Seimo NSGK pirmininko teigimu, R. Juknevičienė yra melagė ir etikečių klijuotoja

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/seimo-... 2018-08-02 10:19:01, skaitė 646, komentavo 1

Seimo NSGK pirmininko teigimu, R. Juknevičienė yra melagė ir etikečių klijuotoja

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininkas Vytautas Bakas dėl politikų išsakytų teiginių ateityje rekomenduoja komentaro kreiptis ne į pačius politikus, o į politologus.

Tokią netikėtą nuomonę politikas išsakė paprašytas pakomentuoti naujausią NATO Parlamentinės Asamblėjos prezidentės, Seimo NSGK pirmininko pavaduotojos, Rasos Juknevičienės paviešintą šiurpinančią informaciją apie Kremliaus veikimą mūsų valstybėje.

Kaip žinoma, konservatorė paskelbė apie tai, kaip per žaliųjų valstiečių lyderį Ramūną Karbauskį Kremlius veikia Lietuvoje ir kaip Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys Arvydas Juozaitis atlieka antraeilį, bet svarbų vaidmenį daužydamas Kovo 11- osios Lietuvą.

Apie tai buvo skelbta publikacjoje „Rasos Juknevičienės išpažintis: buvo įjungti visi mygtukai“.

V. Bakas kiek anksčiau, po R. Juknevičienės paviešintos informacijos apie tai, kad didžiausios parlamentinės partijos lyderis Ramūnas Karbauskis yra Kremliaus projektas ir vykdo hibridinį karą prieš Lietuvą, yra teigęs kad tai yra normalu, kad tai normali politinė retorika.

Tačiau šį kartą žaliasis valstietis pasakė, kad jis nesakęs, kad tai yra normalu, esą tai tik jo žodžių interpretacija.

Pasak V. Bako, R. Juknevičienės klijuojamos rusų įtakos agentų etiketės ir visi išsakyti teiginiai apie Kremliui dirbančius žaliuosius valstiečius nėra tiesa.

„Klijuoti etiketes yra nesąžininga, bet aš negaliu smerkti opozicijos dėl to ir tame tarpe tų, kurie interpretuoja mano žodžius“, - teigia NSGK pirmininkas.

ekspertai.eu_komentaras3-07.png

Jei tikėti V. Baku, kad R. Juknevičienė kiekvieną dieną kalba netiesą, t.y. meluoja, (o ji kiekvieną dieną viešai skelbia informaciją apie Rusiją ir Kremliui tarnaujantį R. Karbauskį ir ne tik) ar tai nekompromituoja visos labai svarbaus komiteto – Nacionalinio saugumo ir gynybos – veiklos? Ir dar blogiau – ar tokia konservatorės veikla nekompromituoja viso NATO? Ir kuo labiau tikėti – V. Baku ar R. Juknevičiene?