Delfis demaskuoja Delfį. Meidutė vs Saldžiūnas

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-06-28 11:12:00, skaitė 1435, komentavo 1

Delfis demaskuoja Delfį. Meidutė vs Saldžiūnas

Taip. Jūs nepatikėsit, bet Delfis demaskuoja Delfį.

Tokia Aistė Meidutė demaskuoja Saldžiūną. Greičiausiai Saldžiūną, nes rašymo stiliukas labai panašus į Karo propagandisto Saldžiūno. Pacituosiu jums Aistę Meidutę:

- „NATO pralaimės karą su Rusija dėl blogų kelių Baltijos šalyse ir Lenkijoje,“ sureagavo Kremliui pavaldi žiniasklaida.
- Kremliaus ruporai NATO pastangas apginti Baltijos valstybes mala į miltus.
- argumentai – biurokratinių procedūrų spąstai ir apgailėtina kelių bei tiltų būklė.
- opia problema vadinamas skirtingų geležinkelių vėžių tarp Lenkijos ir Lietuvos.
- Suvalkų koridoriaus  pažeidžiamumas.
- „Kol JAV Armijos kariai pildys 17 formų, būtinų Vokietijos ir Lenkijos sienai kirsti, Rusija gali užimti Baltijos valstybes,“ – grūmoja Federalinės naujienų agentūros portale riafan.ru
- NATO neturėtų laiko kovoti su Rusija dėl biurokratijos ir blogų kelių“, – antrina dar vienas propagandinis kanalas „Sputnik“ .

Atkreipkit dėmesį į komentarų skryną. Dauguma delfistų netiki Delfio propagandistais ir šaiposi iš jų. Nuimtos net IP vėliavėlės. Pasakysite prie ko čia Delfis, jei Meidutė vis mini Kremliaus ruporus? Tuoj pamatysit - pacituosiu Saldžiūną ir skrynus pridėsiu žemiau.

2018 m. birželio 25 d. 19:29 „Washington Post“: kas galėtų pakišti koją JAV kariuomenei ginti Baltijos šalis":

- Per Europą į jos rytinę dalį atskubėję visureigiai „Humvee“ gali mauroti užstrigę siauruose keliuose, priekyje matydami sunkvežimių eiles
- Surūdiję tiltai gali įlūžti, neatlaikę JAV tankų svorio.
- Karius gali užlaikyti pernelyg budrūs dokumentus tikrinantys pareigūnai ar kietakakčiai geležinkelio kompanijų tarnautojai.
- Bet koks užtrukimas – biurokratinės kliūtys, prastas planavimas, infrastruktūros problemos – suteiktų galimybę Rusijai užgrobti Baltijos šalių teritoriją, kol JAV kariuomenės pareigūnai pildys dokumentus, reikalingus norint kirsti sienas.
- Pavyzdžiui, Vokietijoje tankus ir kitą sunkią karinę įrangą gabenančios transporto priemonės greitkeliais keliauti gali tik darbo dienų naktimis.
- Baltijos šalyse geležinkelio bėgiai yra platesni nei Vakaruose
- Jam neseniai teko užpildyti 17 dokumentų, kad kariai iš Vokietijos Brėmerhafeno uosto galėtų pasiekti savo kelionės Lenkijoje tikslą.
- Į Vokietiją keliaujantys „Stryker“ šarvuočiai susidūrė su kliūtimis. Vengrijos pasienio pareigūnams nepatiko tai, kokiu būdu šarvuočiai buvo grandinėmis prikabinti prie traukinio platformų,

Kaip ir viskas. Nežinau kodėl nauja Delfio vyr redaktorė leidžia demaskuoti Delfį Delfyje. Akvariumo žuvytės atmintis? Ar pas darbuotojus žuvyčių atmintis? Greičiausiai tai jus visus skaitytojus laiko bukais ir be atminties.

Bet šiaip smagu demaskuoti propagandistus. O jums?

Va apačioje Meidutės skrynai Saldžiūno skrynai bei nuorodosį abu straipsnius. Galit pasidžiaugti. Pergalės informaciniame kare su tokiais kariais Lietuvos propagandistams neprognozuoju.

ŽINAI - VADINASI GINKLUOTAS!

2- Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/world/washington-post-kas-galetu-pakisti-koja-jav-kariuomenei-ginti-baltijos-salis.d?id=78401739
1- Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/demaskuok/jav-pratybos-baltijos-salyse-vel-sulauke-kremliaus-demesio-isbure-neisvengiama-nato-pralaimejima.d?id=78418007