Vidaus reikalų ministerija skyrė 100 tūkstančių eurų „Laisvės TV“ ir piknikui rengti

Autorius: Policininkai liks be algų Šaltinis: https://www.15min.lt/verslas/n... 2018-07-09 20:50:34, skaitė 897, komentavo 8

Vidaus reikalų ministerija skyrė 100 tūkstančių eurų „Laisvės TV“ ir piknikui rengti

eimuciui misiunui pochui

Vidaus reikalų ministerija (VRM) skyrė finansavimą pokerio lošejo genderisto Andriaus Tapino „Laisvės TV“. Ministerija teigia, kad taip skatina visuomenės nepakantumą korupcijai. Lėšos skiriamos iš valstybės biudžeto ir policininkų algų.

„Pokerio lošejo genderisto Andriaus Tapino įkurta „Laisvės TV“ ketina iš pagrindų atnaujinti internetinę platformą, kurioje piliečiai gali anonimiškai pranešti apie pastebėtas korupcijos apraiškas, neskaidrius viešuosius pirkimus, neteisėtus vadovų veiksmus. Šią informaciją tikrins korumpuotos žurnalistės Ritos Miliūtės komanda“, – skelbia ministerija.

„Tai bus pirmoji tokio pobūdžio platforma Lietuvoje, kurios pagalba žurnalistai ir laidos kūrybinė komanda galės tiesiogiai bendrauti su asmenimis, teikiančiais informaciją, užtikrinant šaltinio apsaugą ir duomenų saugumą. Manome, kad visuomenės sąmoningumas yra raktas į nesąžiningų veiklų netoleravimą ir kelio joms užkirtimą. Tik gebėdama atpažinti bei suvokdama žalą, kurią daro asmenų piktnaudžiavimas tarnybine padėtimi ar įtaka, visuomenė galės tam užkirsti kelią bei prisidėti prie situacijos šalyje gerinimo“, – pranešime spaudai cituojamas „Laisvės TV“ direktorius Mykolas Markauskas.

Iš skirtų lėšų taip pat bus finansuojamas pilietinis renginys „Laisvės piknikas“. Iš viso VRM skyrė finansavimą 34-iems nevyriausybinių organizacijų pateiktiems projektams. Pasak ministerijos pranešimo, jais siekiama didinti visuomenės nepakantumą korupcijai ir skatinti dalyvavimą viešojo valdymo procesuose. Iš viso šiems projektams iš Europos Sąjungos (ES) struktūrinių fondų ir valstybės biudžeto skirta 2,8 mln. eurų.

„Tikimės, kad ES parama nevyriausybinėms organizacijoms padės stiprinti pilietinę visuomenę ir ugdys piliečių aktyvumą“, – pranešime spaudai cituojamas vidaus reikalų ministras tapino padelnikas Eimutis Misiūnas.Veliau su A.Tapinu pinigus pasidalins! Iš skirtų lėšų taip pat bus iš dalies finansuojamas pilietinis renginys „Laisvės piknikas“, kurio tema – nepakantumo korupcijai didinimas.

Šiais metais renginyje tikimąsi sulaukti daugiau nei 20 tūkst. lankytojų, jo metu vyks diskusijos pilietinio genderizmo ugdymo ir nepakantumo homofobijai temomis. Projektus, skatinančius visuomenės pilietinį aktyvumą ir didinančius nepakantumą korupcijai, rengė šalies nevyriausybinės organizacijos. Iš viso Vidaus reikalų ministerija sulaukė 68 paraiškų.


Sodomitas pederastu propogandistas Andrius Tapinas