Rasą Juknevičienę iš NATO pervedė į NASA?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-08-04 07:37:23, skaitė 538, komentavo 3

Rasą Juknevičienę iš NATO pervedė į NASA?

Paskutinėmis dienomis pastebėta, kad Rasa Juknevičienė vis dažniau kalba apie kosmosą ir neištirtas kosmoso platybes.

Rasos Juknevičienės  bendravimas su kosmosu išaiškėjo LRT laidoje “Dienos tema“ kurioje Rasa Juknevičienė ir prasitarė apie kosmosą ir jos gyventojus.

Po laidos Rasa Juknevičienė savo facebook paskiroje rašė:

“Ar sunku vienoje laidoje dalyvauti su kosmoso gyventoju? Sunku“

Rasa Juknevičienė NATO

Šiaip Rasa Juknevičienė labiau žinoma kaip NATO darbuotoja, nes paskutiniu metu be NATO atributikos Rasa greičiausiai, tik į vonią viena eina, nors…

Raisa Juknevičienė NATO

Negi Rasą pervedė į NASA?

Dabar liko laukti kada Rasa Juknevičienė pradės Lietuvius gąsdinti Rusijos kosminiais ginklais ir neatpažintais skraidančiais objektais. Įdomiausia tai, kad Rasa Juknevičienė susikalba su kosmoso gyventojais ir sugeba su jais užmegzti ryšį.

Ar, tik nebus taip, kad Lietuva išgarsės kosmonautikos srityje ir taps žinome visoje Saulės sistemoje, o gal, net ir visoje galaktikoje.

Šitie Rasos Juknevičienės pasiekimai tikrai nėra jos vienos nuopelnas ir jai nepavyks viso šito nuslėpti, nes Delfyje ir kituose apie kosmosą ir G taškus rašančiuose portaluose tenka pastebėti jos mokytoją Vytautą Landsbergį, kuris jau kelinti metai skleidžia nežemišką informaciją kurią tesugeba iššifruoti Rasa Juknevičienė, Zygimantas Povilionis ir dar keli su kosmonautika ir kitomis galaktikomis bendro turintys asmenys.

Rusija turi Jurijų Gagariną, o ko mums neturėti Rasos Juknevičienės, pirmosios NASA kosmonautės, užmezgusios kontaktą su kitos civilizacijos atstovu ir jį prikalbinus sudalyvauti Lietuvos televizijos debatų laidoje. Nors kaip ji rašė, kad jai buvo sunku, bet mes tikimės sulaukti daugiau svečių iš kitų civilizacijų ir planetų, tad to, Rasai nuoširdžiai ir linkime.

“Ant bajerio“ Vaidas Žemaitis