Advokatui Stanislovui Tomui, pridavusiam JTO Žmogaus Teisių Komitetui du tarptautinius nusikaltėlius - Valdą Adamkų ir A. Pocių, "jorkšyrų elfas" pagrąsino mirtimi

Autorius: LDiena Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-07-16 20:04:35, skaitė 2118, komentavo 10

Advokatui Stanislovui Tomui, pridavusiam JTO Žmogaus Teisių Komitetui du tarptautinius nusikaltėlius - Valdą Adamkų ir A. Pocių,

LDiena.lt: gavome advokato, profesoriaus Stanislovo Tomo laišką, kuriame jis perspėja apie pavojų kilusį jo gyvybei:

Sveiki,

Esu gavęs grąsinimus mane nužudyti iš Mindaugo Sidaravičiaus.

Jis grąsina mane nužudyti, kadangi esu parašęs pareiškimą Hagos prokurorei dėl V. Adamkaus ir A. Pociaus padarytų nusikaltimų – slaptojo kalėjimo, kur be teismo sprendimo buvo laikomi ir kankinami 30 arabų.

Esu pabėgęs į Monako Kunigaikštystę.

Nepaisant to prašau pateikti įtarimus Mindaugui Sidaravičiui
https://www.facebook.com/ipdy.daugiamintis?hc_ref=ARSTOfIC_VKklcJa7997Adl6p8V5o_gnXMAn4Z8NvdeDM7oj_NA4SrI-s6DLDua69lE

Pridedu screenshotą.

Pagarbiai
Prof. Dr. Stanislovas Tomas

Akivaizdu, kad tai vieno iš internetinių teroristų, pasivadinusių "Jorkšyrų elfais", bandymas įbauginti advokatą profesorių Stanislovą Tomą dėl jo aktyvios ir pilietiškos pozicijos nusikaltimų žmoniškumui klausimu. Rašydamas, kad pabėgo į Monako Kunigaikštystę, Stanislovas Tomas, žinoma šmaikštauja - nes Lietuvą jis jau seniai myli saugiu atstumu, kaip ir dar 2.000.000 ją dėl siautėjančios "laisvės ir nepriklausomybės" palikusių lietuvių. Jeigu nežinote, dėl ko Stanislovui Tomui grąsina trispalviai išgamos ir banditai - trumpas jo pokalbis po JTO ŽTK sprendimo paskelbimo:

Juokingiausia, kad "Feisbuke" veikiančią teroristų ir išgamų grupę "Jorkšyrų elfai" įkūrė ir jai vadovauja ypatingas išrinktosios tautos atstovas Ričardas Savukynas (slapyvardžiu Rokiškis Rabinovičius), neseniai už savo "patriotines virtualias kovas" iš Raudonosios-Magnolijos-Fyfos-Bestijos-Kiaulės-Akimis-Tulpės rankų gavęs Gedimino ordiną.

Taip kad dabar bus įdomu stebėti, kaip Lietuvos Respublikos prokuratūra - TEISINGIAUSIA PROKURATŪRA PASAULYJE! - gaudys p-rezidentės palaimintų "jorkšyrų" iki ausų prisidirbusį "elfą".

Savo ruožtu, kviečiu kiekvieną, kuris gali padėti LR prokurorams nustatyti bandito ir grąsintojo, išgamos Mindaugo Sidaravičiaus tapatybę, gyvenamąją vietą ir pan. nesikuklinti ir pasidalinti šia informacija su teisėsauga.

Jeigu jums pernelyg britku bendrauti su "laisvos ir nepriklausomos" proKURVAtoriais - rašykite į ldiena.lt@gmail.comAnonimiškumą garantuojame!