Prancūzija: afrikiečiui nebeteks džiaugtis auksiniais dantimis, Paryžiaus priemiestyje plėšikai juos išlupo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-05 11:22:12, skaitė 712, komentavo 1

Prancūzija: afrikiečiui nebeteks džiaugtis auksiniais dantimis, Paryžiaus priemiestyje plėšikai juos išlupo

https://3.bp.blogspot.com/-k4iCT32dCLw/Wzu5FV31czI/AAAAAAAAKow/FfvoimhW9fc49aR7Wl_eC53oDDjeAGXIgCLcBGAs/s1600/GettyImages-149200476-640x480.png

Paryžiaus priemiesčiai, apgyvendinti ateivių iš Afrikos, garsėja nusikalstamumu. Praėjusį penktadienį vakare Sena-Sen-Deni rajone pas 37-metį vyrą buvo išplėšti keli auksiniai dantys. Be to nabagas prarado mobilų telefoną.

Pagal tyrimo duomenis, keli plėšikai užpuolė auką, apiplėšė, tada pamatė jo auksinius dantis ir juos išlupo. „Visa tai, kad gauti €50“, - nelaimėlis pasakė policijai. Vyras buvo nuvežtas į artimiausią ligoninę. Jo gyvybei nėra grėsmės.

„Breitbart“ pažymi, kad toks užpuolimas nėra blogiausia, kas gali ištikti žmogų Paryžiaus afrikietiškuose priemiesčiuose.

Vasario mėnesį „Breitbart“ pranešė, kad Paryžiaus priemiestyje Clichy-sous-Bois trys afrikiečiai iš Cape Verde salos užpuolė žmogų, kandžiojo jo veidą, o atkąstus žmogienos gabalus rijo.

Žmogėdros praeivį užpuolė Hectoro-Berliozo alėjoje, 6 valandą vakare, jie jam nukando ir suėdė dalį ausies ir apatinę lūpą. Auką pavyko išvaduoti nuo žmogėdrų. Apgraužtas paryžietis buvo gydomas Montfermeil ligoninėje.

Paryžiaus priemiesčiai tapo tokie pavojingi, kad net prancūzų nacionalinė kurjerių kompanija atsisakė teikti paslaugas dėl pavojaus darbuotojų gyvybėms.

Atsitiktinių užpuolimų Prancūzijoje įvyksta po 777 per dieną. Paryžiuje vasario mėnesį per vieną užpuolimą buvo peiliu sužaloti šeši žmonės.

https://www.breitbart.com/london/2018/07/03/thieves-rip-gold-teeth-man-mouth-street-paris-no-go-zone/

http://lebionka.blogspot.com/2018/02/is-afrikos-su-pabegeliais-i-europa.html