Vaikų grobimo konsultantė Kristina Paulikė dirba Lino Kukuraičio patarėja

Autorius: visuomenedotcom.wordpress.com Šaltinis: https://visuomenedotcom.wordpr... 2018-07-20 10:51:01, skaitė 766, komentavo 0

Vaikų grobimo konsultantė Kristina Paulikė dirba Lino Kukuraičio patarėja

Sisteminis portalas pranešė, jog Kristina Paulikė, nepatekusi į Seimą, būdama tikra tautininkė, ir patriotė, kraunasi lagaminus, ir išsiparduoda asmeninius daiktus: nes, atrodo, neturi nė už ką bilieto sukrapštyti į užsienį.

“Darbo Berlyne yra, kad ir paprasto”, prisipažino “daugiavaikė”, kuri negali niekada išvardinti, kurie iš 7 vaikų yra jos, o kurie ne jos.

Pastovus melavimas, biografijos slėpimas, intrigos internete, šmeižiškų FB grupių kūrimas, raginimas Norvegijoje netekusių vaikų mamas grobti vaikus davė rezultatą: Paulikė pasidarė nepageidaujama Klaipėdoje, ir Lietuvoje.

paulike5

Ji skundžiasi negaunanti darbo. Todėl plaus indus Berlyne, ką nors veiks, kad tik išgyventų.

Nors jau anksčiau buvo viešinta, kad Paulikės ir jos vyro pajamos yra 305 litai per metus, niekas nebuvo atkreipęs į tai dėmesio.,

Neatmestina, kad neturint lėšų, pačiai Paulikei pradėjo grėsti vaikų atėmimas.

Todėl kraustosi kur nors toliau;

Palinkėkime šiai galimai šmeižikei sėkmės. Ir ten įsikurti, ir pasilikti.

P.S. Iš graudaus teksto delfinuose, susidaro įspūdis, jog Kristina Paulikė, sistemingai šmeiždama vaikų netekusias šeimas, tikėjosi už tai gauti mainais Seimo nario kėdę.