Kristina Sulikienė. Mirė iš Eugenijaus Pukėno 2 vaikus atėmusi teisėja Zoja Monid

Autorius: Kristina Sulikienė Šaltinis: https://visuomenedotcom.wordpr... 2018-11-18 14:38:54, skaitė 1584, komentavo 3

Kristina Sulikienė. Mirė iš Eugenijaus Pukėno 2 vaikus atėmusi teisėja Zoja Monid

Teisėja Zoja Monid

Savo praktikoje dar nesu turėjusi tokios bylos, kur absoliučiai visa sistema ir dar su smurtine jėga būtų buvusi taip nusiteikusi prieš vaikus ir jų tėvą. Tas atsitiko Eugenijaus Pukėno byloje.

Nors jo geras draugas, Dalios Grybauskaitės apsaugos viršininkas, majoras, ir liudijo teisme, jog Eugenijus Pukėnas yra puikus žmogus, nuostabus tėvas, teisėja Zoja Monid šių metų liepos 5 dieną byloje, kurion Ingrida Bartkutė nepateikė jokių įrodymų, jog nustojo smurtauti prieš vaikus, ir kad sugebės juos auginti geriau, negu tėvas, priėmė nutartį, kad reikia iš viso uždrausti Eugenijui Pukėnui vaikus matyti, ir dargi apribojo jam tėvystės teises metams.

Palūžęs tėvas atrodo net neskundė šios keistos nutarties, o kažką mįslingai ir pasakė, jog ko nepadarė jis, padarys kiti. Tąkart mes net nesikalbėjome, jog tas kitas bus mirtis. Aš tik pranašiškai parašiau ir taip pat telefonu pasakiau Eugenijui, jog jo byla bus šios teisėjos karjeroje viena paskutinių. Ir buvau teisi.

Amžiną atilsį duok teisėjai Zojai, kurią keikė begalės tėvų, Viešpatie, ir amžinoji šviesa jai tešviečia. Tesiilsi ramybėje. Amen.

Laikraštis vienas praneša, kad ji ne iš vieno Pukėno atėmė du vaikus, buvo ir daugiau nukentėjusių šeimų.

Teisėja Zoja Monid tiek mane paveikė (nes absoliučiai nesivadovavo teise, aklai ir bukai varė savo – kažkokį užsakymą “atimti vaikus iš vieno iš tėvų”), jog aš po šios bylos nebepriėmiau klientų, ir pasidariau pertrauką. Kol kas užsiimu savo asmeninėmis bylomis, iš lėto domiuosi Kauno peripetijomis.

Jeigu mane, patyrusią teisininkę, šita Zoja Monid savo nenormaliais, nepagrįstais sprendimais išmušė iš vėžių, ką tada kalbėti apie kitus žmones?

Kitas dalykas, jeigu ji jau buvo mirtinas ligonis – kodėl ji dar nagrinėjo bylas?

Visiems bylininkams šios teisėjos mirties faktas yra pagrindas per 3 mėnesius atnaujinti bylas, nes teisėja jau buvo nebeadekvati – ir tas matėsi iš jos priimamų procesinių sprendimų.

Žmogus, kuris yra prie mirties, jau net nebejaučia jokios atsakomybės, ir nebeturi gėdos jausmo. Tas buvo matyti Eugenijaus Pukėno byloje, kur buvusi Olialia Pupytė be nei vieno įrodymo reikalavo atimti iš mylinčio tėvo vaikus, o pagrindu tai laikė 2018 05 17 vykdymo procesą, kur Vilniaus vaikų teisių apsaugos skyrius ir pati Pupytė vaiką žiauriai sumušė, kad vaikas po to pateko į komą ir keletą savaičių neatsigavo.

Kristina Sulikienė, teisininkė

P.s. Į mūsų kuklią redakciją ėmė skambinti nukentėję tėvai, ir klausti “ar tikrai Zoja Monid numirė”. Todėl pateikiame šaltinį:

http://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=6710:teiseja-zoja-monid-bande-nepilnameciu-byla-isnagrineti-tevui-uz-akiu-bet-pati-saves-issigando&catid=31&Itemid=101

Be to, pateikiame teismų sistemos duomenis (teisėjos duomenys yra iš viso ištrinti)

http://eteismai.lt/teisejas/391/zoja-monid BYLA ŠIUO ADRESU NEEGZISTUOJA – 404
https://vilniausmiesto.teismas.lt/struktura-ir-kontaktai/kontaktai/3/teiseja-zoja-monid/d318

Teisėjos nuopelnai:

http://kauno.diena.lt/naujienos/vilnius/miesto-pulsas/vilniaus-teisejai-z-monid-iskelta-drausmes-byla-630093
http://kauno.diena.lt/naujienos/vilnius/miesto-pulsas/dvi-vilniaus-teisejos-nubaustos-papeikimu-ir-pastaba-657704