O ko ji tikėjosi, ta Barneverneto agentė vaikų grobimo versle? D.Šakalienė tapo neapkenčiamiausiu Lietuvos žmogumi ir naiviai mano, kad teisėsauga ją išgelbės nuo rinkėjų paniekos ir patyčių

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/balys... 2018-11-14 11:39:50, skaitė 1354, komentavo 5

O ko ji tikėjosi, ta Barneverneto agentė vaikų grobimo versle? D.Šakalienė tapo neapkenčiamiausiu Lietuvos žmogumi ir naiviai mano, kad teisėsauga ją išgelbės nuo rinkėjų paniekos ir patyčių

Tragikomiškiausia pastarųjų dienų žinia - Seimo narei D.Šakalienei pasiskundus, kad tauta internetuose jos nemyli ir aktyviai reiškia panieką ir neapykantą už tai, ką seimūnė pridirbo, prastumdama skandalingąjį vaikų atėmimo įstatymą, devyniolika jos bendraminčių iš Seimo frakcijų puolė kurpti rašto prokuratūrai. Kad pastaroji apsaugotu Seimo narę nuo pasibaisėjusių tėvų ir pasipiktinusių rinkėjų pykčio ir rūstybės.

Anot Šakalienės bendražygių manymo, elektoratas privalo sukandęs dantis tylėdamas kentėti, kol visokie N-kartų teisti kriminaliniai "vaikų teisių apsaugos specialistai" be jokio rimto pagrindo atiminės jų vaikus, o totalitarizmu dvelkiančius įstatymus priėmę politikieriai stebės, kaip vyksta eksperimentas su gyvais žmonėmis ir po metų kitų gal būt maloningai pakoreguos kokį itin kvailą punktą "grėsmės vaikui nustatymo" anketoje.

Panašu, kad dalis Seimo publikos - visokie sabatauskai ir Co - ten tiesiog per ilgai užsisėdėjo ir galutinai atitrūko nuo realybės. Todėl ir nesupranta - ką pridirbo Šakalienė su Majausku ir kokią milžinišką žalą Lietuvai bei jos saugumui padarė, sukurdami sąlygas tam, kad didžioji dalis visuomenės pradėtu bijoti savo valstybės!

Visas Kremliaus Agitpropas per trisdešimt metų nesugebėjo tiek pasiekti Lietuvoje, kiek ta norvegų pinigais prišerta Barneverneto ir Fryliktos lobistų kompanija, prastūmusi antikonstitucinį vaikų atėmimo įstatymą ir akivaizdžiai totalitarinius poįstatyminius teisės aktus.

Valdžia paknopstomis turėtu pulti atsiprašinėti Lietuvos tėvų už tai, ką pridirbo ir nedelsdama atšaukti bei pataisyti tą totalitarinį briedą įstatyme, dėl kurio Lietuva netrukus gali atsidurti EŽŽT teisiamųjų suole greta Norvegijos. Jau nekalbant apie tai, kad minimaliai susivokianti partija pasistengtu kuo toliau atsiriboti nuo D.Šakalienės bei jos darbelių, pati inicijuodama toksinės seimūnės išmetimą iš Seimo.

O kaip ten su tomis tariamomis grėsmėmis Seimo narei iš memų kūrėjų, internautų bei Delfio komentatorių pusės? Problema išsprendžiama, modelis išbandytas!

Taikliausias pasiūlymas, kaip išgelbėti D.Šakalienę nuo elektorato rūstybės, priklauso Giedrei Gorienei:

"..Šakalienei reikia skirti policijos apsaugą, pakeisti tapatybę ir išvežti į užsienį. Ir ten saugoti dešimt metų mažiausiai, kol grėsmė praeis."

Nepamirštant atlikti veido plastikos bei riebalų nusiurbimo operacijų - kad garantuotai niekas neatpažintu.

Tai tikrai galėtu apsaugoti Vaiko teisių apsaugos nuo tėvų reformos motiną nuo Lietuvos žmonių!

#išgelbėkimŠakalienę
#JiMyliJūsųVaikusLabiauNeiJūs
#ApsauginisVisąParąNaujasPasasVeidoPlastikaRiebalųNusiurbimasButasUžsienyje

Šaltiniai ir nuorodos:
---
LDiena 19-os Seimo narių grupė prieš Visuomenę: Mes davėme Generalinei prokuratūrai komandą "Fas!"
Delfi Seimo narė Šakalienė sulaukė rimtų grasinimų: frakcija kreipiasi į prokuratūrą
LRytas Po vaikų paėmimų skandalų D. Šakalienė sulaukė grasinimų: Seimo nariai kreipėsi į teisėsaugą
LZinios Vaikų „grobimo“ isterija: Dovilė Šakalienė susilaukė grasinimų nužudyti