Rotšildų statytiniui Makronui "pabėgėliai" svarbiau už gerus santykius su Italija

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-14 10:52:00, skaitė 810, komentavo 1

Rotšildų statytiniui Makronui

https://2.bp.blogspot.com/-tq7k_GTkItQ/WyH2I-wqXqI/AAAAAAAAKMI/jQzUgLmgAD0nSFnOFW8bPtPS11HddWlMgCLcBGAs/s1600/5l1uho-7.jpg

Makronas Italijos elgesį su NVO laivu „Aquarius“ pavadino „šlykščiu“, išbarė Italiją už jos „cinizmą ir neatsakingumą“ elgiantis su migrantais, nors pernai pats yra uždaręs Prancūzijos-Italijos sieną ir į Prancūziją neįleido virš 10000 afrikiečių nelegalų iš Italijos. Nepagarba ir dvigubi standartai supykdė Italijos valdžią.

Vicepremjeras ir vidaus reikalų ministras Matteo Salvini pasakė: „pavargau nuo mirčių vaikų, kurie miršta jūroje, nes juos kažkas apgaudinėja, kad jie čia turės ateitį“, „prancūzai neįsileido virš 10 tūkstančių žmonių pasienyje su Italija, tarp jų daug moterų ir vaikų.

w1056h594fill.jpg

Vicepremjeras ir VRM ministras Matteo Salvini vakar pasakė, kad jeigu Paryžius oficialiai neatsiprašys Romos, premjerui Konte geriau nevykti į Prancūziją.

Dėl šio skandalo neaišku ar įvyks birželio 15 dieną suplanuotas Italijos premjero Džiuzepė Konte vizitas į Paryžių. Salvini pareikalavo „oficialaus atsiprašymo“ nurodęs, kad jeigu atsiprašymo nebus, Konte „pasielgs teisingai, jeigu nevyks į Paryžių“.

Italijos Užsienio reikalų ministras Enco Moavero-Milanezi taip pat pažymėjo, kad „nesutikimas turi būti išreikštas forma ir būdu“, atitinkančiu gerus santykius, esančius tarp šalių.

Italija iškvietė Prancūzijos pasiuntinį ir įteikė protesto notą, pareikalavo oficialiai atsiprašyti.

Tuo metu, kai Aquarius su 629 nelegalus veža į Ispaniją, į Sicilijos Katanija uostą atplaukė Italijos pasienio apsaugos laivas ir atvežė 900 nelegalių imigrantų iš Eritrėjos, Sudano, Malio ir kitų Afrikos valstybių, kur nevyksta jokie kariniai veiksmai, ir todėl iš principo ten negali būti „pabėgėlių“.

Situacijos paradoksas tame, kad Salvini uždraudė veikti tik NVO laivams, o pasienio apsaugos tarnybai ir toliau leido vykdyti gelbėjimo operacijas ir „gebėti gyvybes“. Todėl sunku tikėti, kad Salvini pažadai sustabdyti nelegalią imigraciją bus realizuoti. Salvini susidūrė su galingiausia tarptautine globalistų mafija ir jų projektu, pakeičiant baltaodžius Europos gyventojus juodaodžiais afrikiečiais (ES „tėvo“ Kudenchove Kalergi 1925 metų planas).

Screen-Shot-2018-06-13-at-17.34.31-640x480.png

Iš už Prancūzijos-Italijos konflikto dėl „pabėgėlių“ kyšo tarptautinio nusikaltėlio Džordžo Sorošo ir jo šeimininkų Rotšildų ausys

Sorošas ir Co. organizuoja nelegalų „taksi“ iš Afrikos į Italiją. Laivas „Aquarius“ – viena iš tokių „Sorošo taksi“, nešantis šiems prekeiviais žmonėmis milijardinius pelnus. Yra žinoma, kad Emanuelį Makroną į Prancūzijos prezidento postą įkėlė Rotšildų klanas, kuriam tarnauja ir tarptautinis nusikaltėlis Dž.Sorošas. Italai bando sutrukdyti Rotšildų projektui užtvindyti Europą migrantais iš Afrikos ir Azijos, todėl du jų vasalai Makronas ir Merkel taip liguistai reaguoja į Italijos norą uždaryti pabėgėlių kontrabandą iš Afrikos.

Sorošo NVO kontrabandininkams afrikiečiai moka iki 5000 eurų, kad patekti į Europą, kur jie planuoja atsitempti gausius savo giminaičius. Jiems meluojama, kad jie bus aprūpinti namais, limuzinais, madingais drabužais, jiems nereikės dirbti (vienintelė teisybė), o baltos moterys laukia nesulaukia jų išskėstomis kojomis.

Kairieji ir liberalai, globalistinė spauda, formuoja europiečių sąmonėje melagingą „pabėgėlių aukų“ įvaizdį, kurie bėga nuo karinių konfliktų, yra persekiojami. Paaiškėjus, kad tai melas, kad vieninteliai pabėgėliai Afrikoje yra baltieji iš PAR, kuriuos žudo negrai, globalistų melagių yra išgalvoti „klimato pabėgėliai“. Atėjus naujai vyriausybei, Italija pasipriešino Sorošo-Rotšildų-Makrono-Merkel planams sunaikinti Italiją, nutarė nepriims „pabėgėlių“ iš Afrikos, o jau atvykusius deportuos namo. Tai kertasi su Makrono ir kitų Europos naikintojų planais.

Apie Aquarius laivo istoriją esu rašęs anksčiau. Šį laivą sutiko priimti kairiųjų Ispanijos vyriausybė, siekianti visaip įtikti Rotšildų globalistams, į Valensijos uostą. Italai jiems talkina perveždami dalį „juodojo aukso“, užtikrino migrantų aprūpinimą.

Tarp Romos kritikų buvo ir Vokietijos naikintoja Angela Merkel, tuo tarpu jos vidaus reikalų ministras Horstas Zeehoferis pritarė Italijos siekiui deportuoti visus nelegalus iš Vokietijos.

Italus parėmė ir Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas.

Europa turi du kelius: susinaikinti, arba aklinai uždaryti sienas nuo Afrikos ir Azijos „skėrių.“

Nuorodos:
http://www.breitbart.com/london/2018/06/13/macron-lashes-out-italy-over-sickening-efforts-curb-mass-immigration/
http://www.repubblica.it/cronaca/2018/06/13/news/la_farnesina_convoca_l_ambasciatore_francese-198875992/?ref=RHPPLF-BH-I0-C8-P1-S1.8-T1
http://www.breitbart.com/london/2018/06/12/german-interior-minister-tune-italy-salvini-migration/
http://lebionka.blogspot.com/2016/09/toliau-tapomas-angelos-merkel-portretas.html
http://lebionka.blogspot.com/2018/06/vengrijos-premjeras-pagyre-italija-uz.html