Lietuvoje norima naglai atsisėsti už Putino ir Trampo stalo

Autorius: Anno Šaltinis: https://www.rubaltic.ru/articl... 2018-07-20 00:54:50, skaitė 1136, komentavo 1

Lietuvoje norima naglai atsisėsti už Putino ir Trampo stalo

Baltijos šalių politikai atsikvošėja nuo pirmojo šoko ir pateikia savo pasiūlymus dėl Rusijos ir JAV prezidentų Helsinkyje įvykusių derybų rezultatų. Buvęs Lietuvos ambasadorius JAV, Žigimantas Pavilionis, siūlo įsiveržti į Putino susitikimą su Trumpu, sėtis prie stalo ir pasiūlyti savo meniu.

Koks tai bus meniu Pavilionis nesako, bet bijo, kad jei Lietuva ne sės UŽ stalo, tai pateks ANT stalo ir tai ji bus meniu. "Jei mes nenorime tapti Trampo - Putino meniu dalis, tada mes turime drąsiai, net truputi naglai, patys atsisėsti už stalo ir pasiūlyti sprendimų menių, o ne tik savo regione, bet ir pačioje Rusijoje, demokratiją kurios Vakarai paaukojo Putinui prieš aštuoniolika metų", - asakė Lietuvos seimo deputatas Žygimantas Pavilionis.

Pasak šito landsbergisto, Vilnius turi pertvarkyti Rusijos ir Jungtinių Valstijų dialogą ir pradėti diktuoti Vašingtonui ir Maskvai savo sąlygas.

Istorija nutyli, kiek išgėrė Pavilionis, kad pateiktų tokį pasiūlymą. Aišku daugiau nei buvęs kriminalinės policijos vadas Algirdas Matonis, kuris su 1,7 promile alkoholio kraujyje teigė, kad vidurnaktį į Lietuvą įsiveržs "maži žali žmogeliukai". Buvusio Lietuvos ambasadoriaus Vašingtone haliucinacijos yra kietesnės. Kad šitai pasivaidentu (!), vien įkalti šildančių gėrimų neužtenka. Tam reikalingi ypatingi psichotropiniai preparatai.

Jūs tik įsivaizduokite šitą vaizdelį. Rusijos ir JAV prezidentai po dvišalių derybų tęsia dialogą per dalykinius pietus, ir čia staiga nuo vyrių nušoka koja išspirtos durys, į salę įsiveržia Žygimantas Pavilionis Lietuvos delegacijos priešaky, atsisėda už stalo ir deda Putinai su Trampu savo meniu. "Ką, nelaukėte mūsų, o mes atsivilkom".

Toliau senovės Lietuvos karių palikuonys "pareguliuoja" tarp Rusijos ir JAV dialogą ir pradeda diktuoti Maskvui ir Vašingtonui savo sąlygas. Žinoma įdomu būtu žinoti kokios ten sąlygos bus tame lietuviškame meniu, bet dar įdomiau, kaip brutualus seimūnas Pavilionis "palauž" dvi branduolines supervalstybes, ir privers jas žaisti pagal lietuviškas taisykles.

Vienintelis atsakymas, kuris ateina į galvą - prigasdins. Juk iš tiesų siaubingus vaizdelius gimdo lietuviško konservatoriaus liguista fantazija. Jei Lietuva nepasiūlo meniu, tada ji patenka į meniu. Jei lietuviai nesės už stalo, tai juos patieks ant stalo.

Tomas Harrisas, matyt, kažką panašaus nujautė, kada darė Hanibalą Lecterį išeivių iš Lietuvos. Pastarosiomis dienomispas pas kai kuriuos Hanibalo tautiečius pastebimas keistas susidomėjimas kanibalizmo tema. Miegantis protas sapne gimdo monstrus, Lietuvos pasaulyje pirmaujančios pozicijos alkoholizmo ir savižudybių srytoje jau seniai atsispindi Lietuvos politikuose ir jų žiniasklaidos darbuotojuose.

Taip kad Žiigimantas Pavilionis turi šansą pasiūlyti Amerikai ir Rusijai savo meniu. Jis prisės prie Putino ir Tramįo ir paklaus: "Na, kas čia pas jus meniu? "Grybauskaitė apkepta"? "Žarnokai iš Landsbergo"? "Linkevičius su chrienu?"

Negeriantys Putinas ir Trampas apšakalės nuo tokių fantazijų, konservatoriai tuo pasinaudos ir pridės priejų smilkinių revolverį, ir Lietuvos eks-ambasadorius Vašingtone paskys kaip koks tipo Don Corleone: ". Dabar lietuviškame meniu atsiras arba jūsų parašai arba ant jo jūsų smegenys" Ir jis pradės diktuoti savo sąlygas.

Juokai juokais, bet nereikia kratytis nuo narsuolio seimerio žodžių kaip nuo girto kliedesio. Ne, žinoma, tai kliedesiai, ir , kaip iš visko matyti, girti kliedesiai

Tačiau Pavilionio ir kitų Lietuvos politikų pasirodymai demonstruoja tokį psichinį Lietuvos politinės klasės neįgalumo laipsnį, kuriam esant iš tiesų galima sulaukti bandymų priversti Maskvą ir Vašingtoną vykdyti jų sąlygas.

Kokiu budu Lietuvos "elitas" gali "naglai sėstis" už Putino ir Trampo stalo ir pradėti "pertvarkinėti" Rusijos-Amerikos dialogą pagal save, savaime aišku negalima prognozuoti. Nerealu numatyti viską, ką psichopatai gali iškrėsti.

Išjungti elektros energiją Kaliningradui po Lietuvos išėjimo iš BRELL Vilnius jau nebegali - ne veltui Lietuvos politikai taip šnypštė kada Kaliningrado srityje buvo atidarytos naujos elektrinės. Vaizdžiai kalbant, kaip jie dar gali prasiveržti prie Rusijos ir Amerikos derybų stalo ir priversti Rusiją ir Ameriką aptarti Lietuvą? Pasiųsti diversantus į Astravo atominę elektrinę? Susprogdinti traukinį  "Maskva - Kaliningradas"? Numušti rusišką SU-uškę?

Vilniuje pasikliaujama "geležine" NATO taisykle - tikėti NATO sąjungininkais besąlygiškai, o jei sąjungininkai pasiskelbs patys save agresijos auka, ne paprašyti jų jos įrodymų o  laikyti juos auka? Veltui

JAV prezidentas kaip tik specialiai "pavilionams", suabejojo tuo, kad Jungtinės Valstijos turėtų apginti savo sąjungininkes bet kokioje situacijoje ir įsitraukti dėl jų į trečią pasaulinį karą.

Interviu su "Fox News Channel" liepos 18 paklaustas, kodėl jo sūnus ginkluoto konflikto atveju, pavyzdžiui, Juodkalnijoje, turėtu dalyvauti karo veiksmuose, Trump atsakė:" Aš pats apie tai galvoju". "Juodkalniečiai - stiprūs ir agresyvūs žmonės, jei jie pradėti rodyti agresiją, sveikinu - prasidės Trečias pasaulinis karas", - asakė JAV prezidentas.

Pakeiskit vietoj "juodkalniečiai" "Lletuviai" ir darykit išvadą, ar amerikiečiai laikys, Lietuvą nekaltą auka ir ar lis dėl jos į branduolinį karą. Taigi, jei "pavilioniai" savo pasieks ir "naglai atsisės" už Putino ir Trampo stalo kad "diktuoti sąlygas" ir "pertvarkyti" dialogą tarp Rusijos ir JAV, tada Rusijos ir JAV lyderių meniu atsiras punktas: išrašyti "pavilioniams" Šarko dušą ir uždėti jiems tramdomuosius marškinius.