Akmenės vaikai siunčiami į stovyklą Rusijoje kurioje nebus pedofilų

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-08-08 12:52:17, skaitė 514, komentavo 0

Akmenės vaikai siunčiami į stovyklą Rusijoje kurioje nebus pedofilų

Akmenės rajono savivaldybė rugpjūtį organizuoja  vaikų kelionę į stovyklą Brianske, Rusijoje. Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas patikino, kad kelionė bus naudinga Lietuvai ją reklamuojant, o į stovyklą vykstantys paaugliai nebus fotografuojami ir filmuojami.

Akmenės rajono savivaldybė su Briansku bendradarbiauja jau 15 metų. Šios savanoriškos stovyklos vyksta kasmet. Akmenės rajono savivaldybė apmoka kelionės transportą, su keliais 16–17 m. paaugliais vyks ir jų mokytojai. Šios kelionės išnaudojamos būtent Lietuvos pristatymo tikslams, – sakė Akmenės meras V. Mitrofanovas

Lietuvoje veikiančioje stovykloje “Žilvitis“ vaikai yra ir fotografuojami ir filmuojami, o nuotraukos su apnuogintais kūnais viešinamos internete, be to Lietuvoje atostogaujančius vaikus aplanko dėdės kurie juos “pagraibo“ .Valstybė juos gina, bei saugo ir neatskleidžia jų tapatybės.

Žemaitijos mokyklos ir kultūros atstovai neužsiima politikavimais ir neskleidžia rusofobijos, tai nesenai įrodė Skuodo bei Plungės organizuotos kultūros atstovų ir vaikų išvykos į Rusiją.

Linas Naujelis