Mintys iš lietuviškų fejeboko komentarų

Autorius: Anno Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-06-16 10:30:40, skaitė 803, komentavo 0

Mintys iš lietuviškų fejeboko komentarų

Lietuvoje buvo užmuštas pasitkėjimas bet kuo - pačia valstybe, jos strukturomis, valdininkais, žmonėmis, bet kuo prie ko tik prisilietė valdžią joje užgrobusieji. Jei kas kas gali suskaičiuoti žmones, kuriais pasitiki ant abiejų rankų pirštų - tas gali laikyti save laimingu žmogumi. Kapitalistinis režimas sunaikino žmogiškumą, vietoj to išugdydamas ir įtvirtindamas viens kito apgaudinėjimą, nepasitikėjimą, neapykantą. Jei bandysi prasidėti su valstybe, ieškodamas tiesos ar bandydamas apginti savo interesus ar išsakyti nuomonę, tai rezultate sulauksi tik baudų, antstolių, kalėjimo.

Tradiciškai kol kas labiausiai pasitikima gaisrininkais, kiti apklausų rezultatai greičiausiai pačių apklausininkų interpretacijos pagal nurodymus.

Nepasitikima gydytojais, nes jie jau negydo, o suteikia paslaugą, kaip taisyklė - mokamą. O jei nemokamą, tai grynai tik iš altruizmo.

Apie kažkokių teisių gynimą net kalbos nėra, žinoma, jei tai neliečia iškrypusių mažumų ar tam tikrų tautybių žmonių, laikančių save "dievo išrinktaisiais".

Apie laisvą žodį, ar teisę jį išsakyti, galima pasakyti tą patį ką ir apie Kampanelos "Saulės miestą" - utopija.

Piliečių genocidas apnuodytu maistu, mažiausiais atlyginimais jevrosojuze 400 bruto ir 361 netto (į rankas), didėjančiu pensijiniu amžiumi, kvailais įstatymais ir dar kvailesnių siuzereno nurodymų vykdymu.