ES savaitės pasiekimai (trumpa apžvalga): Bla-bla-bla Briuselyje, JAV kariuomenė bėga iš Vokietijos, Švedija negali deportuoti afrikiečio, išprievartavusio 94-metę, Švedijos nusikaltėlių vadai - imigrantai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-01 23:35:02, skaitė 917, komentavo 0

ES savaitės pasiekimai (trumpa apžvalga): Bla-bla-bla Briuselyje, JAV kariuomenė bėga iš Vokietijos, Švedija negali deportuoti afrikiečio, išprievartavusio 94-metę, Švedijos nusikaltėlių vadai - imigrantai

632%254060-702x459.jpg

ES vadovai iš ketvirtadienio į penktadienį dirbo visą naktį! Žinant EK pirmininko Žano-Klodo Junkerio ligą (chronišką alkoholizmą), galima buvo įtarti, kad gėrė!?  Bet, pasirodo, kad bent iki pusės penkių nakties, jie stengėsi Vyšegrado valstybėms primesti tuos, taip globalistams sorošininkams reikalingus pabėgėlius, nepavyko, V4 atsilaikė. Visa kita bla-bla-bla: sienų apsauga -bla-bla-bla, ir „inkarinės stovyklos – bla-bla-bla ir visa kita taip pat. Visam tam reikalingi pinigai, labai dideli pinigai, naujas biudžetas. ECB iš oro gali atspausdinti eurus, jis jų kas mėnesį prispausdina po 60-70 milijardų, klausimas tik, ar ES nepasprings tais „oriniais“ eurais, nepaskęs astronominėse skolose? Karo juk su Rusija nebus, skolų karas nenurašys, teks kariauti namuose, su gaujomis pabėgėlių, su nuosavais „gyvulių ūkio“ savininkais, pradėti rekonkistą!?

181776.jpg
Vokietijos futbolo rinktinės 2006 ir 2018 metais

mannschaft.jpg

Iš Vokietijos pabėgo ne tik futbolas, bėga ir JAV kariuomenė

Vokietijos futbolo rinktinė, pasaulio čempionė, gerokai „pajuodavo“ per praėjusius 4 metus, kuo prieš čempionatą labai džiaugėsi „žaliųjų“ partija, jų lyderė Claudia Roth, nuolatos linkinti Vokietijai susinaikinti (Bundestago vicepirmininkė!). Ši „spalvota“ rinktinė pasirodė taip pat, kaip ir Claudia Roth – parodė Vokietijai špygą, parodė, kad atėjūnams Vokietija yra ne tėvynė, o vieta, kur jie uždirbinėja pinigus. Jeigu po dešimtmečio sotesnis gyvenimas bus Kinijoje ar Rusijoje, šitie spalvoti futbolistai vyks į Rusiją, ar Kiniją.

Merkel-Trump-768x524.jpg

Pentagonas planuoja iškelti savo kariuomenę iš Vokietijos

Ginklavimuisi ši šalis skiria ne 2% BVP, kaip suderėjo NATO šalys, bet vos 1,1%! Vokiečių tankai „sulūžę, lėktuvai neskraido, o laivai skęsta“, - padėtį šioje šalyje komentavo Donaldas Trampas.

„ The Washington Post“ penktadienį paskelbė straipsnį, kuriame pasakojama apie JAV kariuomenės perdislokavimą iš Vokietijos.

Pentagonas ėmė skaičiuoti, kiek kainuos perkelti kariuomenę iš Vokietijos į Lenkiją. Rašoma, kad „visa tai vyksta fone augančios įtampos tarp Amerikos prezidento Donaldo Trampo ir VFR kanclerės Angelos Merkel“. Priežastis – Vokietija nepakankamai lėšų skiria kariuomenei. Trampui nepatinka ir Merkel vykdoma atvirų sienų politika.

„The Washington Post“ duomenimis, „nagrinėjami perdislokacijos variantai apima amerikiečių dalinių sugrąžinimą į JAV, o taip pat visišką arba dalinį jų perdislokavimą į Lenkiją.

Nesenai Lenkija pareiškė pasirengimą „išleisti 2 milijardus dolerių, kad sukurti savo teritorijoje nuolatiniam JAV kariuomenės dislokavimui“. Šiuo metu Europoje yra 60000 JAV kareivių. 

Dauguma Švedijos nusikaltėlių – imigrantai

Švedų laikraščio „Expressen“ atlikti tyrimai parodė, kad gaujų vadai ir sunkūs nusikaltėliai Švedijoje yra imigrantai. Laikraštis ištyrė 400 žymiausius Stokholmo nusikaltėlius. 62 lyderiai kontroliuoja 19 vietos nusikaltėlių tinklų. Pagrindiniame sąraše tokie vardai, kaip Jeffrey Ong, Ahmed “Manolo” Mohamed and Hamid Taki (nuotrauka viršuje).

Švedijoje 61 No-go zona, Švedija yra pasaulio išprievartavimų lyderė. Švedijoje yra kruopščiai slepiama, kad nusikaltėliai yra ne etniniai švedai, o čia vežami musulmonai iš Afrikos ir Azijos, kurie visuomenės klaidinimo tikslu yra melagingai vadinami „pabėgėliais“.

shutterstock_1082169104-702x459.jpg

Švedų advokatė Elisabeth Fritz pralaužė Švedijos valdžios melo sieną. Ši narsi moteris teigė, kad dauguma prievartautojų, su kuriais jai teko dirbti, yra imigrantai. Ji pakvietė vyriausybę praskleisti šią vyriausybės sukurtą melo uždangą.

2017 metų sausio mėnesį Švedijos policininkas Peter Springare Feisbuke papasakojo apie imigrantų nusikaltimus Švedijoje ir už tai valdžios buvo persekiojamas. Absoliučią daugumą šių nusikaltimų jo mažame Erebru miestelyje įvykdo išeiviai iš Afganistano, Irako, Sirijos, Somalio, Turkijos. Jo ginti stojo kolegos iš kitų ES valstybių. Ir apgynė.

Panašūs bandymai nuslėpti tiesą prisidengiant „politkorektiškumu“, kurie dabar pasireiškia Švedijoje, gali išplisti ir pas mus.

56fgrf445.png

Švediška beprotystė: 92-metę išprievartavęs afrikietis nebus deportuotas iš Švedijos

Švedų portalas Fria Tider pranešė, kad afrikietis, kuris Kalėdų išvakarėse išprievartavo 92 metų švedę (nuotrauka viršuje), nebus deportuotas namo.

Juodasis „auksas“ iš Kenijos į Švediją atsibastė 1998 metais, čia jis – serijinis prievartautojas, 2014 metais 6 metams nuteistas už du išprievartavimus. Po trijų dienų, kai buvo lygtinai išleistas iš kalėjimo, jis užpuolė neįgalią moterį, rodė savo genitalijas dviem trylikametėms merginoms. Po to sekė 92-metės išprievartavimas. Šis Kenijos „auksas“ liks Švedijoje, nes turi ne tik Kenijos, bet ir Švedijos pilietybę, o „pilietis“ pagal šios šalies įstatymus, negali būti deportuotas.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2018/06/orbanas-es-susitikime-0440-po-musio-v4.html
http://lebionka.blogspot.com/2018/06/claudia-roth-vdr-stazi-gyvaciu-deties.html
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/5337396
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/qs/de-styr/
https://voiceofeurope.com/2018/06/surprise-a-large-majority-of-gang-leaders-and-dangerous-criminals-in-sweden-do-not-look-swedish/
http://lebionka.blogspot.com/2017/10/pabegeliu-isprievartauta-svedija-mokins.html
https://voiceofeurope.com/2018/06/insane-sweden-migrant-will-not-be-deported-for-raping-92-year-old-woman-on-christmas-eve/
http://www.friatider.se/v-ldtog-92-rig-kvinna-p-julafton-frigavs-och-begick-nya-sexbrott-direkt-0