Vengrija: Sorošas agentūra neatsisako planų užtvindyti Europą migrantais

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-09 20:20:06, skaitė 755, komentavo 1

Vengrija: Sorošas agentūra neatsisako planų užtvindyti Europą migrantais

https://2.bp.blogspot.com/-KePpRxfHr08/W0NvvUTxhoI/AAAAAAAAKvs/BoN9FCuTUxgKysbwjlN0rrpQVLZzeRFqQCLcBGAs/s1600/shutterstock_39886369-702x459.jpg

Vengrijos valdančiosios "Fidesz" partijos atstovas praėjusį sekmadienį įvykusioje spaudos konferencijoje pasakė, kad migracija ir Briuselio "pro migracinė politika" ir toliau kelia grėsmę valstybėms narėms, nepaisant to, kad vis daugiau valstybių, vyriausybių vadovų ir piliečių pareiškia jiems prieštaravimus. Kitas deputatas apkaltino Europos parlamentą, kad šis tarnauja Džordžo Sorošo interesams.

Janos Halasz komentavo Europos Tarybos žmogaus teisių komisarės Dunja Mijatovic ketvirtadienį paskelbtą pareiškimą, kuriame teigiama, kad ES valstybės turėtų "nustatyti migrantų, prieglobsčio prašytojų ir pabėgėlių žmogaus teises bei atsakomybės dalijimosi principą jų migracijos ir prieglobsčio politikos centre".

Mijatovic teigė, kad migrantų priėmimo vietose ES ar už jos ribų turėtų būti taikoma "aiški procedūra ... siekiant užtikrinti ilgalaikius sprendimus, įskaitant persikėlimą, tiems, kuriems reikia apsaugos, taip pat užtikrinti saugų grįžimą tiems, kuriems apsauga nesuteikta, siekiant išvengti priėmimo centrų perpildymo ir tokių žmonių padėties neapibrėžtumo.“

Halasz pareiškė, kad ES organizacijos „Džordžo Sorošo įtakoje“ vis dar skatina migracijos politiką. Mijatovic pareiškimas aiškiai parodo, kad ji „šoka pagal Sorošo dūdelę“, - pasakė jis. „Atrodo, kad visur yra Sorošo žmonės... kurie reikalauja užtvindyti Europą su migrantais, nepaisant Europos visuomenės nuomonės", - pridūrė Halasz.

Vengrijos valdančiosios partijos mano, kad "Soroso tinklas vis dar timpčioja Europos Parlamento narius už virvelių", - sakė šeštadienį Fidesz ir Krikščionių demokratų sąjungos atstovas spaudai.

Kalbėdamas spaudos konferencijoje, Istvan Hollik pažymėjo, kad EP ketvirtadienį priėmė ne teisėkūros rezoliuciją, kurioje sakoma, kad NVO, teikiančios humanitarinę pagalbą migrantams, neturėtų būti nubaustos už valstybių narių veiksmus. Hollik pasakė, kad tai "aiškiai rodo, kad George Soros tinklas tampo EP už virvelių".

Jis pasakė, kad rezoliuciją palaikė "Soroso sąjungininkai Briuselyje" ir pritarė šešiasdešimt EP narių iš karto po jos priėmimo. Tarp laišką pasirašiusiųjų buvo „Sorošo pranešimo, puolusio Vengriją, autorius", „Žalioji Europos Parlamento narė Judit Sargentini", Peter Niedermueller iš "Demokratinės koalicijos" ir Benedek Javor iš "Parbesed".

Hollik pasakė, kad rezoliucija buvo beveik identiška "Soroso tinklo tarptautinės migrantų kampanijos" tikslams Europoje. Jis teigė, kad rezoliucijoje siekiama legalizuoti migraciją ir padaryti ją pagrindine teise ir užkirsti kelią valstybėms narėms nubausti organizacijas, kurios ją remia.

Politikas teigė, kad būtent taip EP siekia "išplauti Soroso pro-migracinį tinklą".

Atsižvelgiant į tai, kad neteisėta migracija yra nusikaltimas, jos organizavimas ir palaikymas yra nusikaltimas, pasakė Hollik. Jo žodžiais, būtent todėl Vengrijos parlamentas priėmė "Stop Soros" įstatymų paketą. Vengrija laikysis šios įstatymų.

https://voiceofeurope.com/2018/07/hungary-soros-seems-to-have-people-everywhere-who-insist-on-flooding-europe-with-migrants/