Replika prokūrorui Tomui Uldukiui

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-07-10 12:31:00, skaitė 569, komentavo 7

Replika prokūrorui Tomui Uldukiui

Jūs kaltinot Masilionį tuo, kad jis viešai pritarė ir šiurkščiai menkino 1990-1991 metais agresiją prieš Lietuvos Respubliką vykdžiusių ar joje dalyvavusių asmenų labai sunkius ar sunkius nusikaltimus Lietuvos Valstybei ar jos gyventojams.

1 - Prokūrore Ulduki, gal galite išvardyti įsiteisėjiusius teismų spręndimus dėl 1991 metų nusikaltimų  kuriuos neigė Masilionis?

2 - Kokių konkrečiai asmenų nusikaltimus kurie yra įsiteisėjiusiais teismų spręndimais yra pripažinti genocido, nusikaltimai žmoniškumui karo nusikaltimai neigė Masilionis?

3 - Kokius įsiteisėjiusiais teismo spręndimais  nusikaltimus genocido, nusikaltimus žmoniškumui karo nusikaltimus neigė Masilionis?

Tie patys klausimai tenka teisėjams teisusiems Masilionį. Kaip jūs galite nuteisti dėl Sausio 13 įvykių jei dar nėra įsiteisėjiusios teismo nutarties? Dar nėra nusikaltėlių? Yra tik įtariamieji, kurie Strasbūre bus išteisinti. Kaip? Kas jums yra?

Dėl genocido Strasbūras Lietuvos teismams paaiškino. Paaiškins ir dėl Sausio 13. Todėl bylą vilkinat 27 metus?

Bijot išteisinti - nuteiskit. Bijot nuteisti - išteisinkit.

Nebūkit kaip Ukraina. Jefremovui taikomas sunkus straipsnis pagal kurį negalima išleisti laukti teismo laisvėje. O įrodymų nėra. Kalėjime jau ketveri metai.

Paleckis. 2013 metai.

Antradienio popietę LAT paskelbė, kad Algirdas Paleckis pagrįstai nuteistas dėl Sausio 13-osios nusikaltimų neigimo.

Dėl kokių nusikaltimų neigimo? Jau buvo teismas dėl Sausio 13? Jau yra įsiteisėjęs teismo nuospręndis? Kas tie nusikaltėliai? Gal kolkas tai tik įtariamieji?