Pietų Afrikos Respublikoje prieš baltuosius vykdomas genocidas: 15 000 būrų planuoja emigruoti į Rusiją

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-10 13:49:45, skaitė 1207, komentavo 10

Pietų Afrikos Respublikoje prieš baltuosius vykdomas genocidas: 15 000 būrų planuoja emigruoti į Rusiją

https://3.bp.blogspot.com/-GXF0W1kLIeY/W0Qp-pX6eFI/AAAAAAAAKwE/yu4kY_SxevwwfnuH0dABu9WZqReUIYGngCLcBGAs/s1600/1519999704_44444.jpg

Portalas „Israel National News“informuoja, kad kiekvieną mėnesį PAR vyksta žiaurios žmogžudystės ir aukų skaičius auga, o žiaurūs nužudymai ir išniekinimai vykdomi rasinės neapykantos pagrindu. 15000 būrų ketina emigruoti į Rusiją.

Izraelio portale rašoma, kad baltieji fermeriai žudomi ypač žiauriai su ilgais trunkančiais kankinimais. Apie baltųjų žmogžudystes pasaulis nesužino. Nuo 2007 metų policija neleidžia skelbti apie aukų etninę priklausomybę. PAR misionierius Charl Van Wyk interviu laikraščiui „World Net Daily“ pasakė, kad „dažnai jie auka skaičiuoja fermerį, o ne jo žmoną ir vaikus, kurie buvo nužudyti ar atakuoti.“

Nuo 1998 iki 2016 metų iš viso buvo nužudyti 1187 baltieji fermeriai, 490 jų šeimos nariai, 147 darbininkai ir 24 fermų svečiai. Manoma, kad tikras užmuštų fermerių skaičius yra nuo 3000 iki 4000 žmonių.

Baltieji pietų afrikiečiai baiminasi, kad žudynes palaiko netiesiogiai šalį valdantis Afrikos nacionalinis kongresas (ANC), o prezidentas Jokūbas Zuma gina revoliucinės dainos "Kill the Farmer", "Kill the boer" dainavimą, o vienas jo deputatas parlamentinės diskusijos metu verkdamas kvietė: "Palaidokite juos (baltuosius) gyvus!". ANC generalinis sekretorius Gwede Mantashe atsakė į vėlesnį pasipiktinimą, kad "šios dainos negali būti laikomos neapykanta ar nekonstitucinėmis," o "bet kuris sprendimas, kuris juos apibūdina kaip tokį, yra nepraktiškas ir neįgyvendinamas."

Kur ketina emigruoti baltieji pabėgėliai?

Europos užtvindymas juodaodžiais afrikiečiais ir musulmonais Briuseliui yra pirmaeilis uždavinys. Tai, kad baltieji PAR gyventojai, kurie sukūrė šią šalį, yra metodiškai naikinami, prieš juos vykdomas genocidas, nejaudina nei ES vadovų, nei SNO valdininkų, kurie būna labai jautrūs, kai įtaria pažeidžiant afrikiečių teises.

Šių metų pradžioje PAR parlamentas balsavo už tai, kad baltuosius fermerius nuvaryti nuo jų žemės. Į šalies konstituciją ruošiamasi įnešti pataisas, leidžiančias konfiskuoti žemę pas baltuosius fermerius be jokių kompensacijų. Tokia buvo prezidento Cyril Ramaphosa rinkiminė platforma, kuris į valdžią PAR atėjo sausio mėnesį.

2017 metų spalį tūkstančiai baltųjų buvo išėję į Pietų Afrikos gatves, protestuodami prieš baltųjų žudynes žemės ūkio rajonuose. Protestuojantys tvirtino, kad fermeriais ne tik bus nuvaryti nuo savo žemės, bet greičiausiai bus sunaikinti rasiniu pagrindu.

gettyimages-868222138.jpg

BBC tyrimas parodė, kad 2017 metų lapkričio mėnesį baltųjų nužudymų skaičius buvo didžiausias nuo 2010-11 metų. Nuo 2016 metų balandžio iki 2017 metų kovo buvo užmušti 74 fermeriai, metais anksčiau – 58.

Virš 12 000 žmonių pasirašė peticiją, kurioje prašoma JAV prezidento Donaldo Trampo leisti Pietų Afrikos baltiesiems emigruoti į JAV.

Onlain-peticija kviečia Trampą „imtis būtinų priemonių, kad inicijuoti skubų planą imigracijos baltųjų būrų išvykti į JAV“. Būrai - tai terminas, naudojamas aprašyti pietų Afrikos olandiškos, vokiškos arba hugenotų kilmės gyventojams, kurie taip pat dažnais vadinami afrikaneriais.

Peticijoje sakoma, kad Trampas privalo nustoti priiminėti pabėgėlius iš Somalio ir iš Artimųjų Rytų. Tvirtinama, kad jie „negali būti tinkamai patikrinti“, - ir leiskite vietoj jų atvykti į šalį baltiesiems iš Pietų Afrikos.

Panaši peticija, kviečianti ES prezidentą Žaną Klodą Junkerį, Vokietijos kanclerę Angelą Merkel ir Didžiosios Britanijos premjerę Terezą Mej, leisti baltiesiems pietų afrikiečiams atvykti į ES, surinko 17000 parašų. ES reakcijos nėra. Jiems yra svarbiau vežti negrus ir musulmonus į ES negu gelbėti nuo mirties vokiečius ir olandus, kurie sukūrė PAR. Tai dar kartą patvirtina, kad pasaulio vyriausybei pagrindinė užduotis yra baltosios rasės žmonių sunaikinimas.

%25D0%25BD%25D1%25821.jpg

Kodėl dalis PAR baltųjų renkasi Rusiją?

Portalas „Centrasia“ liepos 8 dieną informavo, kad į Stavropolį atvyko būrų-afrikanerių delegacija, kurie nori persikelti gyventi į Rusiją ir sukurti žemės ūkio koloniją. Portale rašoma, kad šiuos žmones iš PAR varo pogromai, juodasis rasizmas ir žemės konfiskavimas. Rusiją jie renkasi dėl religinių įsitikinimų. Būrų gyvenimo ideologija – žemės dirbimas, sunkus darbas, gilus religingumas.

Per praėjusį mėnesį situacija PAR paaštrėjo: baltųjų fermerių puldinėjimai ir žudymai įgavo sisteminį pobūdį. Tarp žuvusiųjų yra ir senyva pora (82 ir 74 metų amžiaus), ir jauna šeima, kurių dešimties metų vaiką juodieji gyvą išvirė vandenyje. PAR būrams yra du keliai: ginkluota kova ir emigracija.

Būrų delegaciją į Stavropolį sudarė trys žmonės. Teologijos profesorius Janas Adrianas Šlebušas ir jo sūnus su žmona. Šlebušai susipažino su krašto istorija, bendravo su stačiatikių dvasiškiais. Profesoriaus sūnus Ediš Šlebuš pasakė: „Mus įkvepia Rusijos vystymasis pastaraisiais metais. Mes krikščionys. Mes už tradicines vertybes. Ir tokių vertybių atgaivinimas Rusijoje mus traukia. Pagrindinė Pietų Afrikos problema – liberalizmas ir vakarų liberalizmo vertybės. Būtent liberalai sukūrė situaciją, kurioje mes atsidūrėme, taip kad mes bėgame ir nuo liberalizmo“.

Kiekviena būrų šeima pasirengusi investuoti Rusijoje po pusę milijono dolerių. Jie už tai jie prašo 99 metams išnuomoti žemę su išpirkimo teise ir leidimų gyventi.

30 šeimų pasirengusios atvykti bet kuriuo momentu. Būrai renkasi pietinius Rusijos regionus (be Stavropolio Kubanę, Krymą, Šiaurės Kaukazo respublikas) dėl jų įpročio gyventi karšto klimato zonoje. Jų veisliniai galvijai negalėtų gyventi Sibire, kur tiek daug laisvos žemės. Afrikanerių veislinės bandos yra vienos geriausių pasaulyje.

Nuorodos:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/248587

http://lebionka.blogspot.com/2018/03/baltuju-genocidas-par-jto-gina-tik.html

http://www.centrasia.ru/newsA.php?st=1531000680