Kodėl dangstomas ir slepiamas “Žilvičio pedofilas“?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-08-07 13:15:14, skaitė 1312, komentavo 7

Kodėl dangstomas ir slepiamas “Žilvičio pedofilas“?

Lietuvą supurtė dar vienas pedofilijos skandalas – Klaipėdos rajone, vaikų stovykloje „Žilvitis“, vyriškis seksualiai priekabiavo prie trijų nepilnamečių mergaičių. Vyriškis atvežęs savo dukrą į stovyklą liko joje nakvoti ir galimai tvirkino mažametes mergaites.

Seksualiniu priekabiavimu kaltinamas vyras prieš tai vaikų stovykloje lankėsi ne kartą. Čia jis dirbo ne vadovu ir fotografu. “Žilvičio“ vadovo B.Kalvaičio žiniomis, vyras yra apsigynęs disertaciją ir Vilniuje turi advokatų kontorą.

Policija pranešė, kad šeštadienį Klaipėdos rajone, stovyklavietėje, savanoriu apsaugininku dirbęs vyras (g. 1975 m.) galbūt atliko tvirkinamuosius veiksmus trims mažametėms (g. 2008 m., g. 2005 m. g. 2008 m.) mergaitėms. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Antradienį pranešta, jog vyras nebus suimtas. Jis paliestas iš areštinės. Savi gina savus?

Kas jis, kodėl slepiama vardas ir pavardė?

Kodėl Lietuvos policija nepraneša kas jis toks, gal atsirastų ir daugiau nuo šio “teisininko“ nukentėjusių vaikų? Peršasi, tik viena mintis, kad Lietuva dangsto pedofilus ir labai gina jų teises.

Jis dirbo fotografu…

Pagal pasaulinę pedofilų ir prekybą vaikais praktiką yra susiformavęs vienas modelis. Fotografai pedofilai įsidarbina į vaikų mokyklas, stovyklas ar vaikų užimtumo centrus tam, kad geriau pažinti savo “klientus“. Būnant arčiau vaikų atsiranda visos sąlygos juos fotografuoti, o nufotografavus perduoti savo “kolegoms“.

Žilvitis 2007 vaikai

Žilvitis 2007 vaikai...

Nuotraukos dažnai patampa “pedofilų meniu“

Pagal vaikų dingimų skaičių Lietuva taip pat užima gan solidžią vietą pasaulyje, todėl neatmetama versija, kad Lietuvoje pagrobti vaikai yra parduodami pedofilijos tinklo iškrypeliams. Vieniems pedofilams užtenka žiūrint į vaikų nuotraukas pasimasturbuoti, o kiti užsigeidžia jų ir gyvai. Pedofilai dažnai užima aukštus valstybės tarnautojų postus, nes turint kompromatą, tokius politikus, teisininkus yra lengva valdyti ir jais manipuliuoti.

Lietuvoje dingusių vaikų skaičiai didėja. 2013 m. per 40 proc. visų dingusiais laikomų ir ieškomų asmenų sudarė vaikai, 2014 m. tokių buvo jau per 60 proc., 2016 m. – 66 proc. 2017 metais iš viso jau registruota 1980 dingusių vaikų.

Tarkim šis atvejis, kai pedofilas fotografas vaikų stovykloje vaikams nematant juos gali fotografuoti kai jie maudosi, persirenginėja t.y kai būna nuogi arba pusnuogiai. Tokios nuotraukos sugrupuojamos ir iš jų sudaromi katalogai, kurie patenka ant “pedofilų stalo“.

Policija nedelsiant turėtų šio “teisininko“ namuose atlikti kratas, paimti visus kompiuterius ir skaitmenines laikmenas, kad išsiaiškinti jo statusą šioje veikloje.

Bet gali būti, kad “Lietuvoje pedofilijos nėra“, ir visa tai tėra vaikų prasimanymai ir fantazijos. Tai jau kažkur girdėta? Tikėkimės, kad “Žilvičio“ vadovas nebus rastas nuskendęs Baltijos jūroje ir neištiks senatvėje širdies priepuolis.

Linas Naujelis