Beskaitant akys merkiasi iš gėdos: Vokietijos karys Kaune patyrė homoseksualinį priekabiavimą, o dabar gašlusis iškrypėlis stengiasi numauti jam paskutines kelnes!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2018-07-13 14:14:37, skaitė 1083, komentavo 7

Beskaitant akys merkiasi iš gėdos: Vokietijos karys Kaune patyrė homoseksualinį priekabiavimą, o dabar gašlusis iškrypėlis stengiasi numauti jam paskutines kelnes!

Daugelis jau skaitė Delfyje vakarykštę istoriją apie tai, kad Rukloje dislokuotame NATO priešakinių pajėgų batalione tarnavęs karys iš Vokietijos sulaukė didelių nemalonumų.

Dėl to, kad homoseksualiam kauniečiui, kuris prie jo seksualiai priekabiavo ir prisitrynęs naktiniame klube grabaliojo intymias vietas, kumščiu vieną kartą sudavė į veidą ir sulaužė nosį, ne tik buvo išsiųstas iš Lietuvos, bet ir patrauktas baudžiamojon atsakomybėn dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Maža to - vos 21-rių sulaukęs NATO karys jau patyrė nemenkus materialinius nuostolius, gali visai netekti tarnybos ir faktiškai būti nuvarytas į visišką bankrotą.
Istorija paprasta, kaip karvės baubimas ir visiškai atitinka #MeToo scenarijų.

Kauno gėjų porelė pasileido į naktinę sekso pramogų medžioklę ne po specializuotus gėjų barus, bet į tradicines pasilinksminimo užeigas, kur pramogauja paprasti žmonės. Pamatęs prie baro rūsčius NATO karius vienas iš gėjų susijaudino ir pripuolęs prie jų ėmė šnekinti ...rusiškai, kaulyti gėrimus bei trintis, kaip rujojanti katė. Paprašius atstoti nenurimo ir paleido į darbą rankas bei kojas.

Ilgai kentėjęs aršaus homoseksualisto priekabes karys Arturas B. nebesusivaldė, kai tarpukojo srityje pajuto akiniuoto kauniečio kūno dalies įsiskverbimą. Atsivėdėjo ir plojo vieną gerą pliūchą į tarpuakį priekabiautojui!

Tiek ir užteko, kad tūkstančio eurų vertės (taip teigia nukentėjęs) akulioriai nuo ilgos nosies nuskrietų į tolimą užbarį, o pati gašlūno nosis ištikštu, kaip prisirpęs pomidoras, aptaškydama dar kelių tūkstančių vertės sniego baltumo dizaineriškus parėdus - šilkinius marškinius, kaklaskarę, činosus bei mokasinus.

Daugiau nieko tam gašlūnui karys nedarė, pakėlė rankas ir leidosi nuvedamas į ringo kampą.

Elementari seksualinio priekabiavimo bei atkirčio jam istorija, kokių dabar šimtai aprašoma spaudoje. Tik šios pabaiga kiek bjauresnė, nei įprasta.

Maža to, kad Lietuvos ginti atvykęs karys patyrė moralinį smurtą bei seksualinį priekabiavimą iš Kauno homoseksualisto ir jį už duotą atkirtį nubaudė vadovybė, išsiųsdama namo bei atimdama algos priedus, tai jį dar nori numelžti ...priekabiautojas! Padedamas Lietuvos prokurorų!

Mat iškelta baudžiamoji byla galėjo būti nutraukta, tačiau nukentėjusysis atsisakė taikytis – iš kario už patirtus dvasinius išgyvenimus ir sulaužytus akinius pareikalavo 15 tūkst. eurų kompensacijos.

Arturas B. pasitaręs su savo advokatu, pasiūlė tris kartus mažesnę sumą – 5 tūkst. Eur. Dėl teistumo jis netektų galimybės tarnauti profesionalioje kariuomenėje, todėl bylinėtis jam visiškai neparanku.

Advokatas stebisi: „... tai labai dviprasmiška situacija – jeigu jis būtų gavęs smūgį nuo moters už tai, kad prie jos lindo, jam tikrai nekiltų noras reikalauti 15 tūkst. Eur, tačiau šiuo atveju, manau, kilo noras pasipelnyti, nes sužinojo, jog atkirtį gavo nuo NATO kario.“

Keista, bet niekas iš MeToo entuziastų - nei D.Šakalienė, nei M.Majauskas, nei Arijus Katauskas nemato reikalo sukelti viešojo skandalo dėl to, kad seksualinis grobuonis, netikėtai gavęs pelnytą atkirtį iš aukos, staiga tapo nukentėjusiuoju ir bando išmelžti iš savo garbę bei orumą apgynusio NATO kario paskutinius pinigus.
-------------------------
Vienžo, atvyko garbingas dvidešimtmetis vokietukas ginti Lietuvos, o namo išvyko su nugrabinėtais kiaušais, nubrozdintais krumpliais, tarnybinėmis nuobaudomis, baudžiamąja byla ir ...kelių ar keliolikos tūkstančių eurų "kompensacija" homoseksualiniam grobuoniui už sudužusius neįtikėtinos vertės, matyt iš aukso ir krištolo nulipdytus akuliorius bei supurvintus šilko parėdus.

Ir kas už tai prisiims atsakomybę? Kauno LGBT bendruomenė? Lietuvos gėjų lyga? Tolerantiško jaunimo asociacija?

Jeigu padorumas būtų toms organizacijoms nesvetima savybė, tai suvokdami, kaip smarkiai jų bendraorientacininkas pakenkė Lietuvos įvaizdžiui, padarydamas moralinių ir materialinių nuostolių NATO kariui, jos tiesiog pasisiūlytų iš nuosavų lėšų padengti tą Kauno homoseksualisto reikalaujamą sumą. Arba pravestu rinkliavą savo narių tarpe ir tiesiog ją susimestu.

Tuomet visi suprastu, kad LGBT bendruomenės nariai yra garbingi, Lietuvą mylintys ir jos įvaizdį godojantys piliečiai.

Kaip manote - kokia tikimybė, kad taip nutiks? Be ginčų sutinku su daugumos nuomone - taip, išties artima nuliui.

Bet jeigu taip nutiks, tai gal kokia kita europines vertybęs atstovaujanti bei proNATO pažiūras skleidžianti organizacija galėtu tuo užsiimti? Jaunieji konservatoriai, pavyzdžiui? Ar dar kas?

Jeigu dėkingi NATO už gynimą lietuviai viešai atsiprašytų vargšo vokietuko už Kaune iš mūsų tautiečio patirtą homoseksualinę prievartą ir susimetę kompensuotu jam išreketuotą pinigų sumą - šį istorija tikrai plačiai nuskambėtų socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje bei gerokai pagerintu mūsų šalies ir tautos įvaizdį NATO karių akyse.

Tikrai prisidėčiau desėtku-kitu eurų prie tokios rinkliavos, jei ja organizuos kokia tradicinių vertybių organizacija.

#KaunoLGBT
#NATOginaLietuvą
#PaleidoKarįBeKelnių
#SusimeskimNesGėda
#GašlusGobšusKaunoGėjus
#AuksiniaiAkulioriaiUžTūkstantįEurų

Šaltinis: NATO kariui iš Vokietijos – nemalonumai Kaune: patyriau seksualinį priekabiavimą. Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/…/nato-kariui-is-vokietijos-nemalonuma…