M. Puidokas. G. Landsbergio pergalės rinkimuose receptas = patyčių menas (video, nuotraukos)

Autorius: Mindaugas Puidokas Šaltinis: http://alkas.lt/2018/07/16/m-p... 2018-07-16 11:18:38, skaitė 753, komentavo 3

M. Puidokas. G. Landsbergio pergalės rinkimuose receptas = patyčių menas (video, nuotraukos)

Gabrieliaus Landsbergio patyčios | Alkas.lt koliažas
Gabrieliaus Landsbergio patyčios | Alkas.lt koliažas

Gabrieliaus Landsbergio pergalės rinkimuose receptas = patyčių menas, sodri arogancija ir platus kitų žeminimo repertuaras…

Kadencijos pradžioje ir vėliau jam nuolat sakiau – jei norit laimėti kitus rinkimus – dirbkit konstruktyviai: kritikuokit mūsų klaidas, bet palaikykit gerus sprendimus. Jis man: „Mindaugai, tu nesupranti politikos. Čia nuolatinė kova. Karas.“

Taip ir gyvenam, kai nemokama susitaikyti su pralaimėjimu Seimo rinkimuose, nuolat bandoma skaldyti, regzti intrigas ir daryti viską, kad dirbti būtų neįmanoma… tada supranti, kad tokiems žmonėms valstybė ir jos žmonių gerbūvis yra tik tušti žodžiai!

Mane tas persmelkiantis ir su kiekviena diena Seime stiprėjantis suvokimas sukrėtė. Labai liūdna dėl to, bet tokia tiesa.

Jei žmonės stebėtų svarbiausių Seimo posėdžių tiesiogines transliacijas – tai to pilnai užtektų, kad dabartiniai konservatoriai niekada nelaimėtų rinkimų į seimą.

Vien naudojamas žodynas, kai mane ir kitus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) kolegas Seime kubiliai, šimonytės bei panašūs vadina fašistais, idiotais, durniais ir panašiais epitetais, atspindi labai graudų jų kultūrinį lygį. Didžiuojuosi tik tuo, kad mūsiškiai nenusileidžia į tą patį lygį ir neatsako tuo pačiu.

Tad konservatorių lyderiams nuoširdžiai siūlau susimąstyti ar taip turi būti elgiamasi Seime ir ar toks elgesys padės jiems sunaikinti Ramūną Karbauskį su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga bei pasiekti taip trokštamą pergalę 2020 metų Seimo rinkimuose… nes pergalei pasiekti, vien tyčiojantis iš premjero Sauliaus Skvernelio, kad jis buvo policininku, gali pritrūkti tuo „sužavėtų“ rinkėjų balsų.