Bulgarijos premjeras: uždaryti Europos sienas, sodinti į kalėjimą nelegalus, deportuoti juos atgal į Afriką

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-01 23:36:47, skaitė 676, komentavo 0

Bulgarijos premjeras: uždaryti Europos sienas, sodinti į kalėjimą nelegalus, deportuoti juos atgal į Afriką

https://2.bp.blogspot.com/-CGDWv0Kz8hc/WzkaFjI97kI/AAAAAAAAKls/dMhOBEyWRiIzyduU-c1WPAgybM73AqXEQCEwYBhgL/s1600/44469878_303.jpg

Kaip praneša Breitbart, Bulgarijos premjeras Boiko Borisov pareiškė, kad migrantų krizė gali būti išspręsta, jeigu ES pajėgs uždaryti išorės sienas, sulaikyti nelegalius imigrantus ir juos deportuoti ten, iš kur jie atėjo.

Bulgarijos premjeras pasakė: „Pažiūrėkim tiesai į akis: Graikija, Italija ir Bulgarija praleido migrantus ir jie atvyko į Vokietiją.“

„Būtent taip Vakarų Europa buvo užtvindyta migrantais, ir būtent todėl jie nori siųsti kai kuriuos iš jų atgal“.

Borisovas pažymėjo, kad, pirmiausiai, nelegalūs migrantai neateitų į jų teritoriją, jeigu Angela Merkel nebūtų jiems nusiuntusi atviro pakvietimo, ir pažymėjo, kad Bulgarija nepriims atgal dešimčių tūkstančių migrantų be jų sutikimo būti sulaikytais.

Borissov-640x480.png

„Angela Merkel gali paprašyti dėl dvišalių susitarimų, kada ES sienos patikimai ir pilnai uždarytos... prieš tai, kai jie išsiųs juos atgal, jie prieš tai turi sutikti su tuo, kad mes statome kalėjimus ir sulaikome juos ten“, - pasakė jis.

Nuo liepos 1 dienos Austrija iš Bulgarijos perėmė pirmininkavimą Europos Tarybai. Austrijos kancleris Sebastianas Kurz palaiko griežtesnę ES sienų apsaugą, pasisako už imigrantų stovyklų steigimą Libijoje. Jis remia Vyšegrado valstybių ir Italijos pastangas stabdant migraciją.

Nuotraukoje (DW): Austrijos kancleris Sebastianas Kurz, Europos tarybos pirmininkas Donaldas Tuskas ir Bulgarijos premjeras Boiko Borisovas pirmininkavimo ES Taryboje perdavimo ceremonijos metu.

Nuorodos"

https://www.breitbart.com/london/2018/07/01/bulgarian-prime-minister-close-europes-borders-imprison-illegals-deport-africa/
http://radiopolsha.pl/6/137/Artykul/370912

https://www.dw.com/ru/австрия-возглавила-совет-ес/a-44478061