Klausimas: koks ryšys sieja Jungtinėje karalystėje nuteistą gangsterį Gytį Inokaitį (35) ir Kauno teisėją, KGB rezervistą Edmundą Inokaitį?

Autorius: Kristina Sulikienė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-08-04 21:50:24, skaitė 820, komentavo 4

Klausimas: koks ryšys sieja Jungtinėje karalystėje nuteistą gangsterį Gytį Inokaitį (35) ir Kauno teisėją, KGB rezervistą Edmundą Inokaitį?

Demokratinėje valstybėje, pamačius gansterių pavardes užsienio spaudoje, ir aiškiai esant parašyta, jog gaujos vado tėvas iš Kauno, kyla natūralus klausimas – ar garsus Kauno teisėjas, kuris iš Kauno miesto apylinkės teismo pirmininko pareigų buvo atstatydintas tik po kažkokio parodomojo „veiklos tyrimo“, kuris aišku parodė visišką bardaką ir savivalę minėtame teisme – yra susijęs su 2018 07 28 Jungtinės karalystės karališkojo teismo nuteisto už ginkluotą apiplėšimą, subūrus nusikalstamą gaują, Gyčio Inokaičio?

Aišku, Dalia Grybauskaitė plieniniu tonu atrėš, jog „teismuose yra tikras proveržis“.

Kas, kad paprastas Runkelistano runkelis, kurių apie 600 000 gyvena skurdo riboje, 1 mln. išvykęs, o likusiam milijonui plaunamos smegenys apie raketas, kurių reikia prisipirkti, kad apsigintume nuo kas dieną puolančio...ruso (??) – neturi galimybės pasitikrinti, ar 1954 metais Lazdijų rajone gimęs Edmundas Inokaitis ir 1983 metais gimęs Gytis Inokaitis, abudu iš Kauno, yra giminės?

Teisėjas, KGB rezervistas Edmundas Inokaitis gali man atrėžti „atstokit nuo manęs, aš sau nagrinėju bylas ir nagrinėsiu, koks skirtumas, giminė man ar ne giminė“.

Lietuvoje, kurioje kas dieną kalbant apie puolančius rusus, teismuose vis dar dirba anos sistemos kad ir rezerviniai sargai, jie dirba net diplomatiniam korpuse – įmanomas toks požiūris į darbą.

Koks skirtumas, runkeliai tegul klausia, o man dzin.

Kadangi man ne „dzin“ mūsų supuvusi ir užrūgusi teismų sistema, kur teismų posėdžiai neretai panašūs į klounadas ir šou pasirodymus, tai aš ir klausiu – ar Edmundas ir Gytis Inokaičiai yra giminės?

Prie šio klausimo pridedu jų abiejų nuotraukas.

Gytis Inokaitis
Gytis Inokaitis - Anglijos banditas (sūnus, sūnėnas?)

Edmundas Inokaitis
Edmundas Inokaitis - Kauno teisėjas (tėvas, dėdė?)

Mane nuo 3 metų mano tėtis etnologas mokė analizuoti veidus, juokais jis tai vadina „mordografija“. „Mordografijos“ mokslas naudojamas nustatyti etnosus, rases, tautybes, o gabus žmogus gali nustatyti ir giminystę. Kaip ganėtinai pogabis žmogus, aš galiu iškelti prielaidą, jog abiejų Inokaičių smakrai yra vienodi, tai yra labai didelis genetinis panašumas, veido forma – irgi identiška.

Gal kas Kaune arba kur nors Lietuvoje žino atsakymą į šį klausimą? Juk Jungtinės Karalystės spauda rašo, jog teismas apklausė Gyčio Inokaičio klasiokus iš Kauno: jie paliudijo, jog buvęs klasiokas niekur vienoje vietoje neužsibūdavo. Klasiokai turėtų ką nors žinoti. Arba tie, kurie nemėgsta visų šitų rezervistų.

Jeigu paaiškėtų, jog teisėjas ir gangsteris  susiję giminystės ryšiais, tai absoliučiai nebūtų pirmas atvejis Kauno teismuose. Viena teisėja su labai egzotiška pavarde palydėjo į kalėjimą savo nusikaltusį sūnų, po to bandė lyg niekur nieko nagrinėti bylas – kas čia tokio, kad sūnus nusikaltėlis, bet paskiau jau Dalytė, atrodo, liepė trauktis.

Atsakymas į šitą klausimą svarbus, turint galvoje, jog Edmundas Inokaitis dar ir šiandien, kaip rašo teismai.lt, nagrinėja bylas kaip paprastas teisėjas.

Jeigu „teisėjų korpusas“ ir Dalytė nesuvokia mano klausimo esmės, pasufleruosiu, jog jeigu sūnus ar sūnėnas kūrė nusikalstamą ginkluotą grupuotę, ir įvykdė plėšimą už 1 mln. svarų, o brangenybės nebuvo atrastos, tai meta šešėlį ant REPUTACIJOS. Jeigu dar nesupratot, paaiškinsiu – jeigu šeimos auklėjimas toks, jog atžala sukuria nusikalstamą gaują, ir nusikalstamu būdu įgyja didelės vertės turto, kurį paslepia, šešėlis krinta ant jo artimiausios aplinkos žmonių, taigi, ir tėvų bei dėdžių. Todėl būtina žinoti, ar teisėją ir gansterį giminystės ryšiai sieja?

2013 metais Kauno apylinkės teismo teisėjas Edmundas Inokaitis su žmona deklaravo turto ir santaupų už 3,283 mln. litų. Visi žinome, jog teisėjų algos nėra tokios, jog būtų įmanoma sukaupti milijonus vien iš algos. Todėl labai lauksiu atsakymo į mano klausimą. Jeigu jis bus toks, jog „niekas nesieja“, tiesiog nusiris akmuo nuo pečių, nes dabar yra labai baisu ir nejauku už bylininkus. Gal, tarkime, daugeliui kyla įtarimas, jog gal teisėjas naudojasi Jungtinėje Karalystėje prisiplėštais kapitalais, ir lyg niekur nieko nagrinėja bylas, ir dar auklėja visus kaip reikia gyventi? Juk todėl Vakarų valstybėse teisėjų biografijos būna viešos, o Amerikoje teisėjai būna netgi renkami. Lietuvoje teisėjų biografijos, ir tuo labiau jų atžalos – vis dar po paslapties skraiste, o to neturėtų būti.