Kaip lengvai išspręsti bet kurią problemą?

Autorius: minfo.lt informacija Šaltinis: https://minfo.lt/gyvenimas/str... 2018-11-02 11:17:26, skaitė 666, komentavo 0

Kaip lengvai išspręsti bet kurią problemą?

Tikėsite ar ne, tačiau yra universalus atsakymas kiekvienai situacijai ir klausimui. Viskas tuo pačiu yra ir paprasta, ir sudėtinga.

Problemos santykiuose su vyru? Atstokite nuo vyro! Liaukitės jį keisti, perdarinėti, kovoti, ieškoti teisybės, ginčytis. Jūsų manymas, kad pakeitus partnerį galima isšpręsti problemą - tai iliuzija. Užsiimkite savimi! Pažinkite save, tapkite sau artimesnė, kad vienumoje su savimi jaustumėtės gerai. Išmokite ne reikalauti iš vyro, kad padarytų jus laiminga, o pati tapkite tokios laimės šaltiniu artimiesiems.Tyrinėkite save, ugdykitės, atraskite sau priimtiną dvasinę praktiką, kad pati save pripildytumėte ir nevaikščiotumėte ištiesusi rankas tarsi elgeta, prašanti išmaldos.

Problemos santykiuose su tėvais? Atstokite nuo tėvų! Meskit šalin visas nuoskaudas, nustokite juos gelbėti, mokyti gyventi, pykti, kažką jiems įrodinėti. Vieną kartą baikite vėl ir vėl išgyventi senas nuoskaudas, kurti lūkesčius, kovoti su jais ir jų nurodinėjimais. Užsiimkite savimi! Raskite šiame gyvenime savo kelią ir eikite juo. Ne tam, kad kažką tėvams įrodytumėte, ne tam, kad juos pradžiugintumėte, o tiesiog todėl, kad jums to norisi. O tam reikia išsiaiškinti, ko gi iš tiesų jūs norite, prie ko linksta jūsų siela, kas šiame pasaulyje jūsų. Verčiau užsiimti savęs pažinimu vietoj nuolatinio dėmesio fokusavimo į tėvus ir jų nuomonę.

Problemos santykiuose su vaikais?  Atstokite nuo vaikų! Nustokite juos stumdyti, taisyti, auklėti, daryti iš jų žmonės, planuoti jų ateitį. Liaukitės lyginti juos su kitais ir matuoti jų pasiekimais savo sėkmingumą. Liaukitės jų sąskaita siekti savo svajonių. Prisiminkite apie tai, kad jie jums nepriklauso, jūs tik laikinai gavote juos globoti. Užsiimkite savimi! Tapkite tokiu žmogumi, kokiu norėtumėte matyti savo vaikus po 20 metų. Kad jums patiems už save ir savo gyvenimą nebūtų gėda.Siekite savo svajonių, net jei tai ir vėlu, nepermesdami jų ant vaikų pečių. Leiskite jiems augti ir eiti savais keliais.

Problemos su ištekėjimu? Meskite šalin idėją apie vestuvinę suknelę ir žiedą. Atstokite nuo vyrų, gerbėjų – potencialių ir tų, kurie be perspektyvų. Užsiimkite savimi! Tapkite ta moterimi, kuria galite tapti tik jūs. Išmokite jaustis laiminga jau dabar — netgi be žiedo ant rankos. Užmegzkite nesibaigiantį romaną su savimi, kad jums savo draugijoje būtų gera ir laikas lėktų nepastebimai. Neieškokite puselės, būkit pilnatviška ir gyva. Tikra ir nuoširdi.

Problemos su anyta? Atstokite nuo anytos! Liaukitės su ja rungtyniauti, kuri svarbesnė, kurią jis labiau myli. Neįrodinėkite jai, kad esate gera. Neieškokite jos meilės. Užsiimkite savimi! Ugdykitės vidinę brandą — dėkingumą tai, kuri užaugino jūsų mylimąjį. Leiskite sau būti savimi ir nebandykite įtikti.

Problemos su darbu, savirealizacija? Meskite iš galvos mintį rasti gerai apmokamą svajonių darbą labai Užsiimkite savimi. Sekite savo širdimi. Teisingai supratote: ne pinigais, o širdimi. Išdrįskite būti savimi, nesivaikykite kitų nuomonės, neieškokite pritarimo, nesidairykite į socialines normas. Darykite tai, ką mėgstate. Bandykite, ieškokite veiklos, kuri teiktų jums džiaugsmą, kuri jums gerai sekasi. Realizuokite savo talentus.

Problemos santykiuose su savimi? Šiuo atveju dar labiau tinka patarimas — pagaliau užsiimkite savimi! Nepermeskite atsakomybės už savo gyvenimą vyrui, tėvams, aplinkybėms, karmai. Išdrįskite sąžiningai pažvelgti į savo širdį ir išvyskite savo vidinius turtus, kurie iki šiol glūdėjo pamiršti, apdengti dulkių ir purvo sluoksniu.  Žingsnis po žingsnio pradėkite visa tai valyti, švarinti, gražinkite savo vidiniams turtams jų tikrąjį spindesį.

Tikrai taip. Viskas, ko jums reikia, jau yra jumyse, jūsų širdyje. Tiesa, greičiausiai guli pamiršta, nenaudojama, nereikalinga. Ir kol jūs gainiojatės savo „išorinę laimę“, jūsų esatis dengiasi dulkėmis. Kol jūs mokote, auklėjate visus aplinkui, pats svarbiausias jūsų gyvenimo žmogus lieka pamirštas ir pamestas.

Kai bandote pakeisti realybę neturėdami jokių galimybių kažką pakeisti, jūs praleidžiate svarbiausią galimybę pakeisti iš esmės savo gyvenimą. Pakeisti savo širdį. Tik vidinės permainos gali iššaukti išorines.

Atkreipkite į save dėmesį! Prisiminkite savo dvasinę prigimtį – mūsų sielos amžinos, visada jaunos, gražios, kupinos išminties ir tikrosios laimės, kurią gali nuolat didinti.

Siela – vienintelis dalykas, kurį pasiimsime, išeidami iš šio pasaulio. Nes mes savo prigimtimi ir esame sielos Visa, ko mums reikia, jau yra mumyse. Liko tik prisiminti tai.