Ričardas Auglys: Būkime vieningi

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-08-13 08:48:02, skaitė 649, komentavo 6

Ričardas Auglys: Būkime vieningi

Ar lietuviai gali būti vieningi. Daugelio atsakymas būtų toks. Labai norėčiau kad taptume vieninga galinga šalis. Deja turėsiu jus nuvilti. Lietuva niekada  nebuvo ir nebus vieninga, galinga ir tauri šalis. Pirmą, to neleis padaryti istorija.

Antra, galite tikėti galite ne, Lietuva yra užkeikta labai senai ir labai stipriai. Kas netiki astrologija, magija, ir užkeikimais, galite toliau neskaityti. Bet tie kurie ieškote atsakymų ne vien materijoje, skaitykite toliau.

Kiekvienas simbolis neša tam tikras vibracijas. Kiekvienas žodis neša tam tikras vibracijas, net mintis ir ta veikia ateities aplinką. Bandant išsiaiškinti simbolių reikšmes mūsų tautoje, šalyje, teritorijoje, prieikime prie mūsų vėliavos, himno ir herbo.

Pradėkime nuo vėliavos. Norėdamas tautą įvesti į amžiną nelaimių srautą, aš būtent tokią vėliavą ir pasiūlyčiau. Ką reiškia valstybinės istorinės vėliavos spalvos ir ženklas, šiuo atveju vytis. Pradėkime nuo atviro teksto himne. Raudona spalva tai kraujas. Štai jums pirmas kodas. Kraujas. Kieno kraujas???  Lietuvių kraujas. Na va ir užkoduotas tautos sunaikinimas.

Toliau įdedame kodą, kurio pagalba imtų nekęsti tautos. Tai baltas arkliukas su raiteliu. Kalavijas. Tai mirties simbolis. Durti priešui iš nugaros, tai bailumo ir niekšybės simbolis.

Štai ir turime visą porciją kodų, kurie mūsų tautą žlugdo per mus pačius. Po tokiais kodais gyvenantys žmonės yra: Žiaurūs, pasalūnai, susitepę kraujų nepatikimi. Tie kodai, tai kančios mazgai. Yra dar nemažai kodų, tačiau apie juos gal kita kartą. Dabar pasakysiu, kodėl mes nebūsime vieningi.

Mūsų tauta yra brolžudžių tauta. Ko gero po tokių mano žodžių, mane jau norėtų pakarti ne vienas. Ramiai žmonės. Ar gi aš rašyčiau tokius teiginius be įrodymų. Tai gi. Kai buvo apkrykštyti lietuviai, buvo sutelktos pajėgos, parklupdyti ant kelių Prūsiją ir Žemaitiją.

Parklupdyti ant kelių, reiškia priversti nusilenkti Romos popiežiui. Toliau nerašysiu nieko. Turbūt suprantate iš kokių vyrų buvo sudaryti pulkai puolimui Prūsijos ir Žemaitijos.

Vokiečių (Romiečių) buvo labai mažai, jie tik vadovavo. Pačioje Lietuvos viduje, inkvizicijos laužuose degė tie kurie buvo apkaltinti raganavimu. Atspėkite kam atitekdavo nukryžiuotojo turtas? Gal nerašysiu patys suprasite.

Tas naikinimo modelis atėjo iki 1945m. Pokario. Jei kaimynas NKVD pranešdavo neva jo kaimynas slepia miškinius, pranešusiam atitekdavo to kaimyno turtas, nes kaimynas buvo išvežamas į lagerį ar tremtį. 1990 metai. Lietuvoje vyksta dalybos. Kiek aukų pareikalavo ta prihvatizacija? Ar galime būti vieningi?? Spręskite patys.