Marionečių susitikimas Briuselyje-pokylis skęstant ES Titanikui

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-28 11:18:01, skaitė 740, komentavo 0

Marionečių susitikimas Briuselyje-pokylis skęstant ES Titanikui

https://2.bp.blogspot.com/-pFICc3uaTZQ/WzR5_T1Qn0I/AAAAAAAAKY0/MGRO12sLLhEEKfYyGf9t-Zzj4FY_ZqNfACLcBGAs/s1600/1523440346.jpg

Orkestras vis dar groją, Donaldo Tusko sušauktos į Briuselį marionetės, ES valstybių vadovai, vis dar šoka, ypač Dalia, kuri vis dar tikisi užimti Tusko vietą. Ji mums vis dar bando įrodyti, kad turi kažkokį svorį politikoje. Nėra čia jokios politikos, čia surinktos marionetės, kurios šoks taip, kaip yra transnacionalinių bankų užprogramuotos. Bankai ir jų savininkai praktiškai perėmė valdžios funkciją, sukūrė elektroninių pinigų ir totalinę žmonių sekimo programą IT technologijų pagalba – įsteigė tobulą koncentracijos stovyklą. Net terorizmą išpuoselėjo, kad nuolatos mus juo bauginti, net Rusijos „baubą“ (Rotšildų ir Chabado kontroliuojamą) sukūrė.

Žmogui būdinga tikėti: į Dievą, į demokratiją, į žmogaus teises ir t.t.

Į sveikatą, bet materialiems daiktams kurti reikalinga bazė, o savo egzistencijai reikalingos bazės ES kaip tik ir neturi. Nebėra jos dėl globalistų organizuoto Europos išorės sienų sugriovimo, milijonų nekvalifikuotų išlaikytinių imigracijos, eilės kaimyninių valstybių (Jugoslavijos, Libijos, Irako, Sirijos, Ukrainos) sugriovimo, sankcijų Rusijai. Ekonomika buvo pajungta tarnauti politikai. O turi būti atvirkščiai. Atvirkščiai ir išėjo. Titanikas skęstas. Sustojo jo varikliai - ekonomika, o korpuse pilna skylių per kurias veržiasi „pabėgėliai“, kurie galutinai sunaikins ES. Matyt, to ir siekiama, matyt, apie tai ir tarėsi ES valstybių vadovų susitikimo Briuselyje išvakarėse du jėzuitai, masonai ir satanistai - Prancūzijos prezidentas E.Makronas ir popiežius Pranciškus. Jų abiejų tikslas užtvindyti Europą pabėgėliais, sugriausti Kristaus tikėjimą, platinti homoseksualizmą.

Pope-Francis-with-Emmanuel-Macron-640x480.jpg

Ryškėja dvi pasaulio valdančios oligarchijos krypčių tendencijos, kurias sąlyginai pavadinčiau „Trampo“ ir „Merkel-Clinton.“

Trampas su Putinu atstatinės Jeruzalės šventyklą. Toks pasiūlymas jiems buvo išsakytas. Tai du Chabado valdomi žmonės, kurie pačiu artimiausiu metu susitiks ir užbaigs mums skirtą spektaklį „rusai puola“. Vakar JAV atstovas šiuo klausimu jau tarėsi Maskvoje su Putinu.

4732905.jpg

„Merkel-Clinton“ partija sužaista, tai du atsitiktiniai žmonės politikoje, purvini, apsimelavę, padaryti „politikais“ iš nulio globalistinių MIP ir greitai virs tuo, kuo yra – nuliu.

Burkimės savo šeimose, savo Tautoje, Kristaus, o ne satanisto Pranciškaus bažnyčioje, savo senųjų Dievų Alkuose, prie Vyties paminklo liepos 5 dieną Kaune, vaduokime nuo liberalistinio tvaiko sostinę Vilnių.

ES Titanikas paskęs, o būdami kartu, būdami vieningi, mes stiprūs ir neįveikiami.