Rusija nebesinaudos Lietuvos uostais, toliau - kolapsas

Autorius: Anno Šaltinis: https://nation-news.ru/375063-... 2018-06-21 11:54:02, skaitė 814, komentavo 1

Rusija nebesinaudos Lietuvos uostais, toliau - kolapsas

Rusijos Federacinės tarybos narys Frankas Klincevičius pakomentavo Lietuvos vadovės Dalios Grybauskaitės interviu, kuriame ji paragino rengtis įsiveržimui iš Rusijos. Federacijos Taryboje tie žodžiai laikomi bandymu atsisakyti politinių realijų..

Trečiadienį, birželio 20 d., Federacijos tarybos narys Frankas Klincevičius interviu "Inforeactor" pakomentavo Lietuvos vadovės interviu, kuriame Dalia Grybauskaitė paragino rengtis įsiveržimui iš Rusijos.

Pasak A. Klincevičiaus, toks pareiškimas yra bandymas nusišalinti nuo politinių realijų. Rusija neturi nei butinybės, nei noro imtis tokių veiksmų prieš Pribaltikos respubliką. Šis pareiškimas yra tik bandymas įgyti lojalumą iš užsienio kolegų, pažymėjo senatorius.

Be viso to, Grybauskaitė diskreditavo save rusofobija. Senatorius taip pat pažymėjo, kad Lietuva yra labai priklausoma nuo taip jos nekenčiamos Rusijos, kuri artimiausioje ateityje atsisakys nuomoti Lietuvos jūrų uostus, o tai yra vienas iš pagrindinių valstybės pajamų šaltinių. Tada šios Pribaltikos respublikos neišvengiamai laukia ekonominė, po to sekanti politinė ir socialinė krizė, o viso to pasekoje - kolapsas.

Primename, kad Lietuvos vadovė Dalia Grybauskaitė davė interviu Vokietijos žurnalui "Spiegel", kuriame ji pranešė, kad būtina ruoštis psichiškai, politiškai, technologiškai, širdim ir siela Rusijos invazijai.