R. Juknevičienės šmeižiku saugumiečiams įvardintas J. Subotinas išdėstė savo poziciją

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/rjukne... 2018-08-07 19:32:53, skaitė 797, komentavo 1

R. Juknevičienės šmeižiku saugumiečiams įvardintas J. Subotinas išdėstė savo poziciją

R. Juknevičienė ir J. Subotinas.

Rugpjūčio 7 d. Lietuvą sudrebino NATO Parlamentinės Asamblėjos prezidentės, Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininko Vytauto Bako pavaduotojos, konservatorės Rasos Juknevičienės kreipimasis į Valstybės saugumo departamentą (VSD) dėl jos ir jos artimųjų apšmeižimo.

Apie tai buvo skelbta ekspertai.eu publikacijoje „Kovojant už Lietuvą ir saugantis nuo Rusijos pasitelktas ir tujinimo ginklas“.

Savo pranešime visuomenei R. Juknevičienė dar kartą akcentavo, kad jos brolis niekada neturėjo ir neturi verslo Rusijoje.

„Pabrėžiu, kad mano brolis neturi ir niekada neturėjo jokio verslo Rusijoje“, - rašte saugumiečiams nurodė R. Juknevičienė.

Konservatorės teigimu, ypatingai prie šmeižto kampanijos prisidėjo Jurijus Subotinas, leidinys „Respublika“ bei Rūta Janutienė, o vėliau ir dalis Seimo narių.

„Ypatingu aktyvumu šmeižiant mano brolį ir siekiant padaryti politinės žalos man pasižymėjo atvirai Kremliaus politiką remiantis veikėjas Jurijus Subotinas. Kol šis puolimas buvo „Respublikos“, R. Janutienės ir J. Subotino lygmenyje – tai buvo viena, tačiau dabar šių veikėjų šmeižtus pradėjo platinti Seimo daugumos atstovai (turimas omenyje žaliasis valstietis Mindaugas Puidokas, kuris su grupe Seimo narių nusiuntė klausimus VSD viršininkuiekspertai.eu past.)“, - paskelbė R. Juknevičienė.

Ekspertai.eu primena, kad kiek anksčiau garsioji konservatorė buvo atskleidusi, kad žaliųjų valstiečių ir parlamentinės daugumos lyderis Ramūnas Karbauskis yra Kremliaus projektas ir vykdo hibridinį karą prieš Lietuvą.

Kiek dar anksčiau garsi moteris buvo viešai išreiškusi apgailestavimą, kad iškiliausi Lietuvos menininkai Donatas Banionis ir Saulius Sondeckis (šių metų pradžioje paskelbtuose anušauskiniuose KGB sąrašuose pripažinti kaip KGB agentai), „taip ir išėjo nelaisvi“.

Apie tai buvo skelbta ekspertai.eu publikacijoje „Komentuodama KGB'istų veiklą Lietuvoje, konservatorė pacitavo Joną Paulių II-ąjį“.

R. Juknevičienės nuopelnus, kovojant su KGB'istais, jedinstvenininkais, Kremliaus agentais bei kitokiais vis labiau agresyvėjančios Rusijos pasiuntiniais Lietuvoje, dar būtų galima labai ilgai minėti... Tačiau šį kartą siūlome vieno iš konservatorės įvardinto šmeižiko – Jurijaus Subotiną pasiaiškinimą „PressJazz pokalbiuose“.

Vyriškis bekalbėdamas atskleidė labai daug įdomių, daugeliui nežinomų dalykų, su kuriais ir siūlome susipažinti.