Juodaodis pamokslininkas apie negroidinę rasę!

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://knigogid.ru/books/4649... 2018-08-18 10:26:06, skaitė 1499, komentavo 4

Juodaodis pamokslininkas apie negroidinę rasę!

Patys negrai pripažysta kad rasinė teorija yra teisinga .Juodaodis pastorius pasakė tokius žodžius už kuriuos jį gatvėje nušautu . Jisai akcentavo ,kad nors yra negrų dirbančių mokslo srityje ,bet tarp jų nėra nei vieno garsaus pasaulinio pripažinimo nusipelniusio mokslininko. Tos sritys ,kuriose negrai pasiekė tikrai daug, nėra tos kurias galima būtų pripažinti intelektualiomis (sportas, džiazo muzika ir pan.)Negrų kultūra nėra vien tik tai skirtinga nuo baltaodžių kultūros; tai mažiau išsivysčiusi kultūra, praktiškai kiekvienu aspektu žemesnė. Tai kultūra, kuri niekada neperėjo į rašytinę kalbą ar civilizuotą visuomenę. Ji niekada nepatyrė net menkiausių matematikos apraiškų ar rato išradimo.
Metalų lydymas ir panaudojimas, taip pat kaip ir akmens gabenimas ir apdorojimas yra amatai, kurių negrus išmokė kitų rasių asmenys. Melas, kuris dėstomas mokyklose apie šimtmečių senumo negrų "civilizacijas", remiantis rašmenimis rastais ant akmens luitų Zimbavėje, Rodezijoje, yra paprasčiausia rasinės lygybės propaguotojų nuomonė, kuri ignoruoja visus faktus, besikertančius su jų rasinės lygybės manija.Protiškai negrai yra žemesni už baltaodžius.negrai 8.5 karto dažniau nei baltaodžiai, įvykdo sunkių nusikaltimų, pagal jų skaičių bendroje JAV populiacijoje. Negrai 7.2 karto dažniau išprievartauja, 11.2 karto dažniau nužudo ir 14.1 karto dažniau apiplėšia. Sunkūs negrų nusikaltimai yra labiau spontaniški nei planuoti ir yra susiję su bendros drausmės ir įžvalgos trūkumais.

Visa tai ką parašiau nėra nepagrįsta rasistinė nacių  propaganda tai patvirtina patys juodaodžiai .Jei norite išgirsti apie tai iš juodaodžių lūpų pažiūrėkite ši video.

th?id=OIP.E5AUjr0qrqNQJDrAGl6HyQHaEK&pid=15.1&P=0&w=311&h=175

https://www.youtube.com/watch?v=mSjHVFayupM&t=2s

Чёрный проповедник о негроидной расе!