Nespaudinėkite Kremliaus portalų nuorodų, sako Rasa Juknevičienė pateikdama eilinę Sputnik nuorodą

Autorius: Infa.lt Šaltinis: http://infa.lt/23971/nespaudin... 2018-07-16 19:06:58, skaitė 672, komentavo 2

Nespaudinėkite Kremliaus portalų nuorodų, sako Rasa Juknevičienė pateikdama eilinę Sputnik nuorodą

rasa-jukneviciene-youtube.jpg
YouTube nuotr.

Savo Facebook paskyroje Seimo narė Rasa Juknevičienė susirūpinusi įspėja savo sekėjus, kad jie nespaudinėtų Kremliaus portalų nuorodų, nepadėtų tiems portalams skleisti Kremliaus/Karbauskio informacijos ir čia pat paaiškina:

„Jei kas nežino, tai Sputnik yra Kremliaus finansuojamas smegenų plovimo įrankis visame pasaulyje. Lietuviškai – taip pat. Nereklamuoju. Tik perspėju tuos, kurie mėgsta spaudinėti Like ant tokių portalų. Nespaudinėkite. Nepadėkite. Beje, matau, kad nemažai mano draugų yra paspaudę ant panašaus tipo puslapio Minfo. Nepadėkite jiems skleisti Karbauskio/Kremliaus žinučių“.

Reikėtų paminėti, jog pati gerbiama Seimo narė nepraleidžia progos pasidalinti rusiškų portalų nuorodomis savo socialinio tinklo paskyroje (kaip ir šiuo atveju), nepamiršdama įspėti „jūs nespauskite“, ką reklamos specialistai įvertintų būtent kaip tiesioginę reklamą, ir žinoma, niekada nepamiršta paminėti, jog Seimo valstiečių frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis yra to paties Kremliaus, kurio portalų nuorodomis dalijasi Rasa Juknevičienė, projektas.

Šioje vietoje, žinoma, kyla klausimas – ar pas mus Lietuvoje dar yra išlikusi politika tikrąja to žodžio prasme, kai politinės partijos atstovai, nežiūrint į savo antipatiją ar net priešiškumą kitos partijos politikai ar nariams, vis tik elgiasi mandagiai ir korektiškai savo politinių oponentų atžvilgiu, kas iš esmės yra visai paprasta – kategoriškai netvirtinant to, kas nėra patvirtinta nenuginčijamais įrodymais.

Ramūno Karbauskio atžvilgiu nėra jokių įrodymų ir net įtarimų iš teisėsaugos ar specialiųjų tarnybų pusės, kad jis bent kažkuo būtų susijęs su Kremliumi, jei, žinoma, nelaikysime įrodymu viešų TS-LKD narės, Rasos Juknevičienės kaltinimų, kuriuos ji, greičiausiai, gali pagrįsti vien tik savo subjektyviu vertinimu, antraip tie kaltinimai seniai jau būtų svarstomi teisėsaugos struktūrų ir spaudoje.

Nieko to nėra, todėl kyla klausimas – ar Lietuvos politikams toks pačios politikos diskreditavimas viešojoje erdvėje atrodo normalus, kad jie toleruoja savo kolegės žarstomus įžeidimus, kito Seimo nario, išrinkto vienmandatėje apygardoje (Šilainių), kur jis oponavo TS-LKD atstovui, kas rodo, jog žmonės juo pasitikėjo asmeniškai, jis nesislėpė sąrašuose ir nugalėjo sąžiningoje rinkiminėje kovoje. Jis atstovauja tų žmonių valią ir bandant pažeminti jį – įžeidžiami visi tie jį išrinkę žmonės. (Nors patarlė sako, jog „Negali pažeminti kitų prieš tai nepažeminęs savęs“)

Tokie vieši nepamatuoti kaltinimai Seimo narių atžvilgiu, žarstomi kitų Seimo narių, diskredituoja pačią valstybės politiką, jos teisėsaugos sistemą ir menkina įstatymų leidėjų (visų) autoritetą visuomenės akyse, nes tiesiog prikišamai demonstruoja, jog įstatymų leidėjai nesugeba laikytis įstatymų kuriuos patys leidžia, kai emocijos ima viršų prieš sveiką protą, sakantį jog stabilumas visuomenėje yra vienas svarbiausių valstybės interesų. Nebaudžiamai pažeisdamas įstatymą, kurį pats priiminėjai, griauni visuomenės stabilumą.

Reikėtų pastebėti, jog kiti žinomi TS-LKD partijos nariai neišeina iš už politinio korektiškumo ribų, aukščiau minėtu būdu aktyviai reiškiasi tik Rasa Juknevičienė. Tad gal čia tokia yra tokia numatyta TS-LKD partijos politika? Turėti partijos gretose […] narį, kuris gali šnekėti ką nori, tuo tarpu, kai visi kiti pilnai mandagūs oponentų atžvilgiu?

Ir dar, dauguma Rasos Juknevičienės „įrodymų“ apie tai, jog Ramūnas Karbauskis susijęs su Kremliumi, remiasi nuorodomis į to paties Kremliaus portalus ir apskritai į rusišką žiniasklaidą, kurios nuorodų politikė siūlo neplatinti. Tai moteriškas nenuoseklumas ar tiesiog… bandymas visais įmanomais būdais paneigti piktų liežuvių skleidžiamų kalbų, apie kurias buvo užsiminta Rūtos Janutienės LRyto reportaže (Atskleisti Lietuvą dergiančio vyro ir Rasos Juknevičienės brolio rusiški ryšiai), sudarytą įspūdį? Tikėkimės, jog laikas atsakys į šiuos klausimus, o politikai vis tik taps politikais tikrąja ta žodžio prasme.


Rasa Juknevičienė apie R. Karbauskio pinigus iš Rusijos


Rasa Juknevičienė apie cheminį ginklą Sirijoje


Rasa Juknevičienė apie Ramūną Karbauskį ir Sputnik