Kaune vaikų globėjai už darbą (priežiūrą) gauna apie 1000 eurų už vaiką

Autorius: Arvydas Daunys Šaltinis: https://m.facebook.com/story.p... 2018-10-26 11:33:30, skaitė 4107, komentavo 7

Kaune vaikų globėjai už darbą (priežiūrą)  gauna apie 1000 eurų už vaiką

Nuotraukoje - Alina Masel Jakavonienė, atstovavusi Ūso pedofilijos byloje Deimantę Kedytę ir pasistengusi, kad Sistema apsaugoptų pedofilų klaną. Užtai ji iš paprastos "vaikų teisių atstovės" buvo paaukštinta į "Vaikų teisių apsaugos tarnybos" direktorę

Alina Jakavonienė

Pasidomėjau pas kompetentingus žmones - bent Kaune vaikų globėjai gauna 600 €u už darbą (priežiūrą) ir apie 300+ €u vaiko išlaikymui. Bendra suma siekia apie 1000 už vaiką. Manyčiau tai pakankamas pretekstas šiam verslui siekti, kad būtų atimta kuo daugiau vaikų, o kadangi tie, taip vadinami "specialistai", kurie surinkti iš bele kur tik nuo liepos gali būti tų tarnybų vadovų giminaičiai - tai tikėtina, kad "vaikus nuo šeimos ginančios" tarnybos gauna ir otkatus. Kitaip neplėštų nuo šeimų tokiais skaičiais.

Šaltinis - vaikų biznis Geras biznis valdininkams, ju seimu nariams ir giminaiciams, sukuria istatymus po kuriais slepiasi biznis...

Neatsimenu pavardės, kuri ten sakė, kad atimtų vaikų skaičius nedidėja - jis stabilus. Tipo žmonės stabiliai smurtauja prieš savo vaikus, nežiūrint į jokias priimtas reformas ir joms leidžiamus mūsų visų pinigus. Kai domėjausi vaikų teisių tarnyboje, jie aiškiai parašė - per du mėnesius buvo atimta (jie vadina paimta, - lyg jiems kas būtų savo noru davęs palaikyti) - 1150 vaikų.

Dabar, kilus šiam triukšmui jie jau mažina skaičius, aiškina, kad "paimta" buvo "tik" 900, lyg tai būtų niekinis skaičius. Net 900 padauginus iš 1000 €u mes gausime beveik milijoną €u, kuriuos užmokame mes patys už tai, kad kažkas galėtų daryti verslą atiminėdamas mūsų pačių vaikus.

Net vienas vaikas atplėštas nuo šeimos yra daug, todėl pirmiausias siūlymas tokių tarnybų vadovų pasirinkimo atžvilgiu - išvaikyti visus ir palikti tik kriminalinę atsakomybę tiems, kad realiai smurtauja prieš vaikus, kai tas įrodoma teismo.

Visos kitos interpretacijos smurto vaikų atžvilgiu yra niekinės, nes dažniausiai jas teikia net vaikų neauklėję (nes neturi) žmonės. Dar vienas dalykas - paprasčiausios logikos trūkumas: Niekada ir niekur vaikui nebus saugiau, nei savo šeimoje. Todėl siekiai tokiais skaičiais vaikų saugoti juos nuo savo šeimos kvepia patologine paranoja ir idiotiškumu.

Nusikaltėlius galima nuteist, o štai persekiot šeimas - taip pat nusikaltimas.

Labai įdėmiai dvi dienas nagrinėjau tą vaikų teisių įstatymą - ten nėra vietos, kad tėvai neįžengtų į duobę, iš kurios nėra išėjimo, jei jie neturi įtakingų gynėjų, kaip šįkart pasisekė kauniečių porai.

Tai pragaro bedugnė ir ją reikia uždaryti. Bet kokia kaina.