Romos popiežius ir hierarchai tolsta nuo Italijos krikščionių

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-05 11:18:19, skaitė 674, komentavo 0

Romos popiežius ir hierarchai tolsta nuo Italijos krikščionių

https://3.bp.blogspot.com/-8DNzhhMP5dA/Wz2Lgnwp_-I/AAAAAAAAKp4/F4XxpY9NiK4qXOmv3xeMA-3-kM2UTjykACLcBGAs/s1600/ITALY-EUROPE-MIGRANTS-640x480.jpg

„Breitbart“ pažymi, kad katalikų hierarchija Italijoje vis labiau tolsta nuo krikščionių bendruomenės, susiliedama su „atvirų sienų“ judėjimu. Šios dvi bendruomenės Italijoje juda į skirtingas kryptis.

Italijos premjeras ir vidaus reikalų ministras Matteo Salvini yra šiuo metu populiariausias žmogus Italijoje. Žmonių palankumą jis užsitarnavo už savo ryžtingą pasipriešinimą nekontroliuojamai ir masinei afrikiečių imigracijai į Italiją. Bet kai Salvini atsisakė įsileisti laivą „Aquarius“ į Italijos uostus, garsiausiai prieš tai protestavo Italijos vyskupas.

red-cross-702x459.jpg
Aquarius laivo "pabėgėliai" išmetė labdarą į šiukšlyną

„Tai Jėzus, kuris ateina pas mus laive, jis žmoguje ir vaike, kuris skęsta, tai Jėzus, kas ieško šiukšlynuose maisto“, - pasakė kardinolas Frančesko Montenegro, Argidžento arkivyskupas, 1 birželio.

„Imigrantai, vargšai, yra mūsų tikėjimo termometras“, - tęsė jis. „Nesveikinti jų, ypač uždaryti mūsų širdis jiems, reiškia netikėti į Dievą“.

Toliau Montenegro ėmė kaltinti mėginimus pažaboti masinę imigraciją bedvasiškumu ir abejingumu.

Ir vis tiktai paprasti italų katalikai ėmė kelti savo balsus, pažymėdami, kad katalikų tikėjime nieko nesakoma apie atviras sienas arba atsisakymą nuo nacionalinio suvereniteto.

Tuo metu kai kardinolas Montenegro praėjusį sekmadienį sakė savo pamokslą Sicilijoje, Teramo miesto parapijos klebonas Fredrico Pompei, kuris savo pamoksle kritikavo Matteo Salvini, sulaukė parapijiečių neigiamos reakcijos. Didelė grupė tikinčiųjų atsistojo ir išėjo iš mišių, kada kunigas pamokslavo prieš Salvini migracijos politiką. Kai kas iš parapijiečių vietos žinių agentūroms sakė apie būtinybę bažnyčiai laikytis atokiau nuo politikos.

Vienas tikintysis pasakė žurnalistams: „Aš niekada nebalsavau už lygą, bet sekančiuose rinkimuose aš tai darysiu su malonumu, nes atėjo laikas pagalvoti apie italus“. „Tai gėda, kad parapijos kunigas politikuoja Šventų mišių metu“, - pasakė kita moteris. „Jis turėjo tiesiog pasakyti, kad mes turime padėti savo artimam ir tuo pabaigti.“

Tuo metu, kai oficiali bažnyčios pozicija palaiko nelegalią imigraciją, vis daugiau Italijos katalikų tolsta nuo popiežiaus Pranciškaus ir jo hierarchų.

Kodėl ganytojas negina savo kaimenės nuo islamo vilkų, o sveikina jų nelegalų atvykimą į Italiją?

Per kelis pastaruosius dešimtmečius islamistai Afrikoje ir Azijoje išpjovė milijonus krikščionių, suniokojo šimtus krikščionių šventovių. Nuolatos terorizuojami koptai Egipte, nuolatos terorizuojami Sirijos, Irako ir kitų arabų valstybių krikščionys, kurių čia iki karo buvo keliolika milijonų. Nuolatos krikščionys pjaunami juodojoje Afrikoje. Paskutinės masinės žudynės prie savaitę įvyko Nigerijoje, kur buvo musulmonų nužudyta per 200 krikščionių, sudeginti jų namai.

monstreLibera.jpg
Pamellą nužudė ir suėdė kanibalai iš Nigerijos

Terorą prieš krikščionis į Europą atsinešė ir nelegalūs ekonominiai imigrantai. Ir ne tik terorą. Prieš pat parlamento rinkimus Italijoje „pabėgėliai“- narkotikų prekeiviai iš Nigerijos, išprievartavo, nužudė ir suėdė dalį kūno nepilnametės mergaitės Pamelos. Kitas jos kūno dalis žmogėdros paliko šalikelėje lagamine. Šis žvėriškas įvykis stipriai paveikė rinkimų rezultatus, laido į valdžią ateiti Matteo Salvini vadovaujamai „Šiaurės lygai.“ Šiuo metu Salvini populiarumas siekia 56 procentus.

I-sever-ties-with-the-global-elite-once-and-for-all.jpg

feet2.jpg

Popiežius Pranciškus yra bankininkų oligarchų į Kristaus bažnyčios sostą pasodintas antikristas, kurio tikslas – sunaikinti krikščionių bažnyčią. Šio straipsnio tęsinyje pateiksiu per praėjusius metus ir anksčiau susikaupusius faktus, kurie pagrindžia šį mano teiginį. 

Nuorodos:

https://www.breitbart.com/london/2018/07/04/italian-church-faces-growing-divide-between-prelates-people-immigration/ 
http://lebionka.blogspot.com/2018/06/aquarius-migrantai-is-afrikos.html
http://lebionka.blogspot.com/2018/03/kovo-4-diena-parlamento-rinkimai.html
https://www.breitbart.com/national-security/2018/07/02/after-latest-massacre-of-christians-nigerian-cardinal-asks-president-to-resign/
https://www.breitbart.com/london/2018/07/04/poll-populist-salvini-the-most-trusted-politician-in-italy/