JAV laidoja EUROPĄ

Autorius: Anno Šaltinis: https://cont.ws/@russkiy-malch... 2018-07-13 18:38:59, skaitė 1846, komentavo 3

JAV laidoja EUROPĄ

Kad ir kaip bebūtų kritikuojamas, Trampas negalima nesižavėti tuo kaip jis kalba su JAV vasalais iš Europos. Vietoj geranoriško Dėdės Semo, veidmainiškai žaidžiančio lygybę ir demokratiją su tais, kurie yra visiškai priklausomi nuo Vašingtono, pasirodė tikras Dėdė Semas - naglas, godus, agresyvus ir niekinantis visus, ypač savo vasalus.

Dėdė Semas spardo juos ir spjauna jiems į veidus, o šitie tik apsivalo, šiek tiek pastena dėl ekscentriško Trampo išsidirbinėjimų, ir toliau ištikimai tarnauja. Jie nesupranta, kad reikalas ne Trampe, jo asmenyje beveik visos Valstijos , įskaitant ir Amerikos oligarchija, turi tokį požiūrį į Europą ir į jos išsigimėlius. Ir jau nuo seno. Pavyzdžiui, 1958 m filmo "Katė ant įkaitusio stogo" pagrindinis veikėjas, tipiškas amerikiečių verslininkas, sako: "Ta Europa - ištisas aukcionas: keli seni kampeliai ir vienas ištisinis turgus..." Amerika visada niekino europiečius už niekingumą ir netinkamumą dideliems darbams. Ir Trumpas tik jiems priminė apie tai, nusiėmęs apsimestinės pagarbos kaukę.

Dabartinė Jevrosojūzas negali nieko be Jungtinių Valstijų. O jos, bandydami įjungti fors-mažorinį scenarijų siekdamos išvengti savo hegemonijos kracho, nesiliaujame priminti jam apie tai. jūs esate menkystos ir visiškai priklausomi nuo mūsų,sako jiems Trampas. Ir žemina, nupurtydamas pleiskanas nuo vieno, nustumdamas susitikime kitą, ir parodydamas kaip reikia daryti Brexitą trečiai. Šiaip ir jo pareiškimai apie Krymą ir Rusiją yra daromi tik tam, kad parodyti jog Vakarų politiką nustato tik JAV ir niekas iš europietiškų moškių neturi kišti ten savo nosies . Dėdė Semas nuspręs, kad Krymas yra rusų ir visos Vakarų šalys turės pripažinti jį rusišku. Kitas reikalas, kad jei Semas ir padarys tai, tai tik mainais už totalias Maskvos nuolaidas, faktiškai jos kapituliaciją pasaulinėje arenoje. Vienok - vėlgi - tai ne Europai spręsti.

Taip, laikas nuo laiko Merkel ir Makronas netgi pradeda piktintis, jie gali net labai įžeisti ... porai dienų. Ir paskui vėl bėga pas JAV - įtikinėti, prašinėti, maldauti, raudoti ir tampytis isterijoje. Naujausias pavyzdys: Trampas dėl susitikimo su Mei britanijoje per laikraštį atskaitė jai pizd..lei neteisingą Breksito planą ir grasino paskirti į jos vietą Džonsoną, o ta žagtelėjo ir pasakė, kad laukia nekantraudama galimybės apsvarstyti šį klausimą. Tik nėra ką čia svarstyti - arba Londonas daro taip, kaip nori Vašingtonas, arba niekaip. Kanada, Japonija, Vokietija ir kiti vasalai tai jau pajuto ant savęs. Pajus ir Anglija.

Ir štai visą tai yra labai malonu stebėti - net šiurpu kaip linksma. Per tuos metus, kada eupopietiški partneriai pūtėsi nuo arogancijos ir nachališkumo, laikdami save vakarų bamba ir bandydami primesti savo valią iš jėgos pozicijų. Taip, amerikiečiai nė kiek ne geresni, tačiau tie yra toli, o šitie arti. JAV grubios ir agresyvus, bet turi bent pagrindą jėgos pozicijai, o šitos pusiaukolonijos su pusiaumigrantiškais - pusiaupederastiškai gyventojais ir moterimis gynybos ministrais neturi net teisės sėdėti prie derybų stalo su pirmaujančiomis valstybėmis. Apie pribaltus ir kitus limitrofus ir nėra ko nė kalbėti.

Sakote, Europos saulėydis? Ne, tai jau laidotuvės.