A. Račas. Vis dar naudojuosi proga ir viešai kreipiuosi į Laisvės dešrelių kepėją už ES pinigus Andrių Tapiną - apskųsk mane prokuratūrai

Autorius: Artūras Račas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-07-26 13:15:54, skaitė 1654, komentavo 1

A. Račas. Vis dar naudojuosi proga ir viešai kreipiuosi į Laisvės dešrelių kepėją už ES pinigus Andrių Tapiną - apskųsk mane prokuratūrai

Andriuk, apskųsk mane prokuratūrai (galima Klaipėdos, Visagino arba Vilniaus Leišiui), nes aš, nors ir būdamas lietuviu, Lietuvos Respublikos piliečiu, patriotu ir nacionalistu, manau, kad (o koks siaubas ir kaip mums visiems tai yra sunku pripažinti), A.Ramanauskas-Vanagas yra prisidėjęs prie civilių gyventojų žudynių Lietuvoje.

Aš suprantu, kad Tau, Andriuk, naudojantis ES parama, yra labai lengva vaidinti patriotą, bliauti apie "kacapus", ir terorizuoti rusų tautybės Klaipėdos tarybos narį, kuris turi kitokią nuomonę, nei Tu, Už dyką, be ES paramos.

Tau lengva tai daryti, nes Tu, deja, kaip ir aš, lietuvis pagal tautybę. Be to, dar ir apdovanotas kolaborantės Dalios Tau išskirtu ordinu už nuopelnus savo darbui. Kurį Tu dirbi gerai, nuoširdžiai, su kaupu.

Pabūk partriotu, Andriuk, apgink Lietuvos garbę, parašyk dar vieną pareiškimą prokuratūrai. Sorry, kad negaėsi vadinti manęs "kacapu", bet gali vadinti "vatniku", kaip jums, ordininkams, įprasta.

Aš nesupyksiu. Nes labai norėčiau pasimayti su Tavimi, Laisvės dešrelių už ES pinigus specialiste, teisme ir ten viešai su tavimi padiskutuoti apie tai, kas yra žodžio laisvė, kas yra teisė turėti nuomonę ir ją laisvai neapmokamai reikšti.

Žinai, Andriuk, aš vis dar tikiu, kad Lietuva yra demokratinė valstybė ir kad demokratinėje valstybėje teismai yra nepriklausomi nuo dešrelių, ES paramos ir ordinų. Ne kartą ir ne du turėjau progos tuo įsitikinti ir todėl labai džiaugiuosii esąs lietuvis ir Lietuvos Respublikos pilietis.

Tik man truputį gėda, kad Tu Andriuk, taip pat esi lietuvis ir taip pat turi Lietuvos Respublikos piliečio pasą. Mano asmenine nuomone, Tu, Andriuk, darai gėdą lietuvių tautai ir Lietuvos valstybei.

Pameni, Andriuk, viešai sakiau, kad Tu esi mazgotė. Tu nereagavai, nes galbūt Laisvės dešrelių projekte ES paramai nebuvo skirta finansavimo išaiškinimui, kad Tu nesi mazgotė.

Bet, Andriuk, Tu juk Laisvės šauklys, Tu skleidi demokratiją Rusijoje ir Ukrainoje, Tu juk nesi užkalnis ar vaitulionis, kurie parduoda savo nuomonę už Judo grašius.

Parašyk pareiškimą prokuratūrai nemokamai, nes aš teigiu, kad A.Ramanauskas-Vanagas, su visa pagarba jo asmenybei ir veiklai, yra prisidėjęs prie civilių Lietuvos gyventojų žudymo.

Jei Lietuva - laisva šalis, mes galime apie tai kalbėti. Kaip lietuvis su lietuviu, kaip patriotas su patriotu. Išsiaškinkime tarpusavyje, tai bus garbingiau, nei joti ant "kacapų".

Nebūk mazgote, Andriuk. Būk patriotu.

Aš Tavimi tikiu. Juk ne veltui Tu esi ordininkas.

Pagarbiai

Artūras Račas. Be ordino ir ES paramos.