Sveikiname Vilniaus miesto merą ir jo komandą su tarptautine orgazmo diena

Autorius: Lietuvos Sąrašas Šaltinis: https://www.facebook.com/ltsar... 2018-08-08 23:23:39, skaitė 378, komentavo 3

Sveikiname Vilniaus miesto merą ir jo komandą su tarptautine orgazmo diena

Šiandien meras Remigijus Šimašius paskelbė įkvepiantį pamokslą savo FB paskyroje, moralizuodamas visiems, kurie abejoja, ar Vilniaus kaip Europos G-taško tarptautinės reklamos kampanija yra puikiausias sprendimas. "Pamirškite sovietinį Vilnių, sugrąžinkime Gedimino laikų miestą, kuriame buvo laukiami visi kūrybiški piliečiai.", - rašo meras.

Vėliau išbara savo reakcingą požiūrį išsakiusį Vilniaus arkivyskupą: "Akivaizdu, kad tamsos šaukliams inkviziciniai raganų laužai prieš popiežiaus vizitą atrodytų labiau deramas dalykas, nei normalus, kūrybingas, laisvas miesto gyvenimas."

Didesnioji dalis mero kritikos, matyt, skirta Artūrui Zuokui ir jo frakcijai Vilniaus taryboje, pareikalavusiai "Go Vilnius" vadovės pasitraukimo iš pareigų:

"Jūs - siurbiantys miesto kraują ir apsimetantys jo donorais. Jūs - viešai valkiojantys tokį mūsų šaliai svarbų laisvės vardą, bet draudžiantys būti laisviems.
Jūs, Vilniaus praeities šešėliai - patraukite rankas nuo Vilniaus. Jūsų laikas jau praėjo."

Pačią reklamą rinkodaros profesionalai vertina kaip studentišką triuką.

O jeigu rimtai vertintume gerbiamo mero pamokslą apie vilniečių laisvę ir praeities šešėlius, galėtume paklausti:

1. Kodėl Jūs tylite, kai nekilnojamojo turto plėtotojų kompanijos ima už viešą žodį persekioti laisvus miesto piliečius, ginančius Vilniaus paveldą?

2. Kodėl laisvame kūrybingame Vilniaus mieste proteguojama surogatinė, beveidė architektūra?

3. Kodėl laisvame mieste taip dažnai ignoruojama ekspertų bei vilniečių nuomonė, o pataikaujama nekilnojamo turto plėtotojų interesams?

4. Kodėl ne vieną miglotomis aplinkybėmis A. Zuoko ir jo "praeities šešėlių" pradėtą projektą Vilniuje dabar iš paskutiniųjų stengiasi įgyvendinti R. Šimašių supančios šviesos ir gėrio jėgos?


Išgama masonas ir jo iždininkas