Atviras laiškas profesoriui Stanislovui Tomui: arabui Adamkaus-Grybauskaitės kalėjime dar labai pasisekė...

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-14 10:43:18, skaitė 1014, komentavo 4

Atviras laiškas profesoriui Stanislovui Tomui: arabui Adamkaus-Grybauskaitės kalėjime dar labai pasisekė...

https://1.bp.blogspot.com/-yoz4pk0wtc0/WyB6kbom16I/AAAAAAAAKLg/qcRReO7tAf0VzkmYoLSY9sPQIaedKsjEACLcBGAs/s1600/20155868_1476782249046270_3374135787065934232_n.jpg

Gerbiamas profesoriau, Lietuvos vargdienių teisių gynėjau. Jūs labai pagrįstai ir teisingai pyktinatės nežmoniškais kankinimais, kuriuos Lietuvos saugumiečiai taikė JAV atvežtiems į Lietuvą arabams.

Kaip šie kankintojai, ne žmonės, greitai pamiršo Rainių kankinius, Vilniaus KGB požemiuose nukankintus patriotus. Dievui spręsti šių nužmogėjėlių likimus, Temidė gi pas mus ligota, neįgali.

Bet štai arabas, Alachas jam teisėjas, gyvas, gaus 130000 eurų kompensacijos už saugumo budelių kankinimus. Gal, sakau, jam pasisekė žymiai daugiau negu šimtams tūkstančių Lietuvos gyventojų, dirbančių ir gaunančių minimalius atlyginimus, minimalias pensijas? Juk pasėdėti kelias valandas akustinėje kankinimo kameroje lengviau, negu metų metus dirbti ir badauti pačiam, matyti savo badaujančius vaikus, ar badauti senatvėje. Juk dar septyni senovės graikų išminčiai vienbalsiai sutarė, kaip tai užrašė Antikos istorikas Plutarchas, kad sunkiausiai žmogui pakeliama yra skurdi senatvė.

Už ką Adamkaus ir Grybauskaitės valdžios kankino ir kankina Lietuvos piliečius? Kodėl šie moraliniai sadistai taip nekenčia Lietuvos, lietuvių? Juk nepakeldami šių kankinimų iš Lietuvos ir pabėgo milijonas gyventojų. Dauguma jų. Jau geriau jie pakankintų mus su tomis akustinėmis dėžėmis, srovėmis, smaugimais kelis mėnesius, o po to leistų mums oriai gyventi. Juk ir mums apvogtiems ir nukankintiems šie ne žmonės turi išmokėti po 130000 eurų už mūsų suluošintus gyvenimus ir likimus. Visa bėda, jokie Europos teismai mūsų negina, jie kurti mūsų aimanoms. Be to, skirtingai nei tam arabui, ES advokatai nėra samdomi ponios Grybauskaitės režimo, kad gintų lietuvių teises. Lietuvio gi oda yra balta, jis į Kristų tiki, ne į Alachą, todėl Lietuvoje ir Europoje jokių teisių neturi, o dar ir pinigų neturėdamas, yra visiškas bejėgis.

Ačiū Jums, gerbiamas profesoriau, už pastangas ginti Lietuvos vargdienius, Dievas jums padės, o dabar ir Alachas. Gal jūs trise kažką gero mums padarysite, pečius surėmę, nes iš šitos budelių valdžios mums nėra ko tikėtis.

Gerai, kad tie sadistai nesugalvojo to vargšo arabo su minimalia alga ar minimalia pensija kankinti keturiolika mėnesių...