausiai nusišautų. Ir ne vienas, o visi kartu. Ir suicido procentas, ir taip lyderiaujantis pasaulyje, dar padidėtų.

Su premjero G. Kirkilo aukštojoje komunistų partinėje mokykloje išmokta klasta sunkiai kas galėtų konkuruoti. Net ir pati tą pačią komunistų aukštąją partinę mokyklą baigusi Prezidentė  nusileistų G. Kirkilo sugebėjimams, nes viešai deklaruoja kur savi, kur ne savi, ką myli, ko nemyli.

Juos demaskuodama parodo savo siaurą mąstymą. G. Kirkilas siekdamas savo tikslo sugeba šypsotis ir dirbti absoliučiai su visais – ir tai yra neelinis sugebėjimas. Aš neatmesčiau galimybės, kad ir dabar jis trigubas ar keturgubas kokios nors spectarnybos agentas. Net ir tokį iš pirmo žvilgsnio stuburą turintį premjerą S. Skvernelį – ir tai privertė jį pareklamuoti.

Na, dėl liberalų net ploto nenaudosiu ir negaišinsiu jūsų brangaus laiko. Jie kažkiek (toli gražu ne visiškai, kiek man žinoma) viešoje erdvėje pristatyti, nes jie išdrįso savo korupcinėje veikloje aplenkti visus, todėl atsirado reali grėsmė socialkonservatoriams ir liberalai buvo nukanalizuoti.

Visų šitų veikėjų padaryti darbeliai atneša dešimtis milijardų tiesioginių nuostolių valstybei, čia nekalbant apie negautą valstybės prieaugį, kitaip tai būtų dar šimtai milijardų. Per sukurtą protekcionizmą, be teisės į sąžiningą verslą, sužlugdytas įmones ir verslus atnešė  papildomai dar tiek pat nuostolių.

Tad klausimas visiems – ar šie veikėjai tirs savo nusikalstamą veiklą?

Nors visos valstybės bėdos atsirado būtent dėl šitų partijų, kitos buvo tik mažesnieji broliai, rankų kilnotojai, tame tarpe ir Darbo partija su tais veikėjais buvusiais darbiečiais, kurie ir atsidūrė tos chebros gretose su superklastingu vadovu G. Kirkilu. Su dabartiniu premjeru S. Skverneliu, kuris jau gina ir reklamuoja juos. Ir nėra jam kur dėtis, išmesi – žlugs valdančioji dauguma. Tad vienintelė viltis, lyg ir turintis stuburą premjeras, kuris kaip tas „katinas klauso, bet valgo“.  Gal dirbs kartu, bet padarys tą darbą, kurį ir turi padaryti. Bet tai tik viltis….

Atsakymas, aišku, kad netirs jokių savų nusikaltimų ir murkdysis Lietuvėlė tame mėšle. Na, be abejo sukurs kokią naują pasaką kaip jau buvo apie Darbo partiją, apie kokius nors TT, ieškos išsijuosus kelių dešimčių tūkstančių,  dar pakurstys valstiečius, užgniauš savo korupciją kitu sukurtu skandalu, viskas tuo ir pasibaigs.

O Lietuva ir toliau dėlios savo biudžetą, gelbėsis ES pinigais, kurių pusę nusiurbs ta pati chebra.

Investicinė aplinka balansuos tarp 40 ir 30 vietų, kas yra nulis su minusu. Dėl to atlyginimai ir pensijos yra ir bus mažiausi ES. Ne, absoliučia suma pensijos ir atlyginimai kils, bet jų perkamoji galia bus dar mežesnė nei dabar, nes paslaugų ir maisto prekių kaina auga ir augs greičiau nei pensijos ir atlyginimai. Skurdas bus didžiausias ES.

Lietuviai emigruos, vietoj jų iš trečiųjų šalių čia atveš darbuotojus, nes tai jau yra neišvengiama. Smūgis taip esą puoselėtam demografiniam tautiškumui bus suduotas mirtinas ir ateinančios kartos dienos šviesoje su ryškiai šviečiančiu žibintu nesuras tikro lietuvio.

Tik nieškokit kaltų – tai JŪS prezidente D. Grybauskaite, tai JŪS socialkonservatoriai padarėt savo rankomis, su jums padlaižiaujančia inteligentija, specstruktūromis, teismais, prokurorais, politologais.

Nepretenduoju į autorystes, laiko liko nedaug, bet dar yra galimybė įgyvendinti tam, ką siūlo Darbo partija ir taip kažkiek užbėgti už akių demografinei katastrofai:

1) Išsivaduoti iš fantazijų, kad visą pasaulį galime nugalėti aukštųjų technologijų srityje ir jas vystyti realiame laike, kuriant klasterinę logistiką su pasaulio galingaisiais ir jų platformose, siekiant naudos savo valstybei.

2) Priimti sprendimą ir pripažinti maisto ir lengvąją pramones valstybės strateginėmis sritimis.

3) Sukurti strateginei sričiai tokias sąlygas, kad pagal rodykles atitiktų standartus pretenduoti į penketuką  investiciniam patrauklumui pasaulyje.

Taip per 2-3 metus į šią sritį būtų pritrauktos investicijos, paviršutiniais paskaičiavimais daugiau kaip 10 kartų, tam bus sukurta 100 000 – 120 000 gerai apmokamų darbo vietų ir vidutinis atlyginimas neišvengiamai augtų iki 1500-2000 eurų. Tai rodo kitų valstybių patirtis.

4) Priimti skatinantį grižtančių emigrantų įstatymą, motyvuojantį juos sugrįžti į savo Tėvynę.

5) Socialinė politika turi skatinanti dirbti, o ne laukti išmaldos. Neturintiems darbo, sacialinės išmokos (visus straipsnius kartu paėmus) neturi viršyti 40% minimalaus atlyginimo. O įvykdžius 3 punkto sąlygąs, minimalus atlyginimas turi būti nustatytas ne mažiau nei 50-60% vidutinio atlyginimo. Pensininkams užtikrinti padorią pensiją, neskurdžiam gyvenimui, pensijos turi būti ne mažiau nei 45 % vidutinio atlyginimo.

6) Iš Lietuvos teritorijos kurti ne buferinę zoną tarp Amerikos ir Rusijos, nes tai labai pavojingas žaidimas ir nepatraukus investuotojams, o kurti taikos zoną tarp dviejų sistemų. Tam turim unikalią georafinę padėtį.

Tokiu būdu yra tikimybė sukurti pagrindą ekonomikos augimui ir išspręsti demografines ir emigracijos problemas.

Viktoras Uspaskich, Darbo partijos pirmininkas, Europos Parlamento narys