Išskirtinė medžiaga - Delfio propaganda neveikia. Su įrodymais.

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-07-17 07:03:00, skaitė 810, komentavo 3

Išskirtinė medžiaga - Delfio propaganda neveikia. Su įrodymais.

Lengvas greitas tyrimas atskleidžiantis anušauskų laurinavičių valaktkų saldžiūnų ir kitų bruverių bergždžias pastangas paveikti ir užzombinti lietuvių protus vienpusiška informacija ir propaganda.

Tyrimas parodė, jog nėra rašoma iš Rusijos neva trolių fabrikų Sankt Peterburge. Vienu metu Delfis rodė prie IP šalies vėliavėlę iš kurios rašo komentatorius. Tada atkreipiau dėmesį, jog pagrindas lietuviški ir vienas kitas norvegiškas UK vokiškas.

Kai šis metodas įrodyti, kad rašoma iš Rusijos nepasiteisino - vėliavėles nuėmė.

Kalbos barjeras dar vienas įrodymas. Juk tie fabriko troliai rašo ne tik Lietuvai. Rašo suomiams vokiečiams amerikonams anglams welsiečiams. Visomis kalbomis be klaidų. Poliglotai matjtvaju!

Atsiskaitymas. Jei neberodo IP, kaip suskaičiuoti troliui atlyginimą? Tuo labiau, jei jis Lietuvoje. Kaip suskaičiuoti laikus ir unlaikus?

O kaip apmokėti trolinimą už Putiną? Gal pašto balandžiais? Juk kiekvienas pervedimas kiekvienas e-mail iš Rusijos atsiduria po padidinamuoju stiklu.

Tyrimo metodika: Atverčiami komentarai. Geriausi. Padaromas skrynas. Viskas. Galit šį metodą naudoti ir patikrinti.

Jei reitinguoja prorusiški troliai, kodėl jie nepareitingavo straipsnio apie uždraudimą važiuoti tvarkyti tremtinių kapų? Juk rašoma tiesiogiai apie Rusiją? Ką elfukai?

Delfio propagandistai brutaliai ištrina "netokias" nuomones ir palieka "geras" sudarydami įspūdį, jog daugumos skaitytojų yra tokia ar kitokia nuomonė. Nors:

Lietuvos Konstitucija

25 straipsnis
Žmogus turi teisę turėti savo įsitikinimus ir juos laisvai reikšti.
Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu
7 straipsnis
Negalioja joks įstatymas ar kitas aktas priešingas Konstitucijai.

JUMS RIBOJAMA TEISĖ LAISVAI REIKŠTI ĮSITIKINIMUS!

Reklamuotojai neapsirikit. Daug "klikų" Delfis turi ne dėl to jog yra skaitomi straipsniai ir jūsų reklama. Daugiausia klikų generuoja komentarų rašymas ir jų reitingavimas. Patikėkit - aš Delfyje neskaičiau nė vienos reklamos. Man smagu pasiprikolinti iš saldžiūnų. Vargšas vaikas...

Štai. Grožėkitės: