Apie Putino "ichtamnietus", penktą NATO sutarties straipsnį ir kaip delfis daro propagandines klaidas

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-08-04 17:01:00, skaitė 553, komentavo 2

Apie Putino

Delfis. 2018 m. liepos 10 d. "Nepasimokė: Sirijoje kovoti pradeda nauja rusų privačių samdinių bendrovė"

Vėl apie Rusiją ir Rusijos savanorius karuose užsienyje:

- "reikalaujama apibrėžti teisinį privačiose karinėse bendrovėse tarnavusių rusų statusą";
- "plūsta per kovas Sirijoje sužeistų asmenų skundai. Jie negauna iš valstybės „socialinės, reabilitacinės ir ekonominės“ pagalbos, nes samdomi privačių karinių bendrovių kovotojai neturi jokio teisinio statuso".

Och, kokie tie vatnikai тупые. Taigi Putinas sakė, kad "их там нет..." Tai tokie "ichtamnietai". Ir Ukrainoje nėra. Vatnikai tiki.

Anot politologų, "tuo netiesiogiai pripažįstama, kad Rusijos pajėgos kovojo Ukrainos rytuose."

KLAUSIMAS politologams :-) o kam reikia netiesioginių įrodymų, jei yra tiesioginiai įrodymai?

Gal nėra tų tiesioginių įrodymų? Oi delfi... Oi... Nežinot kas yra skaitymas tarp eilučių. Bet aš jums paaiškinsiu. Mokykitės. Dėkoti nereikia. Nebent darbo turit? Priimtumėt dirbti? Algą sutarsim?

Paskaitom lietuviškus patikimiausius šaltinius rašančius kaip jie teigia - Tiesą vien tik tiesą ir jokios propagandos  išskyrus Tiesą!

Pasicituojam kad ir tą patį Delfį:

"Spec. pajėgų karys: nukenksmintų priešų skaičius, manau, nustebintų Lietuvą" 2015m. lapkričio 27d.

Sužeidžiamas karys jam nutraukiama koja ir sužalojamos akys. Bet Karys išgydytas atstatyta rega ir jis vedė gyvenimas trykšta fontanu.

Kadangi pas mus ne akvariuminės žuvytės atmintis - mes randam infą apie šį kareivį 2018 metais. Pats Saldžiūnas pasakoja.

 

Aišku, kad Lietuvos institucijoms nusišvilpt ant sužaloto kario. Bet neaišku kodėl ir už ką. Saldžiūnas nesigilina. Pasižiūrim ką ir kaip Lietuvos vardu Karo ministras siunčia į misijas užsienyje. Juk tai nesunku ir greitai galima susigūglinti:

KAM:
"Lietuvos kariuomenės kariniams vienetams, sudarytiems iš karių ir civilių krašto apsaugos sistemos  tarnautojų, teisę dalyvauti tarptautinėse operacijose suteikia Lietuvos Respublikos Seimas."

Oho! Kaip puikiai suformuluota. Pastebėjot? Aš ne juristas, bet atkreipiau dėmesį. SUTEIKIA TEISĘ. Seimas nė prie ko. Suteikia tik TEISĘ. Seimas per prievartą į užsienio safarius pašaudyti už pinigus į žmones nesiunčia nė vieno kario. Nei Prezidentė Lietuvos valstybės vardu į misijas karių užsienyje nesiunčia. Jokio įsakymo vykti ir žūdyti afganistaniečius nėra. Valstybė nė prie ko. Lygiai taip pat Valstybė neatsako ir nieko neskolinga SAVANORIUI kariui jei jam ten nutrauks ranką ar galvą. Valstybė nieko neskolinga jo šeimai.

Ir nė vieno Lietuvo piliečio neturėtų graužti sąžinė matant bekojį buvusi savanorį. Tai buvo jo asmeninis pasirinkimas.

Kaip formuojamos misijos užsienyje. Pasigilinam.

Juodai ant balto parašytas nutarimas:

LIETUVOS RESPUBLIKOS VYRIAUSYBĖ - N U T A R I M A S
1. Tarptautinių operacijų padaliniai formuojami savanoriškumo principu iš profesinės karo tarnybos karių ir atsargos karo prievolininkų.

SAVANORIŠKUMO PRINCIPAS!

Visiems viskas aišku? O dabar BOMBA:

Įsivaizduokit, kad yra užpuolama viena iš NATO valstybių. Arba Ukraina. Ir Lietuvos  Sausumos pajėgų Lietuvos Oro pajėgų Lietuvos Jūrų pajėgų Lietuvos Specialiųjų operacijų pajėgų Lietuvos Jorkšyrų elfų Vadė ir Komandorė  majorė Dalia Grybauskatė Polikarpovna remdamasi penktuoju NATO sutarties nuspręndžia suformuoti užsienio karinę misiją padėti NATO valstybei apsiginti nuo priešo. Seimas vienbalsiai tokią teisę suteikia Karo ministrui. O toliau? Kas įdėmiai skaitėt - savanoriškumo principas. Ir padarom tokį variantą - nėra Lietuvoje savanorių kurie panorėtų numirti gindami kitą NATO valstybę. Nu nėra nė vieno kario savanorio. Ir Lietuva nepasiunčia nė vieno kario ginti kitos NATO šalies.

Taip išeina, kad Lietuvai negalioja Penktas NATO sutarties punktas, nes užsienio misijos formuojamos savanoriškumo principu. Ir jei neatsiras savanorių, tai niekas iš Lietuvos pusės negins kitos NATO valstybės.

Savanoriai šauktiniai dalyvauja tik Lietuvos gynyboje.

Kaip jums mano išaiškinimas apie NATO sutarties penktą straipsnį? Jei patiko minčių dėstymo seka - leidžiu kopijuoti keisti tekstą ir platinti po Karo propagandistų straipsniais.

Tai yra BOMBA. Lietuvai negalioja penktas NATO sutarties straipsnis.