Marius Jonaitis: Nežinau kaip kiti tėvai, bet tie kurie kėsintųsi į mano šeimą automatiškai taptų taikiniais

Autorius: Marius Jonaitis Šaltinis: https://minfo.lt/lietuva/strai... 2018-11-03 15:20:26, skaitė 1133, komentavo 13

Marius Jonaitis: Nežinau kaip kiti tėvai, bet tie kurie kėsintųsi į mano šeimą automatiškai taptų taikiniais

Stebiu besivystantį konfliktą dėl vaikų atėmimo iš šeimų ir prisimenu dar 2015 metų istoriją kai iš Gražina Lesčinskienė buvo pagrobtas jos sūnus Gabrielius. Beje, jis vis dar negrįžo pas mamą ir yra kažkur Norvegijoje. Jau tada buvo Lietuvoje žmonių ir rodė į ką visa ta Norvegiška praktika gali nuvesti.

Tačiau 2017 metų rugsėjo 28 dieną Seimas vienbalsiai balsavo už Norvegiškos praktikos perkėlimą į Lietuvą. Nes gi tie kurie nebalsuotų būtų apkaltinti palaikę nekalto vaiko Mato žudikų pusę. Deja, bet kaip visada Seime nebuvo žmonių gebančių turėti stuburą...

Dabar turim ką turim. Mažiausiai 600 vaikų buvo paimti iš šeimų. Procesas įsibėgėja. Na o atsakas yra per menkas. Kažkur kažkoks protestukas, trumpalaikis žiniasklaidos dėmesys ir viskas. Galiu prognozuoti, jog nebus pokyčių, nes ši vaikų atėmimo politika yra labai pelninga. Galima visas tas struktūras drąsiai įvertinti kaip taurptautinį nusikalstamą susivienijimą. Arba elementarūs banditai.

Apie tai buvo rašoma net žiniasklaidoje:

https://www.facebook.com/…/vb.14268746208…/773017236376782/…

https://www.lrytas.lt/…/kauno-vaiko-teisiu-specialistas-n…/…

Prieš banditus nereikia protestuoti, juos reikia sutikti švinu.

Nežinau kaip kiti tėvai, bet tie kurie kėsintųsi į mano šeimą automatiškai taptų taikiniais. 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę ištisus metus ir dešimtmečius.

Nes teisė ginti savo šeimą yra aukščiau už bet kuriuos išleistus įstatymus ar primestas normas.