Peticiją prieš suplanuotą pederadą Vilniuje siutina ir erzina seksualinius Lietuvos iškrypėlius

Autorius: Vytautas Sinica Šaltinis: https://www.facebook.com/vytau... 2018-11-14 20:06:13, skaitė 422, komentavo 0

Peticiją prieš suplanuotą pederadą Vilniuje siutina ir erzina seksualinius Lietuvos iškrypėlius

Jeigu gavote peticiją prieš LGBT pasididžiavimo paradus.
Jeigu esate influenceris ar bent šiaip atstovas auksinio jaunimo, kuris tikrai jaučiasi, kad kažką raukia politikoje.
Jeigu jūsų argumentai vertybiniuose ginčuose prasideda ir baigiasi ties 'visi turi teisę gyvent pagal savo vertybes ir niekas negali jiems aiškinti'.
Jeigu jūs šiaip norit pabūti kietas tarp savų savo fb burbule.
Jeigu jus varo į neviltį faktas, kad tradicinių pažiūrų stovykla Lietuvoje bent kartą kažkam turi pinigų.

Šis žmogus turi jums patarimą, kaip geriausiai pasielgti. Pažįstamų vaikas iš 6C klasės patvirtino, kad šmaikštu ir bajeris geras. Gal jums pakeliui, nereikia gėdytis.

Ironiška bus tai, kad posto autorius ir jį laikinantys rytoj kalbės apie pilietiškumo poreikį, politinės kultūros ir brandos stoką, taipogi vakarietiškumą ir gyvenimą be neapykantos. Niekad nenuvilia

---

Peticija prieš eitynes „Baltic Pride“ 2019 m. birželį Vilniuje

Homoseksualistų ir kit iškrypėlių eitynėmis „Baltic Pride“ 2019 m. birželį Vilniuje vėl siekiama propagandinių bei politinių tikslų įgyvendinimo. Eitynės pažeidžia Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymą, o sykiu galimai pažeidžia ir Lietuvos Konstituciją. Demokratinėje valstybėje mažumos neturi diktuoti sąlygų daugumai, kaip tai jau tapo įprasta kai kuriose Vakarų šalyse, praktiškai grąžinančiose į totalitarinius laikus su minties policija ir persekiojimu už pažiūras.

Kreipėmės į Lietuvos gyventojus prašydami pasirašyti peticiją, kuri pakeistų eitynių vietą iš Vilniaus centro į mažiau nepilnamečių lankomą arba sustabdytų šias eitynes apskritai.

Pasirašyti peticija galite čia