Maiklas Braunas. Septynios priežastys, kodėl genderizmo revoliucija žlugs

Autorius: Maiklas Braunas Šaltinis: http://www.propatria.lt/2018/0... 2018-07-23 11:26:10, skaitė 513, komentavo 0

Maiklas Braunas. Septynios priežastys, kodėl genderizmo revoliucija žlugs

DrMLBrown.jpg

Nuoširdžiai tikiuosi, kad kiekvienas vaikas ir suaugusysis, kovojantys su problemomis dėl lyties tapatybės, ras pilnatvę, ramybę ir laimę. Nuoširdžiai viliuosi, kad sulauksime dienos, kai kiekvienas asmuo, kuris jaučiasi užstrigęs svetimame kūne, ras sprendimą ne hormonuose ar radikaliose operacijose, bet savyje. Tuo pačiu, negaliu pritarti genderizmo revoliucijai (angl. transgender revolution) ir manau, kad galiausiai ji žlugs. Štai kodėl.

Genderizmo revoliucija yra engėjiška. Neseniai galėjome skaityti apie tai, kad „pagal svarstomas Minesotos universiteto gaires kreipinys į dėl lyties sutrikusį (angl. gender-confused) studentą, dėstytoją ar administracijos darbuotoją panaudojant ne jo ar jos pageidaujamą įvardį galės tapti atleidimo ar pašalinimo iš universiteto priežastimi.

Taigi, negana biologiniams vyrams leisti tapatintis su moterimis. Visuomenė privalo prie to prisitaikyti, kitaip bus baudžiama. Toks įstatymas jau galioja Niujorke, Kanada taip pat žengia panašaus reguliavimo link.

Ilgalaikėje perspektyvoje tai negali pasisekti. Visuomenė tai atmes.

Genderizmo revoliucija – iracionali. Genderizmo aktyvistai pasiekė, kad kai kurių aukštųjų mokyklų vyrų tualetuose būtų galima įsigyti tamponų. Mums teigiama, kad vyrai taip pat gali sirgti mėnesinėmis. Save vyru laikanti moteris, kuri kas mėnesį serga mėnesinėmis, iš tikrųjų yra mėnesinėmis sergantis vyras.

Ir mes turime tuo tikėti? Nemanau.

Neseniai genderizmo aktyvistai pasiekė naują iracionalumo lygį: vyrai, kurie save laiko moterimis, paskelbė, kad jie taip pat serga mėnesinėmis, tik kitaip: „Niekas nemoko translyčių merginų apie mūsų mėnesines. Būna toks keistas laikas, kai būname nepastovios nuotaikos, patiriame spazmus, būname liūdnos ir nežinome, kodėl, ir tiesiog priskiriame tai kitai priežasčiai. Jūsų žiniai, translytės merginos taip pat serga mėnesinėmis“.

Taigi, biologinė realybė turėtų būti apibrėžta iš naujo.

Genderizmo revoliucija yra nesveika. Genderizmo aktyvistai teigia, kad nesėkmingai nustatyta ir gydyta lyties disforija baigsis depresija, savižudybe ar kitokiu savęs žalojimu. Esu tikras, kad kai kada hormonų terapiją ir operacijas išgyvenę asmenys yra labiau patenkinti savo gyvenimu. Tačiau kiti atkreiptų dėmesį į aukštą lyties keitimo operacijas išgyvenusių asmenų savižudybių lygį bei daugybę žmonių, kurie gailisi lyties keitimo.

Reikėtų susirūpinti ir dar dėl kai ko. Neseniai antraštė gėjų interneto svetainėje skelbė, kad hormonų terapija susijusi su pavojingomis sveikatos problemomis. „Širdies darbą ir kraujo apykaitos sistemą tyrę mokslininkai nustatė, kad translytės turi didesnę tikimybę nei lyties nekeitę asmenys patirti insultą, širdies smūgį ir kraujo krešulius.“

O kaip vaikai, kurie dar nesulaukę brandos geria hormonų blokatorius ir tuomet visą gyvenimą vartoja hormonus? Kokie bus padariniai jų sveikatai?

Genderizmo revoliucija yra radikali. Neseniai populiari aktorė Scarlett Johannson pajuto genderizmo aktyvistų rūstybę ir atsisakė translyčio vyro vaidmens. Kaip moteris drįsta vaidinti translytį, kai yra pakankamai translyčių, kurie galėtų atlikti tą rolę?

Tačiau ar ne būtent tai daro aktoriai? Jie vaidina įvairiausius vaidmenis, kurie nesusiję su jų privačiu gyvenimu. Jie vaidina piktadarius ir vagis, atletus ir politikus, melagius ir šventuosius, geriečius ir blogiečius, super herojus ir super nusikaltėlius, ateivius ir vampyrus. Visa tai priimtina tol, kol jie nevaidina translyčių.

Tai pasako pakankamai.

Genderizmo revoliucija yra pavojinga. Kai teigiate, kad moterimi besijaučiantis vyras turi teisę naudotis moterų tualetais ir persirengimo kambariais, ieškote bėdos.

Štai Anglijos žiniasklaida praneša, kad „translytis kalinys, įkalintas moterų kalėjime nepaisant to, kad jam nebuvo atlikta lyties keitimo operacija, seksualiai užpuolė keturias kalines ir buvo perkeltas į vyrų kalėjimą“. Taigi biologinis vyras, turintis visus vyriškus lytinius organus ir jaučiantis potraukį moterims, buvo patalpintas į moterų kalėjimą.

Tokie rezultatai buvo neišvengiami.

Genderizmo revoliucija – nenatūrali. Tarp vyrų ir moterų yra esminių, nepaneigiamų skirtumų, todėl vis didėja pasipriešinimas prieš biologinių vyrų varžybas su biologinėmis moterimis.

Netgi tarp feminisčių ir lesbiečių yra pasipriešinimo prieš translyčių traktavimą moterimis. Tam yra gera priežastis – biologinis vyras niekada nebus moterimi.

Genderizmo revoliucija yra išpuolis prieš vaikus. Genderizmo aktyvistai mums sakys, kad jie padeda vaikams, kad saugo juos nuo metų metus trunkančio sielvarto, skausmo ir sutrikimo. Realybėje kiekvieno vaiko, kuriam gali padėti (ir tais atvejais – trumpai ir ne holistiškai), sąskaita jie sutrikdo daug daugiau vaikų.

Kaip klausė laikraštis Daily Mail, „Ar tokie jauni vaikai kaip vienuolikmečiai yra pajėgūs priimti jų gyvenimą keičiančius sprendimus apie lytį?“.

Žaidžiame su ugnimi ir, tikėtina, kad iki kol atsibusime, bus daugybė nukentėjusiųjų.

Būtų galima pasakyti kur kas daugiau, bet apibendrinkime. Dešimtmečiais milijardai investuojami ieškant vaisto nuo vėžio, nes esamų sprendimų nepakanka. Ta pačia gaida reikėtų  tobulinti gydymą tiems, kuriems diagnozuota lyties disforija. Neabejotinai yra geresnių būdų nei hormonų blokatoriai vaikams, dviguba mastektomija ir lyties keitimo operacijos vyresniems paaugliams ir hormonai visam gyvenimui.

Dirbkime šia linkme ir tuo pačiu priešinkimės genderizmo revoliucijai. Esame tai skolingi savo vaikams ir anūkams.

Versta pagal '7 Reasons Why the Transgender Revolution Will Fail'.