Paaugliai Jungtinėje Karalystėje įvykdė protu nesuvokiamą nusikaltimą: tarp užpuolikų ir lietuvis

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-07-30 17:28:03, skaitė 573, komentavo 4

Paaugliai Jungtinėje Karalystėje įvykdė protu nesuvokiamą nusikaltimą: tarp užpuolikų ir lietuvis

Penktadienio vakarą Beri Sent Edmundso mieste Jungtinėje Karalystėje keturi paaugliai įvykdė protu nesuvokiamą nusikaltimą. Paaugliai parke ant suoliuko gulėjusią neįgalią moterį apmėtė kiaušiniais, apipylė vandeniu ir miltais, o po to sustojo už jos ir besišypsodami nusifotografavo. Pranešama, kad vienas iš vaikinų yra lietuvis.

Nuotrauka vienas iš paauglių pasidalino socialiniame tinkle „Snapchat“, o tai sukėlė didžiulį žmonių pasipiktinimą. Beri Sent Edmundso gyventojai tvirtina, kad nuotraukoje pozuojantys paaugliai priklauso gaujai, kuri jau ilgą laiką terorizuoja miesto gyventojus. „Aš vengiu to parko, nes jie ten susirenka apie 17 valandą vakaro ir vartoja narkotikus bei geria alkoholinius gėrimus“, – „Daily Mail“ sakė viena senyva moteriškė. Policija praneša, kad nukentėjusioji į penktą dešimtį įžengusi moteris, kuriai yra diagnozuoti psichikos sutrikimai.
Istorija sulaukė pasaulinio dėmesio, kada ja pasidalino komikas Robinas Armstrongas. Vaizdo įrašą peržiūrėjo daugiau kaip 2,4 mln. žmonių, o juo pasidalino 51 tūkst. „Facebook“ vartotojų. R.Armstrongas teigia, kad moteris nuo užpuolikų bandė pabėgti, tačiau vaikinai besivydami moterį toliau į ją mėtė kiaušinius. Visi keturi berniukai, kuriems nuo 15 iki 17 metų, buvo sulaikyti, tačiau vėliau paleisti į laisvę laidavus jų tėvams, kad bus bendradarbiaujama su policijos pareigūnais. „Toks elgesys yra visiškai nepriimtinas. Noriu visus patikinti, kad rimtai tiriame šią bylą“, – teigė inspektorius Anthony Bridglandas. Socialiniame tinkle „Facebook“ žmonės aktyviai dalinosi informacija apie berniukus. „Pozuojate nuotraukai? Kitą kartą pozuosite policijos nuovadoje“, – kalbėjo R.Armstrongas. Žmonės po R.Armstrongo įrašu paskelbė informaciją, kad vienas iš užpuolikų yra nepilnametis lietuvis R.M. „Jį policijai įdavė tėtis pamatęs ką sūnus padarė“, – „Facebook“ rašė Michele Todd. Kiek lietuviui metų ir koks jo vaidmuo miestą terorizuojančioje paauglių grupuotėje incidento tyrėjai nepraneša. Beri Sent Edmundso miesto policijos pareigūnai tvirtina, kad bus tiriamos visos paauglių išdaigos, kurios galėjo išaugti į nusikalstamą veiklą.