Jurga Lago: Ar jau turite “širdies prezidentą”?

Autorius: Jurga Lago Šaltinis: https://www.facebook.com/jurga... 2018-10-03 10:08:37, skaitė 414, komentavo 3

Jurga Lago: Ar jau turite “širdies prezidentą”?

Labai smagu, kai pagalvoji, kas artėja. Ot bus linksma. Ar jau turite “širdies prezidentą”?

Aš dairausi ir galvoju, kad gal Lietuvai gali ES tokį išnuomoti? Už 9% metinių palūkanų, nes vietoj tai nekažką:

Balsavus už Nausėdą, bankai visai išnaglės ir pasidalins savo patalpas su Coffee Innais, nes taupymo programa veiks dar efektyviau - barmenė bus ir bankininkė. 

Balsavus už Skvernelį, ateis ir Matijošaitis su Broške ir kavensku policiniu stiliuku bus mokomi vaikai mokyklose. Lietuva taptų griežtos rankos zona, o gal tiesiog zona... 

Balsavus už Puteikį, Klaipėdos laivų statykloje būtų imtasi statyti kreiserį, pavadinimu “Aurora”, kas nėr blogai, nes iki šių dienų jis yra galingiausias pasaulio ginklas (iššovęs tik kartą, o padarinius jaučiam iki šiol). 

Už Maldeikienę balsuoti kaip ir apsimoka, nes jai nereikėtų jokios apsaugos ir kortežo - per savo Mini Cooperio langus ji išbaidytų visus Lietuvos draugus ir priešus maždaug penkiems metams į priekį dideliu atstumu. 

Už Šimonytę balsuoti, tai kaip ir už stabilumą - visi delfiai toliau rašytų, kaip ji jiems patinka, prezidentinėje nuotraukoje ji būtų su Landsbergiu. Išleistų blogiausios pasaulyje prezidentinės poezijos rinktinę ir taip Lietuva sutaupytų kosmines sumas ant įvaizdžio kūrimo. 

Dar Juozaitis. Pabudęs iš 30 metų trukusio letargo, staigiai bando susiorientuoti situacijoje, bet reakcija jau nebe ta, tai bandytume įvesti tvarką... Latvijoje. 

Ką dar praleidau?

Šiandien tokia gera nuotaika.

Ušackas. Daug keliauja. Graži labai žmona. Europietiškas toks (gal čia ir būtų tas ES “lizinginis prezidentas” už kokius 9%?)