Iškrypėliai valdantys "išsivysčiusios" demokratijos šalis - nuolatinis vyriausybinių krizių ir skandalų šaltinis. Šįkart Prancūzijoje

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2018-08-01 11:10:26, skaitė 1276, komentavo 4

Iškrypėliai valdantys

Šiandien Prancūzijos parlamente vyks du balsavimai dėl nepasitikėjimo šalies vyriausybe, kuriuos inicijavo tiek Prancūzijos dešinieji, tiek kairieji. Šios iniciatyvos susijusios su ką tik atleistu iš pareigų prezidento Emanuelio Makrono apsaugos vadovu Alexandr'u Benalla, kuris buvo nufilmuotas laisvalaikiu mušantis protestuotojus kartu policijos pareigūnais.

Tačiau yra dar vienas šios keistos istorijos aspektas, menkai atspindėtas mūsų tolerantiškoje spaudoje.

Mat Prancūzijos žiniasklaidoje kilo skandalas, susietas su tuo - kaip tas menko išsilavinimo, bet neblogų fizinių duomenų 26 metų marokietis padarė tokią karjerą ir tapo itin artimu Prezidento bendražygiu, jo asmeninės apsaugos vadovu, branduolinio lagaminėlio nešiotoju bei "akimis" Parlamente, apeidamas daugybe tokių pareigų trokštančių rimtų profesionalų?

Juolab, pasirodė informacija, kad to veikėjo mėnesinė alga buvo 8000 eurų, o apsigyveno jis poros šimtų kvadratų dviaukščiame bute prestižiniame Paryžiaus rajone, kam net tokios solidžios algos nelabai pakanka.

Remdamiesi savo šaltiniais žiniasklaidininkai iškėlė visai įtikinamai skambančią versiją, kad karštas vyrukas iš Maroko buvo E.Macron'o "aktyvus partneris". Kas ir padėjo jam siekti įspūdingos karjeros bei gyventi akivaizdžiai ne pagal pajamas.

Susinervinęs E.Makronas suskubo piktai neigti tokius įtarimus, nors ir nesugebėjo rišliai paaiškinti - už kokius tokius unikalius sugebėjimus bemokslis 26 metų marokietis pavirto Prezidento apsaugos vadovu ir itin artimu jam žmogumi.

Ką gi, klausimai kol kas lieka atviri. Gal vaikystėje pedofilijos auka tapęs simpatiškasis Macron'as išties lieka ištikimas pensijinio amžiaus senučių grožybių mylėtojas? O gal ir priešingai - išsigydė nuo gerontofilijos ir pamėgo karštus vyrukus iš Afrikos? Žvakės nelaikiau, tai galutinės nuomonės tuo klausimu neturiu

Tik nejučiomis dingojasi, kad vis gi čia gali būti analogiškas atvejis, kaip su Eurokomisijos Prezidento chronišku alkoholizmu. Gandai apie kurį sklando seniai, nors jis pats viską piktai neigia, o pasaulio elitas bei tolerantiška žiniasklaida nuduoda naivias minas, tarsi nepastebi prisilakusio iki žemės graibymo Ž.K. Junkerio pušinėjimo oficialiuose renginiuose.

#MacronBenallaLoveStory
#TikraMeileTikTarpVyru
#KarjeraPerLova
#HomoScandal
#MatKaipBuna

Šaltiniai ir nuorodos:

https://www.express.co.uk/…/macron-news-alexandre-benalla-s…
http://www.dailymail.co.uk/…/Emmanuel-Macron-says-fired-sec…
https://www.telegraph.co.uk/…/macron-jokes-not-lover-takes…/