Boulingo turnyras „Bouling Tournament Maximalist 2018“ Londone: blaivios linksmybės

Autorius: Maksimalistinės Psichoterapijos Draugija Šaltinis: https://minfo.lt/laisvalaikis/... 2018-10-02 12:12:45, skaitė 402, komentavo 0

Boulingo turnyras „Bouling Tournament Maximalist 2018“ Londone: blaivios linksmybės

2018 metų rugsėjo 29 dieną, šeštadienio vakarą viename Londono boulingo klube rinkosi smagiai nusiteikę žmonės. Visi žinojo, kad vyks  boulingo turnyras „Bouling Tournament Maximalist 2018“. Šį blaivų susibūrimą Naujojo Maksimalizmo idėjos 10-mečio proga organizavo Všį Maksimalistinės Psichoterapijos Draugija

Renginio rėmėjai:  M. G. Maksimalietis bei gerų žinių portalas minfo.lt.

Všį Maksimalistinės Psichoterapijos Draugijos direktorius Marius Gabrilavičius panašų blaivų renginį organizavo jau ne pirmą kartą. Ne vienerius metus  vyko baidarių maratonai Maximalist. Blaivias pramogas ir smagų laisvalaikio leidimą mėgstantys Dublino ir aplinkinių vietovių gyventojai 2016 metais rinkosi į šaškių turnyrą Maximalist 2016.

Štai ir šiais metais M. Gabrilavičiaus organizuojami renginiai peržengė Lietuvos ribas ir suteikė puikią progą susirinkti Londono lietuviams. 

Boulingo turnyre dalyvavo  15 visada totaliai blaiviu Maksimalistu. Susirinkę džiaugėsi: buvo blaiviai smagus ir sveikai azartiškas renginys. Tai geras pavyzdys ir kitiems mūsų tautiečiams užsienyje, kaip blaiviai, sveikai ir smagiai galima leisti laisvalaiki. 

Kaip ir buvo skelbta, nugalėtojų laukė prizai.

Pirmąją vietą laimėjo Povilas Mikalojūnas. Jis apdovanotas 150£ , taure, medaliu ir pagyrimo raštu.

Antroji vieta atiteko Gediminui Kalinauskui, kuris apdovanotas 100£, medaliu ir pagyrimo raštu.

Trečiasis nugalėtojas - Mindaugas Povilaitis, įvertintas 50£, medaliu ir pagyrimo raštu.

Sveikinimai nugalėtojams ir visiems totaliai blaiviems Maksimalistams! Iki kitų susitikimų!

Všį Maksimalistinės Psichoterapijos Draugija