Klausimas Lietuvos krašto apsaugos ministrui R.Karobliui: ar kvailys ir KAM analitikas - sinonimai?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-11 11:27:44, skaitė 658, komentavo 0

Klausimas Lietuvos krašto apsaugos ministrui R.Karobliui: ar kvailys ir KAM analitikas - sinonimai?

https://4.bp.blogspot.com/-RpHHvRPL5uk/W0TV-VRcJwI/AAAAAAAAKw0/3efYGF3PxuQWfCz15sOqUOI16cL-1oGhgCLcBGAs/s1600/AR-180609637.jpg

Gerbiamas ministre, jūsų pirmtako ministro J.Oleko „auksinių šaukštų“ gadynėje Strateginės komunikacijos departamente dirbo „auksinio proto“ analitikas Karolis Zikaras. 2016 metų spalio 17 d., jis prisidėjo prie vieno „fake news“ portalo arganizuoto išpuolio prieš Lietuvos patriotą Egidijų Arsabą.

Šio patriotiškai nusiteikusio piliečio „nusikaltimas“, „fake news“ gamintojų požiūriu, buvo tai, kad gerb. Egidijus Arsabas vienus Lietuvos piliečius įvardino globalistų kolaborantais, o kitus pavadino Lietuvos patriotais.

Ar būti patriotu, kad ir „auksinių šaukštų“ epochoje, Lietuvoje buvo nusikaltimas?

Aš net neabejoju, kad Jums, gerbiamas ministre, ministerijoje reikalingi tik darbuotojai-patriotai. Juk negali kariuomenė ginti viso pasaulio, ji skirta ginti Lietuvai ir NATO sąjungininkams. Juk net mūsų kariuomenės emblema, pulkų vardai, yra perdėm patriotiški.

TSRS, kaip ir ES, buvo globalistų valdoma totalitarinė imperija, bet ir ji, ėmėsi skatinti patriotizmą, kad pakelti karių kovinę dvasią Antrojo pasaulinio karo metu. Tuomet buvo prisimintas kunigaikštis Aleksandras Nevskis, generalisimus Suvorovas ir kiti praeities rusų tautos didvyriai, kurie komunistų-globalistų buvo ignoruojami. 

Šiuo metu jau niekam nekelia abejonių, kad taip vadinama „pabėgėlių krizė“ buvo gerai organizuota invazija, kurios galutinis tikslas – sunaikinti ES nacionalines valstybes, tautas, islamizuoti Europą. Šitą nusikaltimą prieš Europos tautas organizavo tarptautinis finansinis kapitalas, siekiantis ekonomikos „augimo“ ir savo turtų multiplikavimo, o ryškiausi jo atstovai buvo ir yra bankininkai Rotšildai ir jų samdinys, tarptautinis finansinis aferistas Džordžas Sorošas.

Šiandien dauguma ES vadovų reikalauja sustabdyti nekontroliuojamą imigraciją, apsaugoti ES sienas nuo nelegalių imigrantų.

Juridine prasme, Vokietijos Kanclerė Angela Merkel yra nusikaltėlė, nes 2015 metais ji pažeidė tarptautinį Šengeno susitarimą, savo šalies ir ES įstatymus, ir į sąjungos teritoriją įleido milijonus nusikaltėlių-nelegaliai kirtusių sienas.

Ką gi apie tai sakė strateginių (!) komunikacijų „specialistas“, „analitikas“, valgantis Lietuvos mokesčių mokėtojų duoną?

O jis 2016 metų rudenį „fake news“ žurnalistui sakė:

„Pabėgėlių krizė turėjo įtakos jautresniems ir radikaliau nusiteikusiems Lietuvos piliečiams. Prie to prisidėjo ir Kremliaus propagandos kanalai, kurie intensyviai kepė žinutes apie Europos Sąjungos griūtį.“ „Kalbant apie krizę pačioje Europoje, tai vyko daugybė diskusijų: techninės, ekonominės, buvo kalbama apie kultūrinius skirtumus, psichologines problemas, „kitokio“ baimę, – sakė K.Zikaras. – Bene daugiausiai diskusijų sukosi apie Europos politinę valią ir išsiskyrusias šalių pozicijas. Šia situacija neabejotinai pasinaudojo Kremliaus propagandos kanalai, kurie jau ne vienerius metus siekia parodyti, kad šiuolaikiniame pasaulyje Rusija yra tradicinių vertybių gynimo centras, stabili valstybė, o štai Europa griūva, todėl neapsimoka su ja susidėti.“

Bene ryškiausias Kremliaus propagandos pavyzdys per pabėgėlių krizę – trylikametės Vokietijos rusės Lizos istorija. 2016 metų sausio 11 dieną Rusijos žiniasklaida pranešė, kad mažametė imigrantė buvo pagrobta Berlyne, kai ėjo iš mokyklos. Esą ją užpuolė „rytietiškos išvaizdos“ vyrų gauja ir išprievartavo. Kremliaus kontroliuojami portalai teigė, kad tai padarė migrantai iš Sirijos. Tai sukėlė Vokietijoje gyvenančių rusų tautybės asmenų pasipiktinimą. Berlyne ir jo priemiesčiuose keli šimtai rusų imigrantų surengė protestus, įvykį komentavo netgi Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas.

Tačiau Vokietijos policija griežtai paneigė tokią informaciją, tyrimas parodė, kad jokio išprievartavimo nebuvo. Berlynas įspėjo Maskvą neskleisti propagandos ir nekurstyti priešpriešos. Tada vokiečių žurnalistai bene pirmą kartą pradėjo analizuoti Kremliaus propagandos kanalus ir sistemą savo šalyje. NATO strateginės komunikacijos specialistai šitą incidentą pavadino klasikine psichologine operacija. Įvykio analizė yra pateikiama kaip informacinės atakos pavyzdys.“

Tai štai kokias kvailystes pasakojo tuomet kariuomenės „analitikas“- „auksinis protas“.

Mergaitės Lizos išprievartavimo istoriją aš atidžiai sekiau, paskelbiau visą seriją straipsnių. 2017-08-03 aš rašiau:

„Pagaliau, po pusantrų metų 12-metės Lizos prievartautojas musulmonas Ismet nuteistas. Nuo politkorektiškumo supuvusi Merkelistinė teisėsauga nesiėmė persekioti likusių dviejų mergaitės prievartautojų, o ir nuteistasis pedofilas „Merkel svečias“ gavo fantastiškai švelnią bausmę: „už 12 metų mergaitės tvirkinimą ir pornografinės medžiagos gamybą jam skirta 1 metų ir 9 mėnesių bausmė, lygtinai. Jį taip pat įpareigojo išmokėti tris tūkstančius eurų į fondą nukentėjusiems nuo seksualinės prievartos.“

Rusiškų vokiečių kongreso pirmininko Henriko Grout žodžiais, nors Lizos tėvai ir advokatas yra moraliai sugniuždyti puolimo prieš juos, tačiau ši visuomeninė organizacija sieks, kad būtų nuteisti ir likę du mergaitės prievartautojai, o bausmės jiems atitiktų padaryto nusikaltimo sunkumą. Už šį nusikaltimą Vokietijoje gali būti skiriama reali laisvės atėmimo bausmė iki 15 metų.“

Po šio nusikaltimo Angelos Merkel į ES įleisti imigrantai įvykdė tūkstančius mergaičių išprievartavimų, o penkias iš jų, vien tik Vokietijoje, išprievartavę imigrantai nužudė. To negana, Italijoje viena nužudyta ir išprievartauta mergaitė buvo suėsta nigeriečių.

Šie baisūs „pabėgėlių“ nusikaltimai turėjo įtakos ne tik „jautresniems ir radikaliau nusiteikusiems Lietuvos piliečiams“, bet ir Anglijai (Brexit), Austrijai, Višegrado šalims, kurios atsisako priimti „pabėgėlius“.

Kovo 4 dienos parlamento rinkimai Italijoje praėjo būtent išprievartautos, nužudytos ir suėstos Pamelos šešėlyje. Laimėjo partijos, pasisakančios prieš masinę imigraciją. Atėjusios į valdžią, šios partijos („Šiaurės lyga“ ir „5 žvaigždžių“) per pusę metų metų sumažino nelegalų afrikiečių srautą į Italiją 80 procentų.

Su nelegaliais imigrantais aktyviai kovoja ir pagrindinės Lietuvos NATO partnerės JAV prezidentas Donaldas Trampas. Tai gal ir jis yra Rusijos įtakos agentas? Tai juk būtų visiškas idiotizmas, tapatus minėto KAM „auksinio proto“ svaičiojimams.

Gerbiamas ministre, aš esu įsitikinęs, kad Jūsų vadovaujamoje ministerijoje, prabėgus beveik dviem metams, nebėra tokių „analitikų“, kurie dirbo anais, „auksinių šaukštų laikais“. Aš tuo tikiu, kaip ir mūsų patriotiškai nusiteikusia kariuomene.

Aš Jūsų, vis tiktai, gerbiamas ministre, klausiu: ar kvailys ir KAM analitikas – sinonimai?

Nuorodos:

https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/muitines-pareigunas-egidijus-arsaba-surusiavo-lietuvos-politikus-i-kolaborantus-ir-patriotus-56-696549
http://lebionka.blogspot.com/2017/08/mergaites-lizos-prievartautojas-merkel.html
http://lebionka.blogspot.com/2018/06/nera-ka-teisti-pabegeliai-nuzude-21.html
http://lebionka.blogspot.com/2018/03/kovo-4-diena-parlamento-rinkimai.html
https://www.breitbart.com/london/2018/07/09/italy-migrant-arrivals-fall-80-percent-2018-under-populist-government/