Pamoka Lietuvai: Olandijos musulmonų partijos lyderis siūlo etniniams olandams išvažiuoti iš savo šalies, jeigu jiems nepatinka įvairovė

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-07-12 12:59:56, skaitė 799, komentavo 8

Pamoka Lietuvai: Olandijos musulmonų partijos lyderis siūlo etniniams olandams išvažiuoti iš savo šalies, jeigu jiems nepatinka įvairovė

https://3.bp.blogspot.com/-uyWtmV2xLbY/W0YhzLFTHEI/AAAAAAAAKyg/H6cTHL9QVbcFIMwNjkV7uMbgMcBlLOjSwCLcBGAs/s1600/bpwaqdrK-702x459.jpg

Pamokanti istorija iš Olandijos, parodanti mums, kas nutinka su valstybe, kai jos valdžia vykdo „atvirų durų politiką.“ Būtent tokią nutautinimo ir imigrantų iš Afrikos ir Azijos vežimo politiką vykdo šiandieninė Lietuvos valdžia.

Portalas „Voice of Europe“ praneša, kad Nyderlandų DENK partijos politinis lyderis Tunahan Kuzu sulaukė rimtų kontraversiškų vertinimų, apie ką pranešė Olandijos transliuotojas NOS.

„Jeigu jie nepatenkinti pokyčiais Olandijoje, kurioje gyvena įvairių kultūrų žmonės...kaip Zaadam Zaadam, Poelenburg apylinkėje, jie turi išvykti,“- pasakė Kusu interviu.

Kuzu partija DENK yra kontraversiška partija, kuri greitai auga miestų vietovėse. Tai specifiškai pakitę regionai kuriuos gyvena didelės musulmonų bendruomenės, pavyzdžiui vakarų Amsterdamas (Amsterdam Nieuw-West).

Per praėjusius Olandų nacionalinius rinkimus, 2017 metų kovą, DENK iškovojo tris vietas ir apie 200000 balsų. Po metų, savivaldybių rinkimuose, partija buvo stambiausia „Amsterdam Nieuw-West“ rajone ir išstūmė tradicines kairiąsias partijas.

DENK buvo įkurta 2015 m. vasario mėn. dviejų buvusių Turkijos darbo partijos (PVDA) narių: Tunahan Kuzu ir Selçuk Öztürk. Abu nesutinka su partijų integracijos politika.

Per paskutinį susitikimą su savo buvusia partijos PVDA Selçuk Öztürk netgi pateikė argumentą: „Gal Dievas jus nubaus!“

Kai kurios olandų media DENK partiją vadina pro-Erdoganiška. Pavyzdžiui, DENK buvo vienintelė Olandijos parlamento partija, kuri nenorėjo pripažinti armėnų genocido.

Nuoroda:

https://voiceofeurope.com/2018/07/muslim-party-leader-in-the-netherlands-tells-dutch-to-leave-their-country-if-they-dont-like-diversity/