Slavai Trečiajame Reiche

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://www.pinterest.com/wgoa... 2018-08-07 14:42:25, skaitė 854, komentavo 9

Slavai Trečiajame Reiche

Globalistai ir stalinistai skelbė ,kad  esą visi  ne germanų kilmės žmonės buvo antrarūšiai žmonės untermenšai tinkantis tiktai būti germanų vergais . Propaganda teigia , jog vokiečiai neprievartavo rusų moterų  vien dėl to bijojo susitepti kraujo grynumą , nes rusai pasak propagandistų priklausė žemesniai rasei , o tai yra visišką nesamonė . Vieną žymiausių Trečiojo Reicho aktorė Olga Konstantinovna Čechova būtent buvo rusė gimusi Rusijoje ji palaikė glaudžius santykius su aukšiausiais Trečiojo Reicho vadovais įskaitant ir Hitleri . Apie ja plačiau https://en.wikipedia.org/wiki/Olga_Chekhova. Tai kur sovietų logiką  rusai  laikomi žemesnė rase , o viena iš Trečiojo Reicho aukštuomenės damų buvo  būtent rusė . Akivaizdu kad stalinistai apsimelavo iki absurdo . 

Olga%20Tschechowa3.jpg

Vokiečių kariiuomenė  padarė daugybę karo nusikaltimu šito fakto neneigiu , tačiau vokiečių vermachtas , skirtingai negu sajungininkų armijos įskaitant ir JAV skyrėsi tuo kad buvo labai disciplinuotas .Eiliniai kareiviai už mariodieriavimą buvo griežtai baudžiami ,už moters išprievartavimą nesvarbu kokios tautybės ji bebūtų ,grėsė mirties bausmė , tai paaiškina dėl ko Trečiojo Reicho kariai ne tik vokiečiai bet ir kitų tautybių atstovai tarp jų tie patys rusai kovoję vokiečių pusėje elgėsi labai disciplinuotai ir neprievartavo moterų vaikų kaip tai darė sovietinė armija ir JAV kariuomenė  akupuotose kraštuose  .

Rusijos išvadavimo armija (Русская освободительная армия  sutrumpinimas ROA), , yra  dar vienas įrodymas paneigiantys globalistų iskaitant ir stalinistų melą , kad rusus norėjo vokiečiai išnaikint .

Rusų kariai devėjo tokia pačia karine uniforma kaip ir vermachto kareiviai ,skirtumas tarp jų buvo atpažinimo ženklas ROA.

848px-Bundesarchiv_Bild_101I-297-1704-10%2C_Nordfrankreich%2C_Angeh%C3%B6rige_der_Wlassow-Armee_Recolored.jpg

Net vienas ketvirtadalis Feildmaršalo Pauliaus  6 armijos karių dalyvavusių Stalingrado mušyje buvo būtent sovietiniai piliečiai . 

https://www.lzinios.lt/lzinios/priedai/000244/426/MAIN_000x000.jpg

Iš rusų kareivių buvo sudaryta ss  divizija .Sovietų propaganda juk  teigė  kad naciai laikė slavus „nežmonėmis“ ir norėjo juos sunaikinti pasirodo ,kad sovietai buvo akivaizdus melagiai ,ištiesų  rusai  kaip ir vokiečiai priklauso baltajai rasei . Esmė  tokia Kraujas, gimingas vokiškam, vienodai lygus visais požiūriais. Todėl Imperijos piliečiais gali tapti Vokietijoje gyvenančių tautinių mažumų atstovai, pvz. lenkai, danai ir t.t.

XV SS kazoko kavalerijos korpusas
Uniforma atrodė šitaip 

CossackVolColl2.jpg

SS kazokų kavalerijos karininkas sprendžiant iš pavardės Kononov  ,priklausė kaip sovietai teigia pusžmogių slavų rasei ir torėjo būti konclagerio vergas . Tačiau  pasirodo  viskas buvo atvirkščiai ,vokiečiai slavus laikė tokius pačius arijus kaip ir patys vokiečiai .

col-kononov-plastun-cossack-div.jpg

 

Kazokų kariai

truth47z1e38.jpg

truth47z1e39.jpg

Daug kam gali iškilti klausimas ar tie ukrainiečiai ir rusai tarnavę Trečiojo Reicho pajėgose yra Tėvynės savo  tautos išdavikai kaip teigia sovietinė propaganda .Atsakymas kategoriškas ne, nes tie žmonės savo kailių patyrė kas yra  Stalino ir Lenino  valdoma TSRS. Matė kaip buvo žudomi jų broliai seserys , matė kaip sovietai buvo sukėlę golodomorą Ukrainoje , Kaukaze , ir toje pačioje Rusijoje ,dėl kurio žuvo milijonai tautiečių . Jei sovietai būtų gerai elgėsi su savo piliečiais į priešo pusę pereitų tik keli šimtai gal keli tūkstančiai piliečių , bet ne viršytų šimtus tūkstančių .  Vokietjos pajėgose   vien Generolo Andriejaus Vlasovo armijoje   1945 metais tarnavo 300 000 rusų .Tie kareiviai iš tiesų buvo patriotai jie norėjo išlaisvinti savo tėvynę ,padaryti gala Stalino terorui .Iš esmės Stalino  ir Lenino režimas pražudė daugiau sovietinių žmonių negu jų žuvo nuo priešo ginklo .